• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:halay:
Ben diyecektim ama herhalde vazgeçti diye demedim 😂
Komplo kürdün bana 🤣🤣🤣🤣
Kaptanım çok üzgünüm annemlerde yim maalesef yazamadım evi boya yapıyoruz internetleride yok.
İzne ayırırmısın beni eve gidin düzgünce girebilirim.
Hepiniz Allah'a emanet olun.
Malesef canım izin işi sırayla en azından Şiran gelene kadar cumalari bildriim yapmaya çalış işlerin varsa idare ediyoruz zaten

Günaydın kızlar bugun pek fazla giremeyebilirim öpüldünüz :KK68:

Bu arada ölçü almak gerçekten motive ediyor önceki diyet deneyimimde de alıyordum ama not olarak yazmiyordum 3 aydır not alıyorum her ay nereden nereye geldiğimi görünce baya iyi hissettiriyor 🙂

Günaydın kızlar bugun pek fazla giremeyebilirim öpüldünüz :KK68:

Bu arada ölçü almak gerçekten motive ediyor önceki diyet deneyimimde de alıyordum ama not olarak yazmiyordum 3 aydır not alıyorum her ay nereden nereye geldiğimi görünce baya iyi hissettiriyor 🙂
Neden amaa nedeeeeeennn nereye gitcen yasaaaahhh vaarrr 🤣

Ay en sevdiğim keşke bahçeli bı evim olsa yaaa insta da nergisyaziltas diye bı kadin var o kadar güzel bahçesi var ki bakıp bakıp ozeniyom🤣
Bende severim küçük bahçe içinde çeşit çeşit ama az az meyve sebze ama bu o türden değil biraz çok neyse kalori yakıyorum diye avutuyorum kendimi napim 😏😂

Bende severim küçük bahçe içinde çeşit çeşit ama az az meyve sebze ama bu o türden değil biraz çok neyse kalori yakıyorum diye avutuyorum kendimi napim 😏😂
Ayy bizimde küçükken çilek bahçemiz vardı sıra sıra ucu bucağı yok hep kaciyodum işten 🤣 sevmem öyle sürekli aynı şey akşama kadarrrrr

IMG-20200530-WA0057.jpeg
spor tam
Menüm sabah 10.00 az yağda patates pizzası zeytin peynir bı çay kaşığı bal glaeta küçük 10 adet
12.00 dört sarma
14.00 kahve eti Karam gurme 🙈🙈🙈🙈
16.00 500 ml sodalı limonlu ayran
17.30 bı kase yogrtlu tarçınlı yulaf ezmesi ve çorba bir litre su içildi iki ltireye tamamlarım

Eki Görüntüle 2642133 spor tam
Menüm sabah 10.00 az yağda patates pizzası zeytin peynir bı çay kaşığı bal glaeta küçük 10 adet
12.00 dört sarma
14.00 kahve eti Karam gurme 🙈🙈🙈🙈
16.00 500 ml sodalı limonlu ayran
17.30 bı kase yogrtlu tarçınlı yulaf ezmesi ve çorba bir litre su içildi iki ltireye tamamlarım
Akşam gündüz ki gunahlsrina af dilemek gibi olmuş 🤣🤣🤣

Selam kızlar kahvaltı haşlanmış yumurta yeşillik domates salatalık zeytin
Ara elma
Öğlen iki şiş kuzu kuşbaşı et bir dilim ekmek salata
Akşam yoğurt zencefil zerdeçal tarçınlı, ve detoks suyu
Spor 2 km yürüyüş ve 10 dk yoğun egzersiz su 2 lt
Yarın diyetisten tartı günü inşallah 62 görürüm

En kötüsü tütün işçiliği çocukluğumu yediler o tarlalarda :mad: o sebeple köy bile sevmiyorum
Ben hep şehirde yaşamış biri olarak asla köy ve şehir ayrımı yapmadım derdim köyle değil işte burada kızlar biliyor durumumu elti ile altlı üstlü ve üstelik ortak tam anlamıyla ortak bir gelir ile oturmakla hayatımın hatasını yaptım ve artık burayı altın olsa sevmem sırf bu yüzden köye karşı bı fobi gibi bişey oluştu bende 😔 bizimkisi biber canım ama burada tütün oldukça yaygın miş ve evet baya zor

Back