- 4 Ağustos 2017
- 707
- 1.591
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #336.721
Aynen öyle bakalım sporu hayatıma yerleştirmek istiyorum, inşallah yapabilirim ya.Anladım canım yağ oranın fazla o zaman spora ağırlık vermen ve protein ağırlıklı beslenmen lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle bakalım sporu hayatıma yerleştirmek istiyorum, inşallah yapabilirim ya.Anladım canım yağ oranın fazla o zaman spora ağırlık vermen ve protein ağırlıklı beslenmen lazım
Yaparsın kız kıymetini bil bugünlerin çocuk yok doğumdan sonra kendinden geçmiş çatlamış göbek yok dimi kız P PinarbartuAynen öyle bakalım sporu hayatıma yerleştirmek istiyorum, inşallah yapabilirim ya.
Canım bunlar motive etsin seni hedef koy mesela birazda verince pantolon tişort alacam gibi inanıyorum kilolarını vereceksinCanım benim fiziğim çok kötü, pelte gibi hantal. Epeydir 60ın altına düşmemiştim zaten 8 senedir filan 60 ın üstündeyim, hayatımda hiç spor filan da yoktu. Hiç genç hissetmiyorum kendimi 68 lerden inmeme rağmen hala tam beğenmiyorum. Göbeğim çooook aşırı fazla aynaya bakıyorum sanki 6 aylık hamile göbeği var
Sanki 10 kilo versem anca gider gibi. Hatta ona bile emin değilim.ergenlik hatta çocukluk yıllarımdan beri benimle göbeğim...
Ölçülerim : 93/75(bel kısmı 75, alt karın 90(() /95
Istediğin gibi paylaş canım afiyetler olsunKızlar menüyü böyle paylassam olmaz mı ya belli zaten çocuklardan zaman kalmıyor geceleri çok yoğun ev cümbüş arada kaynamaz barı
Ara öğün yeşil çay ince 40 cal çikolata
Çok teşekkür ederim gerçekten sizin desteğiniz Çok iyi geliyor.Canım bunlar motive etsin seni hedef koy mesela birazda verince pantolon tişort alacam gibi inanıyorum kilolarını vereceksin
Evettt şu an gayet iyi durumdayım birazda sporla 36 bedene düşerimHahah sonra ne oldu peki, mutlu sonla bitti dimi?
Ayy şükür catlagim çok az bnm o da bacaklarımda çok korkuyodum olur diyede olmadı bizim de onlar gibi olmamıza az kaldı şekerpancarı mi hatirliyo musun sıfır bedendi daş gibiydiYaparsın kız kıymetini bil bugünlerin çocuk yok doğumdan sonra kendinden geçmiş çatlamış göbek yok dimi kız P Pinarbartu
Ben özeniyorum doğrusu daha doğum yapmamış olanlara catlamamis bir göbek ne güzel spor ve diyetle iki aya kalmaz dümdüz göbeğin
❤❤Çok teşekkür ederim gerçekten sizin desteğiniz Çok iyi geliyor. ❤☀
Benim çok çatladı ya kasintidan duramıyordum ağlıyordum o derece çünkü hep öne büyüdü karnım arkadan bakınca hamile değil gibi duruyorsun diyorlardı doğumdan sonra koridorda yürüyüş yaparken doğum ne zaman diye soruyorlardı hala fotoğraflara bakarken bı irkiliyorum iyiki yer çekimine kapılıp kambur olmamisimAyy şükür catlagim çok az bnm o da bacaklarımda çok korkuyodum olur diyede olmadı bizim de onlar gibi olmamıza az kaldı şekerpancarı mi hatirliyo musun sıfır bedendi daş gibiydi
Bn her yöne buyudugumden orantılı oldu demek ki catlamadjm yakında incecik tam istediğim gibi olcaksin sonra gelsin iltifatlar hele annenlere gidince düşünsene herkes ne kadar sasircakBenim çok çatladı ya kasintidan duramıyordum ağlıyordum o derece çünkü hep öne büyüdü karnım arkadan bakınca hamile değil gibi duruyorsun diyorlardı doğumdan sonra koridorda yürüyüş yaparken doğum ne zaman diye soruyorlardı hala fotoğraflara bakarken bı irkiliyorum iyiki yer çekimine kapılıp kambur olmamisim
Şekerpancarı unutmadım ki hep aklımda keşke uğrasa bi
Karnım duzlesti sayılır az daha inceldimmi tamamdır çatlakları da napalm alıştım ben artık yapacak bir şey yok
Ayy sorma geçen sene her gören hamilemisin yada çok kilo almışsın falan diyordu bu sene sırf o bile motive ediyor bazen önceki senede 'nasıl zayıfladin' lar havada uçuşuyorduBn her yöne buyudugumden orantılı oldu demek ki catlamadjm yakında incecik tam istediğim gibi olcaksin sonra gelsin iltifatlar hele annenlere gidince düşünsene herkes ne kadar sasircak
Teşekkür ederim canisiGözün aydın kuzuuuumm❤