Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay öyle demeyin ya evet çok zor evet bende korkuyorum tüm o yaşanacak sıkıntılardan hatta eşim istemiyor bile ama yinede dünyanın en güzel şeyi bence çocuk şuan yok diye bu kadar rahat olabilirim ama zorluklarını da biliyorum. Yaşamını ona göre sekillendireceksin sonuçta. Ama yinede Allah biliyor da vermedi falan demeyin ben çok üzülüyorum bu tür konuşmalara şuanda var hastanelerde çocuk olsun diye kıvranan insanları düşünün bence çok şanslısınız.

İnşallah canım Allah gönlünden geçeni nasip etsin bir bebek dünyaya getirmek çok özel ve hiç bir duyguyla tarif bile edilemez. İnşallah Allah tüm dileyen ve gerçekten annelik duygusunu verebilecek herkese nasip etsin.

Yoğurt midemi bulandırdı artık benim akşam da yiyemedim o yüzden az bişey halsizlik var ama genel Olarak iyiyim şimdilik umarım değer bu kadar açlığa.

Kizlar naberr eve yeni geldim ben patates haslicm simdi biraz yogurdum da var baharat kullanabiliyo muyduk patateste ve sadece. Haslamami olmasi lazim firinda olur mu

Kizlar naberr eve yeni geldim ben patates haslicm simdi biraz yogurdum da var baharat kullanabiliyo muyduk patateste ve sadece. Haslamami olmasi lazim firinda olur mu
Baharat kullanilabiliyor kuzum birde firinda da oluyor yagsiz olacak hatta yellow firin daha cok sevdigi icin firina koyuyordu firin kagidi oluyor ya onun ustune koyup firina veriyordu.

Biliyorum bi zamanlar ben de o insanlardandim. Allah isteyen herkese istedigi zamanda hayirlisiyla versin.

Baharat kullanilabiliyor kuzum birde firinda da oluyor yagsiz olacak hatta yellow firin daha cok sevdigi icin firina koyuyordu firin kagidi oluyor ya onun ustune koyup firina veriyordu.
Oh super bnde firinda yaparm az baharatli yanina da ayran miisss ne guzel detoks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…