- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #327.521
Nice mutlu yıllara...Bugün esimle konusmaya basladigimiz tarih yarin da dogum gunumikisi 1 gun arayla
tam 9 sene bitti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nice mutlu yıllara...Bugün esimle konusmaya basladigimiz tarih yarin da dogum gunumikisi 1 gun arayla
tam 9 sene bitti![]()
Nice 11 yillar olsun kuzumMutlu yıllar❤❤❤ size maşallah canimbiz de sizin gibi eşimin doğum gününde görüşmeye başlamıştık hem unutulmaz bir güne dönüşüyor hemde bir arada kutlanıyor çok güzel oluyor
benim doğum günüm de de evlenmişdik
3 ay sonra bizde evliliğin 9.yılı nı tamamlıycaz bizim evlindigimiz yıl sizde sevgili olmuşsunuz
arkadaşlığımız sevgili oluşumuz da tam 11.5 yıl oldu
Amin inşaallah fıstığımMutluluğunuz daim olsunn![]()
Tesekkur ederim canimNice mutlu yıllara...
Patlican ve biber zaten beni yiyeceğine git tavuk ye diyordu kışınPatlicn alin patlicn kişin burda 12 tl ydi![]()
Maşallah Allah pazarlardan korusun sizi hergün yeni aşık olmuşsunuz gibi birbirinize sevginiz günden güne artsın. En önemlisi iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun.Bugün esimle konusmaya basladigimiz tarih yarin da dogum gunumikisi 1 gun arayla
tam 9 sene bitti![]()
Darısı benim gibilerin başına maşallah sizeMutlu yıllar❤❤❤ size maşallah canimbiz de sizin gibi eşimin doğum gününde görüşmeye başlamıştık hem unutulmaz bir güne dönüşüyor hemde bir arada kutlanıyor çok güzel oluyor
benim doğum günüm de de evlenmişdik
3 ay sonra bizde evliliğin 9.yılı nı tamamlıycaz bizim evlindigimiz yıl sizde sevgili olmuşsunuz
arkadaşlığımız sevgili oluşumuz da tam 11.5 yıl oldu
Süpermiş valla benim eşim bi yumurta kırmayı biliyorB Baharyagmuru35 babam mutfağa bayılıyor ben ve annem ise hiç sevmiyoruz en son ne zaman yemek yaptığımı hatırlamıyorum. O kadar uzağım bende. Sanırım sosyal tesislerde çalışırken mutfağı denetledikleri için hep ilgisini çekiyormuş orada gördüğünü hep evde denerdi.
Kiraz vişne bahçesi var anneannemden kalma köydeVisne bahceleri mi var ne guzelbizde burda denk gelcekte alcaz
![]()
Var canım ya oturunca mide üstüm katlanıyor ayakta öyle düz duruyor çizgi görünüyor ama mide üstü avuç a alınacak kadar yagli bi de benim kollarim kalın sırtım yagli . Iç bacak var en az 7 kilo daha yağdan vermem gerekOnu 3 güne al sporu azalt 1 hafta 72 yi görürsün direk sonra bölgesel e ağırlık verdin mi fıstık gibisin zaten daha seksi olursun. Fazlan yok nerdeyse senin
Maşallah cnm ellerine sağlık süpersin ❤25 kilo domates konserve 2 kilo yeşil fasulye 4 kabak haşladım domatesle beraber 2 kilo da barbunya koyarım belki sonra lahana havuç karnabahar turşusu yapacam nohutta haşladım 1 poşet
Allah mutluluğunuzu bozmasın canım ❤Nice 11 yillar olsun kuzum
Amin inşaallah fıstığım
Tesekkur ederim canim![]()
Benimkide yagi yakmis gelmiş diyorki bu tavada birşey var kahverengi pislik mi buMavicim annemin babası yumurtayı pişirmeyi bırak ocağı yakmasını beceremiyordu. Birgün mutfağa girmiştik kibrit kutusu ocağın yanında hepsi yakılmış ama ocağı yakamamış bulduk sonra sinirlenip çerez yemiş adamcağız oysaki yemekler tencerede ısıtılcaktı. O kadar uzak o da.
Tabi anneannem dedemi hep hazıra alıştırmış zora hiç girmemiş adam
Allah hayırlı bir insan çıkarsin karşına hep mutlu ol inşallahDarısı benim gibilerin başına maşallah size![]()
Erkekler bazen anlaşılmıyor.Benimkide yagi yakmis gelmiş diyorki bu tavada birşey var kahverengi pislik mi bu![]()
Hepimiz mutlu olalım sevdiklerimizleAllah hayırlı bir insan çıkarsin karşına hep mutlu ol inşallah
Maşallah Allah pazarlardan korusun sizi hergün yeni aşık olmuşsunuz gibi birbirinize sevginiz günden güne artsın. En önemlisi iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun.![]()
![]()
Amin hepimizin ki kuzumAllah mutluluğunuzu bozmasın canım ❤
Amin canımErkekler bazen anlaşılmıyor.
Hepimiz mutlu olalım sevdiklerimizle![]()
![]()