- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #2.681
Bende en çok kahvaltıyı seviyorum.Akşam yemediğim için döst gözle sabhı beklıyorum genelde.Ama bugün içim dışım pirinç oldu
bende kahvaltı yapınca işe yaramıyor lapa diyeti alt tarafı 1 gün lapa yiycez 1 kilo gidicek biraz dayanmak lazım ben pek taraftar değilim bu diyeti yapmaya ama şişlikler çok güzel gidiyo bu lapayla şu an adet döneminde olduğum için benim çok işime yaruycak bu diyetOkadar kendinize eziyet etmeyin yaw :1no2:kahvaltı dışında yensin bence lapa ve sade lapa çok iğrençkafamçokkarıştı
ben lapaya havuç rendesi bol limon katıp salata gibi yedim hep
Ben geldim kızlar.Lapa yapıyorum oyy acıktım ama bi geçmişi okuyayım
2. gününmü lapadiyetinde 2. gününmü canım
buğdaylı yoğurtlu diyet yapan varmı
bir ara okumuştum sanki bizim takımdan bir iki kişi yapıcaktı yapan varmı
o diyeti çok seviyorum çorba çok lezzetli oluyo ben çok yedim o çorbadan
bıraz once komsumdaydım borek yapmıs 2 dılım yedım
Oh oh yaramasınkaydirigubbakcemile3
neslihannnnn Şeniz
ye ye ye ondan sonrada tepin dur sen böyle ne sen nede ben bu gidişle gram veremeyiz haberin olsun şekerim-tatlicadiarzu-
canim ya hic sorma valla ne yapalim zaten bu yuzden veremiyoz ya iste
senne yapiyon kizhosgeldin bu arada hih ya soyle canim arkadasim azcik yuzunu gorek :1rolleyes:
canımcım hoşbuldum bende kursa gidiyorum sabah 8.30 dan 3 e kadar eve gelmem 4 ü buluyo anca evdi yemekti derken vakit bulabilirsem giriyorum nete o yüzden sizede uğrayamıyorum yoksa aklımdasınız yerimseniben begümümde gelmiş zaten
inşallah bundan sonra daha sık girerim günler uzamaya başladı çok şükür
kiz ne kursu bu yine mi basladin simdi neye gidiyon ceyizini yapmaya gidiyordun simdi ceyiz bitti ne isin varr
evlilik nasil gidiyo kiz sevgili kocisinle nasilsin bakalimm
yeni bi çizelge yapmam gerekiyo benimde tatlım ama utanıyorum açıkçası görsen sende şaşarsınjalecim senin cizelgeye ne oldu bak benim cizelgeye begume giciklik diye yaptim misilleme o baslatti once ama
simdi haril haril bana ulasmaya calsiiyo yazik kendisi 76kiloda yani benden 5 kilo fazlasi var garibim ugrasiyo iste corbaymis suymus buymus enim oyle bir derdm yok neysekii
oh oh vall acok sevindim canim ya iyi okadar bekledinizz birakta biraz mutlu ol dimi ama canim allah daim etsingüzelim şimdide kendime ciciler dikmek için gidiyorum dikiş kursuna :) evde boş boş oturmaktansa vakit de geçmiş oluyor çokta zevkli
evlilik te çok şükür bitanemya bu kadarını tahmin edemezdimeşimle aramızda çok iyi sağolsun güvenimi boşa çıkarmadı .
yeni bi çizelge yapmam gerekiyo benimde tatlım ama utanıyorum açıkçası görsen sende şaşarsın
begümle çizelgelerinize de bayıldım ayrıca ama ne güzel motive olursunuz sende işini sıkı tut ama belli olmaz begümün eşi bi baktın senide geçtia.s
oh oh vall acok sevindim canim ya iyi okadar bekledinizz birakta biraz mutlu ol dimi ama canim allah daim etsin
kiz kac kilosunda sasarsin diyon anam yiyonmu iz yeme en cok snin icimizde formunu koruman lazim sonra ilerde hamileleik felandi alir basini gidersin ya ben sana aslinda kocluk yapacaktim gec gordumm kocun olmak isteyen biri benden once davrandi hos kocluk yapacak kadar iyide sayilmam ya yinede idare eder
cizelgeni yap bencee bosver bakar bakar hirslanirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?