Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın şekerler
akşamdan bu yana kimse gelmemiş buralara pek ıssız kalmışınız
neslihanım nerelerdesin şeker
kiz burdayim sekerim nerde olim bu cocukalr beni deli ediyolar fena daral geldi artik sen evddeysen sana gonderimmi iyi olur sinirden yersin belki birazda sismanlarsin
Kızlar hayırlı sabahlar sirkeli suyumu içicem şimdi

oh oh sanada hayirli sabahlar canim bende bu sabah ictim bakalim ama sonrasini hic sormayin soylemeyim yoksa fena dile duserimm

ay kizlar ya dun girmedim gecmis bayagi olmus hepinize cevap vermemiyecem cunku disari cikmam lazim ogleden sonra gezmeye gidecem arkadasin bebegi olduda onu ziyarete oyuzden birseyler almam lazim gidimde bakim optum hepinizi bugun olmayabilirim haberiniz olsun
ama gelince butun yazilara cevap verecegim

zeynp canim sende burdasin lapayi iki gunmu yaptin kiz ooo super valla ben iki gun dayanamiyomm harikasin insalllah cok guzel sonuc alirsin canim senide optum vede kactimmm

Kahvaltıda peynir 1 zeytin 1 dilim kepek ekmek 1 çay kaşığıkadar helva yedim

nesrin canım senin kahvaltın bu kadar mı:uhm:işin sırrını çözmeye çalışıyorum:jeyyar:
ben kahvaltı hakkımı sonuna kadar kullanıyorum
1 kibrit kutusu kadar peynir
5 zeytin
genelde 1 dilim ekemek bazen 2 oluyo
1 tatlı kaşığı kadar pekmez yada bal haftada en fazla 3 gün
domates bol miktarda yeşillik
arada yumurta çok mu yiyorum ne
en çok sevdiğim öğündür kahvaltı

akşam mesela akşama yemeği yemedim canım istemedi

çay ve yanında 1 tane keçiboynuzu yedim

evet canım sagol 2 gün yaptım bakalım cumaya görücez :)
tamam canım görüsürüz öptüm ben de
bende 2 gün lapa yediğimde 1 700 gr verirdim genelde ama koruyamazdım verdiğim kiloyu
perşembe günü bende lapa yapıcam bana katılmak isteyen varmı:lepi:
hem cuma sabahına 1 kilo vermiş oluruz ne dersiniz

bende 2 gün lapa yediğimde 1 700 gr verirdim genelde ama koruyamazdım verdiğim kiloyu
perşembe günü bende lapa yapıcam bana katılmak isteyen varmı:lepi:
hem cuma sabahına 1 kilo vermiş oluruz ne dersiniz

bende varım canım beraber lapa yapalım persembe gunu
sen nasıl yapıyorsun lapayı meyve yıyormusun arada

iyi günler arkadaşlar.ben de daha az önce maydonoz yarım dilim beyaz akmek hatta yarımdan da az(çünkü kepek ekmeğim kalmamış)domates maydonoz az peynir yedim.birazdan elma yiycem bakalım akşamınki bellideğil daha.bol suu.ha sabhta sirkeli suyumu.cevizli suyumu kalkar kalkamz ılk suymu içerek 1 litre su içtim kahvaltı öncesi.perşembe dahiliyeye,cumda diyetisyene gidecem bakalım.

bende varım canım beraber lapa yapalım persembe gunu
sen nasıl yapıyorsun lapayı meyve yıyormusun arada

HER ÖĞÜNE 1 ÇAYBARDAĞINDAN BİRAZ AZ LAPA PİŞİRİYORUM günde 3 ööğün üçündede taze pişiriyorum başka bir şey yemiyorum sadece su bitki çayları o kadar zaten lapa çok doyurucu oluyo lapayı domatesli yapıp maydonoz dereotu baharatlarla tatlandırırsan daha zevkle yersin

plates haraketlerini severek yapıyorum sadece karın haraketlerinden yere yatıp makas ve ayakları kaldırma haraketlerini yapamıyorum hiç yapamıyorum hemde zor gerçekten ama zamanla yaparız merak etme:sm_cool:

inşallah doktordan güzel haberlerle dönersin canım
cevizli su kolestorele çok iyi geliyo canım tahlillerin iyi çıkar umarım

yok kız çok degil ben genelde 1 dilim ekmek le nekadr ne yiyebiliyorsam ama kahvaltıya başlamadan 1 kiloya yakın su içtigim için fazla yiyemiyorum çabuk doyuyorum
önemli olan kahvaltın yağlı kalorili olmasın akşamı hafif tutmamız lazım ben sabırsızlıkla bekliyorum kahvaltıyı çok seviyorum senin gibi ama yerken elimden geldigincee hafif tutmaya çalışıyorum

Sen orda yersin şimdi pasta börek.Sonrada dersin bebeğin hatırına yedim:)

Bende en çok kahvaltıyı seviyorum.Akşam yemediğim için döst gözle sabhı beklıyorum genelde.Ama bugün içim dışım pirinç oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…