- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #2.601
Ben sana yapalım demiştim sen başladın ben başlıyamadım özür dilerim yanında olmam lazımdı
canım benim ya çok şükür burdayım netimiz bu gün geldi akşam misafirlerim vardı yolculadım hemen oturdum biraz geçmişe baktım geçmiş derken sadece cumadan berisine bir haftadan fazladır net yoktu apartmanda ortak kullandığımız modem bozulmuş netin kesik olmasının sebebi ni ancak bir haftada bulabildiler malesef aklım hep burda kaldı
geçmişi okurken burada olduğunu fark ettim en son sayfaya geldigimde gitmiştin
anamm ne oluyo burdaa kizlar bakimm
herkez hsgelmis sefa gelmiss
kiz hatice geldim gel bakim buraya sana cezayi motivasyonunu kaybedip pisman oldugun icin verecem dur bakalim daha haftanin basi ne uzuliuyon akilli devam et sen bosver arada oluyo hepimizin ki gibi
cabuk toipla kendinii kirdirma kafanii
lapa yap ama yarin bugun aksamda mummkun oldugunca az ye
slm hafta sonu kacamagi yapmisin iste ( buyuk kasamak olsada :) olsun bugun toparlarsin lapayla bak ne guzel azim gosterdin simdiye dek cizelgene imresiyom ben hep bize ornek olmaya devam et sen hedefine az kaldi ha gayrettttttkaydirigubbakcemile2
selam kızlar geçmişi okuyamadım sabah 1 bucuk bardak sirkeli suyumu içtim 1yarım elma yedim saat 1 bucuktada 2 galete peynir ve yarım fincan nescafe 2 de zeytin yedim
bol su içiyorum
namaz kılmam gerek kızlar ablam bende ugrıcam yine bi ara
kmıy[iyQUOTE=serince84;5336121]selam kızlar geçmişi okuyamadım sabah 1 bucuk bardak sirkeli suyumu içtim 1yarım elma yedim saat 1 bucuktada 2 galete peynir ve yarım fincan nescafe 2 de zeytin yedim
bol su içiyorum
namaz kılmam gerek kızlar ablam bende ugrıcam yine bi ara
aa evde elma sirkesi vardı yapıyım begümümn karısımınıda baslıyım bari nuray yarısırızdan sonrasını anlayamadım herkesler burdaymış slmm lar hepinizeeee
ooo herkes burdaymıs
bende oylen 1 tabak corbamdan yedım
sımdıde elıme kahvemı aldım ıcıyorum
hatıce kızz uzme kendını bugunden ıtıbaren toparlarsın cumaya kadar yıne verırsın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?