Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben sevmedim ebrunun platesini.Nivea yı yapıyorum birde tuğbanın basen hareketlerini.Benim göbek sorunum yok zaten basen sorunum var.Geçen eşimle d&r de gezerken spor cdleri dikkatimi çekti alıcaktım sonra unuttumsüprizzzzzBi dahakı gidişimde alırım bakarım içine de eğer iyi gelirse sizde tavsiye ederim.

nuraycım nefesteki aseton komasının nedeni hipoglisemi yani çok aç kalmaya baglı kan sekerinin düşmesi olarak biliyorum su dvdyi indiriyim bende

Hoşgeldin nesrincim özlemiştik seni

nesrinnnnnn burdasın yakaladım seni naber benim şampiyonum

ayyy haysem hoşgeldin canım yaa.ohh be hele şükür sonunda gelebildinn.ne çok merak ettik seni.nassın arkadaşımm.

neslihan
=kzi anam ozledik seni cok sukur yapildi su internetin
kiz valla canim seni tebrik ederim supersin ya sen bilirsin canim benim yvas yavas ver bana soracak olursanda seni biran once kaybetmek istemeyiz
uff su misafirlerinde beni oldurecek ya ne bitmek bilmiyo hayret

canlarım benim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar 2- 3 gün giremezsem bilinkaydirigubbakcemile3 ya ben yada net gitmiş
anlayınki zordayım yoksa aklım burda

neslihancım kız inan ben herzaman böyleyim misafirim eksik olmaz aslında çok severim misafiri fakat rejimdeyken hiç istemiyorum Allah biliyor yapamıyorum ozaman kendi halimdeysem çok güzel uyuyorum proğramıma suyumu yemegimi düzenli yiyip içiyorum ve çok rahat kg veriyorum
mesela 3 gündür misafirlerleyim ve rejim dışına çıktım bu hafta yine bekledigim misafirlerim var günler uzayınca misafirlikler sıklaştı o yüzden ben kış daha rahat rejim yaptım
bugün yediklerimi paylaşmak istemiyorum -tatlicadiarzu-yemek yarışmasında jüri üyeligi yapmış gibiyim valla

kızlar selam ayyy sabah beridir sinemadayım recep ivedik için bilet almaya gittim olmaz böyle bişey izdiham vardı neyse aldım şükürki şimdi giyindik çıkıcaz
akşam 1 tabak karalahana haşlaması yedim çok azda mısır ekmeyi

herkese selamlar.ben daha az önce girdim kapıdan.başım çatlıycak gibi ağrıyo.neyse ben yediklerime geçeyim.saat 11 de kahvaltı yaptık.ben tere domates peynir yedim.geç yediğim için saat 3gibi bi elma yedim.sonra diğer ders arasında altınbaşak form yedim.akşam yani şimdi tek istediğimçayy ve uyumak.yarın görüşürüz artık.hadi hepinize hayırlı akşamlar.

Ben geldim kızlar bi geçmişi okuyayayım akşam 6 da çok az balık yedim başka bi şiey yemedım nivea body de yaptım yarın da pirinç lapası yapıcam

Canım geçmiş olsun.Çok az yemişsin ondan başın ağrıyor

bu arada bende bugün içinde yaptıklarımı şöyle kısaca geçim sabah güzel bir kahvaltı yaptım ugün hatta yumurta çekti cnm onu yedimm öğlen bir türlü acıkmak bilmedimmm ne yazıkki öğlen ve akşamı bugün birleştirdimm çorba bana pis pis baktı dolapta fakat onu içmedim börek yedimmmklava:klava:klava:

ama bugün tekrar şükür sporuma başladımm 30 dk cardio çalışması yaptımm bol bol sıvı aldı çaylarımı içtimmm işte böyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…