- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #2.621
benim oğlan geldi mesaj yazarken mesajımın içine etti
en son ebruli platesi tavsiye ediyodum mutlaka yapmaya çalışın doğru nefes alma tekniklerini öğrenirsiniz egzersizleri daha başarılı yapabiliriz o zaman ben gerçi göbek haraketlerini yapamıyorum henüz ama yılmıycam hergün deniycem
geçen benim oğlanın nefesi aseton gibi kokuyodu nette bakarken o konuyla ilgili yağların nefes yoluylada verildiğini okudum yani egzersiz yaparken nefes çok önemli
Hoşgeldin nesrincim özlemiştik seni
nesrinnnnnn burdasın yakaladım seni naber benim şampiyonum
ayyy haysem hoşgeldin canım yaa.ohh be hele şükür sonunda gelebildinn.ne çok merak ettik seni.nassın arkadaşımm.
nuraycım nefesteki aseton komasının nedeni hipoglisemi yani çok aç kalmaya baglı kan sekerinin düşmesi olarak biliyorum su dvdyi indiriyim bende
herkese selamlar.ben daha az önce girdim kapıdan.başım çatlıycak gibi ağrıyo.neyse ben yediklerime geçeyim.saat 11 de kahvaltı yaptık.ben tere domates peynir yedim.geç yediğim için saat 3gibi bi elma yedim.sonra diğer ders arasında altınbaşak form yedim.akşam yani şimdi tek istediğimçayy ve uyumak.yarın görüşürüz artık.hadi hepinize hayırlı akşamlar.
begümmmm sende mi buralardasın canımcımm
hadi yalnız bırakmayayım seni:)
Ben geldim kızlar bi geçmişi okuyayayım akşam 6 da çok az balık yedim başka bi şiey yemedım nivea body de yaptım yarın da pirinç lapası yapıcam
kızlar selam ayyy sabah beridir sinemadayım recep ivedik için bilet almaya gittim olmaz böyle bişey izdiham vardı neyse aldım şükürki şimdi giyindik çıkıcaz
akşam 1 tabak karalahana haşlaması yedim çok azda mısır ekmeyi
hoşgeldinn cnmm hadi okuda gelll bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?