• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selammmm
sabah 1 dilim pasta çay
öğle 1 çay kaşığı zeytinyağıyla bol yeşillikli salata aralarda bitki çayları içtim
dün regli oldum tartıyı kaldırdım cumaya kadar tartılmıycam
perşembe günü lapa yaparım büyük ihtimalle
şimdi yazdıklarınızı okumaya gidiyorumkaydirigubbakcemile4

anamm ne oluyo burdaa kizlar bakimm
herkez hsgelmis sefa gelmiss
kiz hatice geldim gel bakim buraya sana cezayi motivasyonunu kaybedip pisman oldugun icin verecem dur bakalim daha haftanin basi ne uzuliuyon akilli devam et sen bosver arada oluyo hepimizin ki gibi
cabuk toipla kendinii kirdirma kafanii
lapa yap ama yarin bugun aksamda mummkun oldugunca az ye

selam kızlar geçmişi okuyamadım sabah 1 bucuk bardak sirkeli suyumu içtim 1yarım elma yedim saat 1 bucuktada 2 galete peynir ve yarım fincan nescafe 2 de zeytin yedim
bol su içiyorum
namaz kılmam gerek kızlar ablam bende ugrıcam yine bi ara

canım benim ya çok şükür burdayım netimiz bu gün geldi akşam misafirlerim vardı yolculadım hemen oturdum biraz geçmişe baktım geçmiş derken sadece cumadan berisine bir haftadan fazladır net yoktu apartmanda ortak kullandığımız modem bozulmuş netin kesik olmasının sebebi ni ancak bir haftada bulabildiler malesef aklım hep burda kaldı

geçmişi okurken burada olduğunu fark ettim en son sayfaya geldigimde gitmiştin :utangac:

nesrin hoşgeldinnnnŞeniz
önce seni tebrik ediyorum kocaman bir MAŞALLAH sana bravo nasıl becerdin bu kadar kilo vermeyi
her öğünde yediklerini yaz burayada kopya çekelim:jeyyar:

kizlarr anam aturmaya geldim guya ama kalkmam lazimm acil isim cikti
esimde evde bugun amann hadi kizlar ben gittim gelirimm

anamm ne oluyo burdaa kizlar bakimm
herkez hsgelmis sefa gelmiss
kiz hatice geldim gel bakim buraya sana cezayi motivasyonunu kaybedip pisman oldugun icin verecem dur bakalim daha haftanin basi ne uzuliuyon akilli devam et sen bosver arada oluyo hepimizin ki gibi
cabuk toipla kendinii kirdirma kafanii
lapa yap ama yarin bugun aksamda mummkun oldugunca az ye

Geldim geldim lapaya yarın başlıycam.Biraz önce öğle yemğini yedim bir kase mercimek çorbası yanında az yaglı tavuk sote.ekmek bir dilim ydim.Bugun başka yemek yemıycem.Akşam meyve yerim saat 4 gıbı de elma yerım acıkırsam.Şu an 1. litre su içtim akşam da bır lıtre içerim birde sporumu da yaparım.Ohhhh

kmıy[iyQUOTE=serince84;5336121]selam kızlar geçmişi okuyamadım sabah 1 bucuk bardak sirkeli suyumu içtim 1yarım elma yedim saat 1 bucuktada 2 galete peynir ve yarım fincan nescafe 2 de zeytin yedim
bol su içiyorum
namaz kılmam gerek kızlar ablam bende ugrıcam yine bi ara[/QUOTE]

Allah kabul etsin canım:nazar:

Kızlar yaaa
göbeğinizi eritmek için bu gün ne yaptınız topiği var
oraya yazarmısınız çok faydası oluyo
gobemizi eritmek için beraber yarışırız
birde ebruli platesi
luş bırtavsiy

aa evde elma sirkesi vardı yapıyım begümümn karısımınıda baslıyım bari nuray yarısırızdan sonrasını anlayamadım herkesler burdaymış slmm lar hepinizeeee

slm hafta sonu kacamagi yapmisin iste ( buyuk kasamak olsada :) olsun bugun toparlarsin lapayla bak ne guzel azim gosterdin simdiye dek cizelgene imresiyom ben hep bize ornek olmaya devam et sen hedefine az kaldi ha gayrettttttkaydirigubbakcemile2

Sağol canım haklısın ama ben bırakınc atam bırakabılıyorum bu akşmı inşalah atlatırım.Eğer bırakırsam çok kılo alırım

selam kızlar geçmişi okuyamadım sabah 1 bucuk bardak sirkeli suyumu içtim 1yarım elma yedim saat 1 bucuktada 2 galete peynir ve yarım fincan nescafe 2 de zeytin yedim
bol su içiyorum

Çok güzel gidiyorsun sen canım tebrik ederim azmine hayranım

ooo herkes burdaymıs
bende oylen 1 tabak corbamdan yedım
sımdıde elıme kahvemı aldım ıcıyorum

hatıce kızz uzme kendını bugunden ıtıbaren toparlarsın cumaya kadar yıne verırsın canım..

kmıy[iyQUOTE=serince84;5336121]selam kızlar geçmişi okuyamadım sabah 1 bucuk bardak sirkeli suyumu içtim 1yarım elma yedim saat 1 bucuktada 2 galete peynir ve yarım fincan nescafe 2 de zeytin yedim
bol su içiyorum

Allah kabul etsin canım:nazar:

Kızlar yaaa
göbeğinizi eritmek için bu gün ne yaptınız topiği var
oraya yazarmısınız çok faydası oluyo
gobemizi eritmek için beraber yarışırız
birde ebruli platesi
luş bırtavsiy
oğ[/QUOTE]
slm nukeray bende ebru sallinin plates dvd indirdim yani varya gobegimin yaglarini cagir cagir yandigini hissetim ben:sm_cool: gozumden yaslar falan geldi ama faydasinin olacagina inaniyorum cunku benim kalcam bacaklarim ince ust tarafim fazla benim bununla eriycek ins:Saruboceq:

aa evde elma sirkesi vardı yapıyım begümümn karısımınıda baslıyım bari nuray yarısırızdan sonrasını anlayamadım herkesler burdaymış slmm lar hepinizeeee

benim oğlan geldi mesaj yazarken mesajımın içine etti :kızgın:
en son ebruli platesi tavsiye ediyodum mutlaka yapmaya çalışın doğru nefes alma tekniklerini öğrenirsiniz egzersizleri daha başarılı yapabiliriz o zaman ben gerçi göbek haraketlerini yapamıyorum henüz ama yılmıycam hergün deniycem
geçen benim oğlanın nefesi aseton gibi kokuyodu nette bakarken o konuyla ilgili yağların nefes yoluylada verildiğini okudum yani egzersiz yaparken nefes çok önemli

ooo herkes burdaymıs
bende oylen 1 tabak corbamdan yedım
sımdıde elıme kahvemı aldım ıcıyorum

hatıce kızz uzme kendını bugunden ıtıbaren toparlarsın cumaya kadar yıne verırsın canım..

Sağol canım.Afiyet olsun sanada.İnşaşalh veririm de hafta sonu yediklerimi telafi ederim.

Back