- Konu Sahibi Pinarbartu
- #2.561
vaz geçtim kızlar kavurdugumu yemekten 2 çatal aldım 1 galeteyle kalorisi yüksekmiş şimdi bol bi salata yapıyım kendimede galeteyle onu yiyim
birazdan gelirim
aferim kız sana eski formuna dönmüşsün devam et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vaz geçtim kızlar kavurdugumu yemekten 2 çatal aldım 1 galeteyle kalorisi yüksekmiş şimdi bol bi salata yapıyım kendimede galeteyle onu yiyim
birazdan gelirim
nesrinnnnnn burdasın yakaladım seni naber benim şampiyonum
Kızlar ayrıca tebrikleriniz için teşekkür ederim a.s.
aslında dikkat etsem heralde haftada 3 kiloyu rahatlıkla veririm çünkü haftanın sadece 5 günü sıkı rejim yaptım bu hafta ben
rahat kilo vermemi metebolizmamın çalışmasını sirkeli suya bağlıyorum 4 aydan fazla zamandır sadece birkaç gün haricinde hiç bırakmadım birde düzenli saatlerde yememde olabilir
iyi geceler herkese
çok merak ediyorum bu lapadan sonra kilo verebilicekmiyim acaba
cok az yedim feci tok tutuyo yahu 2 çay bardagını zor bitirdim bütün gün
ama aksama cok tansiyonum düştü hala da basım dönüyo
günaydın şekerler bugün nasılsınız bakalım
ibrenizde varmı güzel oynamalar
oh oh ne guzel yapmsisin canim yaa git yatt valla benim oyle bir sansim yok cook uykum var kizlarr ama benim su kucuk cadii beni birakmiyo benimle bir yatip benimle bir kalkiyoii geceler dunden beri katilamadim benim misafirler dungece 2 de gitiler sabah erken kalktik pazara gitik sonra oglumun odasini boyadim ve isim yeni biti bu saate bugunku yaptigim islerle ebru salli pates olcsek 7 saat egzersiz yaptim sayilir her tarafim hamladiiiiiiiiiiiiiacaip yorgunum dus alip yatacam artikkk.. dun misafirlere ispanak bogregi yaptim kendime ozel hazirladim ama kepek ekmegi unundan yaptim boreklerimi :)ufff bide guzel olmus inanmazisin aklima siz geldiniz yakin olsada kizlara dagitsam diyekaydirigubbakcemile3 yarin annem bana gelcek 4 gun kalacak ama arada gelir yazarim yine simdilik bu kadar by
kzi anam ozledik seni cok sukur yapildi su internetinKızlar ben bugüncokacimcoook sabah1 dilim kepekli ekmek 3 zeytin birazcık peynir bir çay kaşığı kadar helva ve az şekerli çay
öglen tuzsuz pişmiş bir tabak sarmısaklı layt yoğurtlu kepekli makarna yedim 1 elma
akşam misafirlerim vardı rejim dışı bir tane patatesli poğaca yedim tuhaf oldu biraz en ağırı akşam yemegine rasladı malesef
yarın nasipse arkadaşa gidicem akşama ancak gelirim yutttuklarımı yazarım-tatlicadiarzu- gelince
bu hafta hep doluyum gelecek misafirlerim var en fazla1 kilo verebilirim heralde dahada az olabilir adetimde yakın
zaten kızlar artık haftada 2 kilo vermek istemiyorum kaydirigubbakcemile5sizlerle olan zamanımı uzatmak istiyorum hedefimide 57 ye alıcam
iyi geceler herkese
çok merak ediyorum bu lapadan sonra kilo verebilicekmiyim acaba
cok az yedim feci tok tutuyo yahu 2 çay bardagını zor bitirdim bütün gün
ama aksama cok tansiyonum düştü hala da basım dönüyo
gunaydin canim arkadasim nasilsin bakalim iyi ne guzel 100gr oynamasida birseydirr sen devam et yilma bencegunaydın kızlar
herkese guzel kılo vermelı hafta dılıyorum
ama daha kımse gelmemıs
ben sabah 2 bardak 5ı bıryerde cayı ıctım 4 kuru kaysı
bıraz oncede 1 elma yedım
oglen ve aksam begumun corbasından yıcemkaydirigubbakcemile2
gunaydin sekerim nasil gidiyo bakalim hosgeldin sende varmi oynama var deme atacam kendimi cunkuu senağlamagünaydın şekerler bugün nasılsınız bakalım
ibrenizde varmı güzel oynamalar
Neslıhan kız hosgeldın, nasılsın
ama ben cıkacaktım bıraz egzersız yapayımhihoyyyt