• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay kızlar bi gelecem dedim gelemedim
kız çok huysuz uyumadı 1 saattir ayağımda
benimde cok fena başım agrıyo tam yediklerimi yazıp çıkıyorum
sabah 1 bucuk bardak sirkeli su yarım elma
öğlen yarım galete (dışarı çıkmamız gerekiyodu öle elime alıp çıktım)
3 çatal yogurtlu biber bol mevsim salata 2 galete ve içibildiğim kadar su
belki 1 elma 1 portakal yerim daha sonra
yemek adına pek bişey yemedim çünkü vitamin olsun bari

canlar iyi aksamlar herkezee
ben geldim bir slm verim kim var kim yok bakim dedim
siz neler yaptiniz bakalimm soyleyinn

ay ya ne guzel nukeray vermissin cook sevindim bugun aldigim guzel bir haberr valla iyi geldii
hep olumsuzluklar olustu cunkuu

nesrinnnnnn burdasın yakaladım seni naber benim şampiyonum

canım benim ya çok şükür burdayım netimiz bu gün geldi akşam misafirlerim vardı yolculadım hemen oturdum biraz geçmişe baktım geçmiş derken sadece cumadan berisine bir haftadan fazladır net yoktu apartmanda ortak kullandığımız modem bozulmuş netin kesik olmasının sebebi ni ancak bir haftada bulabildiler malesef aklım hep burda kaldı

geçmişi okurken burada olduğunu fark ettim en son sayfaya geldigimde gitmiştin :utangac:

ii geceler dunden beri katilamadim benim misafirler dungece 2 de gitiler sabah erken kalktik pazara gitik sonra oglumun odasini boyadim ve isim yeni biti bu saate bugunku yaptigim islerle ebru salli pates olcsek 7 saat egzersiz yaptim sayilir her tarafim hamladiiiiiiiiiiiii:delphin:acaip yorgunum dus alip yatacam artikkk.. dun misafirlere ispanak bogregi yaptim kendime ozel hazirladim ama kepek ekmegi unundan yaptim boreklerimi :)ufff bide guzel olmus inanmazisin aklima siz geldiniz yakin olsada kizlara dagitsam diyekaydirigubbakcemile3 yarin annem bana gelcek 4 gun kalacak ama arada gelir yazarim yine simdilik bu kadar by

Kızlar ben bugüncokacimcoook sabah1 dilim kepekli ekmek 3 zeytin birazcık peynir bir çay kaşığı kadar helva ve az şekerli çay

öglen tuzsuz pişmiş bir tabak sarmısaklı layt yoğurtlu kepekli makarna yedim 1 elma

akşam misafirlerim vardı rejim dışı bir tane patatesli poğaca yedim tuhaf oldu biraz en ağırı akşam yemegine rasladı malesef

yarın nasipse arkadaşa gidicem akşama ancak gelirim yutttuklarımı yazarım-tatlicadiarzu- gelince
bu hafta hep doluyum gelecek misafirlerim var en fazla1 kilo verebilirim heralde dahada az olabilir adetimde yakın
zaten kızlar artık haftada 2 kilo vermek istemiyorum kaydirigubbakcemile5sizlerle olan zamanımı uzatmak istiyorum hedefimide 57 ye alıcam

Kızlar ayrıca tebrikleriniz için teşekkür ederim a.s.
aslında dikkat etsem heralde haftada 3 kiloyu rahatlıkla veririm çünkü haftanın sadece 5 günü sıkı rejim yaptım bu hafta ben
rahat kilo vermemi metebolizmamın çalışmasını sirkeli suya bağlıyorum 4 aydan fazla zamandır sadece birkaç gün haricinde hiç bırakmadım birde düzenli saatlerde yememde olabilir

ayyy haysem hoşgeldin canım yaa.ohh be hele şükür sonunda gelebildinn.ne çok merak ettik seni.nassın arkadaşımm.

iyi geceler herkese
çok merak ediyorum bu lapadan sonra kilo verebilicekmiyim acaba
cok az yedim feci tok tutuyo yahu 2 çay bardagını zor bitirdim bütün gün
ama aksama cok tansiyonum düştü hala da basım dönüyo

gunaydın kızlar
herkese guzel kılo vermelı hafta dılıyorum
ama daha kımse gelmemıs
ben sabah 2 bardak 5ı bıryerde cayı ıctım 4 kuru kaysı
bıraz oncede 1 elma yedım
oglen ve aksam begumun corbasından yıcemkaydirigubbakcemile2

günaydın şekerler bugün nasılsınız bakalım
ibrenizde varmı güzel oynamalar

Kızlar ayrıca tebrikleriniz için teşekkür ederim a.s.
aslında dikkat etsem heralde haftada 3 kiloyu rahatlıkla veririm çünkü haftanın sadece 5 günü sıkı rejim yaptım bu hafta ben
rahat kilo vermemi metebolizmamın çalışmasını sirkeli suya bağlıyorum 4 aydan fazla zamandır sadece birkaç gün haricinde hiç bırakmadım birde düzenli saatlerde yememde olabilir

canım bende hergun yatmadan once 1 bardak ılık suya 1 yemek kasıgı elma sırkesı koyup ıcıyorum ama ben senın gıbı haftada 2 kılo falan hıc veremıyorum ben gram gram verıyorum dıkkat etmeme ragmen
sana ımrenıyorum dogrusu ne guzel kolay kılo verıyorsun kızzz...

iyi geceler herkese

canım duzenlı yaparsan kılo verıyorsun, sende mutlaka vermıssındır
ama aralarda meyve, sebze ye ac kalma tansıyonun duser tabııı

canım bız senın gıbı 2-3 kılo veremıyoruz anca gram gram verıyoruz
sabah tartıldım 100 gram vermısım-tatlicadiarzu-
sende durumlar nasıl verdınmı kızz yıne 1-2 kılooo

ii geceler dunden beri katilamadim benim misafirler dungece 2 de gitiler sabah erken kalktik pazara gitik sonra oglumun odasini boyadim ve isim yeni biti bu saate bugunku yaptigim islerle ebru salli pates olcsek 7 saat egzersiz yaptim sayilir her tarafim hamladiiiiiiiiiiiii:delphin:acaip yorgunum dus alip yatacam artikkk.. dun misafirlere ispanak bogregi yaptim kendime ozel hazirladim ama kepek ekmegi unundan yaptim boreklerimi :)ufff bide guzel olmus inanmazisin aklima siz geldiniz yakin olsada kizlara dagitsam diyekaydirigubbakcemile3 yarin annem bana gelcek 4 gun kalacak ama arada gelir yazarim yine simdilik bu kadar by
oh oh ne guzel yapmsisin canim yaa git yatt valla benim oyle bir sansim yok cook uykum var kizlarr ama benim su kucuk cadii beni birakmiyo benimle bir yatip benimle bir kalkiyo
kiz ne boyasi sende benim gibimisin kiz bende evin boya badana isini hep kendim yaparim benim kocis biraz tembel anam o yuzden
kiz iyikide yakin degiliz ha bize borek yedirecekmis baska birsy bulamadinmi kiz yedirecek

Kızlar ben bugüncokacimcoook sabah1 dilim kepekli ekmek 3 zeytin birazcık peynir bir çay kaşığı kadar helva ve az şekerli çay

öglen tuzsuz pişmiş bir tabak sarmısaklı layt yoğurtlu kepekli makarna yedim 1 elma

akşam misafirlerim vardı rejim dışı bir tane patatesli poğaca yedim tuhaf oldu biraz en ağırı akşam yemegine rasladı malesef

yarın nasipse arkadaşa gidicem akşama ancak gelirim yutttuklarımı yazarım-tatlicadiarzu- gelince
bu hafta hep doluyum gelecek misafirlerim var en fazla1 kilo verebilirim heralde dahada az olabilir adetimde yakın
zaten kızlar artık haftada 2 kilo vermek istemiyorum kaydirigubbakcemile5sizlerle olan zamanımı uzatmak istiyorum hedefimide 57 ye alıcam
kzi anam ozledik seni cok sukur yapildi su internetin
kiz valla canim seni tebrik ederim supersin ya sen bilirsin canim benim yvas yavas ver bana soracak olursanda seni biran once kaybetmek istemeyiz
uff su misafirlerinde beni oldurecek ya ne bitmek bilmiyo hayret
iyi geceler herkese

canim ben suana kadar 15 kilo verdim bu 15 kilonun 8 kilosunu felan tahminim lapa dan vermisimdir ben cok seviyorum lapa yapmayi gerceken
ama dedigin gibi alisik olmayinca ilk gunlerde tansiiyonun dusebilir normal ban asorarsan iki gun yapma ben bir gun yapiyorum cok zor oluyo iki gun cunku dikkat et

gunaydın kızlar
herkese guzel kılo vermelı hafta dılıyorum
ama daha kımse gelmemıs
ben sabah 2 bardak 5ı bıryerde cayı ıctım 4 kuru kaysı
bıraz oncede 1 elma yedım
oglen ve aksam begumun corbasından yıcemkaydirigubbakcemile2
gunaydin canim arkadasim nasilsin bakalim iyi ne guzel 100gr oynamasida birseydirr sen devam et yilma bence
ayy iki bardk nasil ictin kiz o besi bir yerdeyii igrenc tadi varr icilirmi o
ay begum beni oldurecek ben hala o corbayi yapmadim ama yapacam allah buyuk ya ama canim istemiyo ya oyuzden useniyom yapmayaa sana afiyet olsun canim
bende bugun sabah gittim kendime kelogs aldim diyt icin olanindan onu yutacam kizi ayagimda salliyomdaa kalkamiyom kalkinca artik

gunaydin sekerim nasil gidiyo bakalim hosgeldin sende varmi oynama var deme atacam kendimi cunkuu senağlama

Back