- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #2.581
canım duzenlı yaparsan kılo verıyorsun, sende mutlaka vermıssındır
ama aralarda meyve, sebze ye ac kalma tansıyonun duser tabııı
canim ben suana kadar 15 kilo verdim bu 15 kilonun 8 kilosunu felan tahminim lapa dan vermisimdir ben cok seviyorum lapa yapmayi gerceken
ama dedigin gibi alisik olmayinca ilk gunlerde tansiiyonun dusebilir normal ban asorarsan iki gun yapma ben bir gun yapiyorum cok zor oluyo iki gun cunku dikkat et
gunaydın kızlar
herkese guzel kılo vermelı hafta dılıyorum
ama daha kımse gelmemıs
ben sabah 2 bardak 5ı bıryerde cayı ıctım 4 kuru kaysı
bıraz oncede 1 elma yedım
oglen ve aksam begumun corbasından yıcemkaydirigubbakcemile2
canım benim ya çok şükür burdayım netimiz bu gün geldi akşam misafirlerim vardı yolculadım hemen oturdum biraz geçmişe baktım geçmiş derken sadece cumadan berisine bir haftadan fazladır net yoktu apartmanda ortak kullandığımız modem bozulmuş netin kesik olmasının sebebi ni ancak bir haftada bulabildiler malesef aklım hep burda kaldı
geçmişi okurken burada olduğunu fark ettim en son sayfaya geldigimde gitmiştin
Sağol canım inşalalh verirriz bu hafta ben hafta sonu çok kaçamak yaptım çok üzgünüm
iyi geceler herkese
çok merak ediyorum bu lapadan sonra kilo verebilicekmiyim acaba
cok az yedim feci tok tutuyo yahu 2 çay bardagını zor bitirdim bütün gün
ama aksama cok tansiyonum düştü hala da basım dönüyo
kiz gitmeseydin benim kocis gitti geldide sen otur hayatim ben gidiyom dedi
kiz sonra hasta edersin cocugu hebrin olsun dikketli ol siki giydir ozaman hadi sana kolay geldin
merhaba kızlar
bugun guzel sabah kahvaltısı yaptım
1 yumurta, peynır, zeytın, bıber ve 1 dılım kepek ekmegı cay
Begumun corbasından pısırdım sonrada ondan yıcem baska bırsey yemem arada meyve olabılır...
begüüüm sen nasıl yapıyon şu sirkeyi tam anlatsana.ve yemekten sonra içiyosun öylemii.hadi anlat baaklım bekliyiimm haaa.
ii akşamlar kızlarr
saabah sabah dedeğim 11 de 1 de 2 dilim beyaz ekmek
peynir
zeytin
yağsız salata ve dayanamadım 1 eti cin
saat 4 gibi ıhlamur ve bir avuç leblebi
akşam yemeği yemedim daha
muzlu rulo psata yaptım ondan 1 dilim yiyebilirmiyimmkaydirigubbakcemile3 lütfennn:Saruboceq:
sonra biraz plates yaparımm olur dime
benim çocukların ikiside hasta kızımda bütün gece kustu oğluş bugün daha iyi gibi
bu arada sanah tartıda 1 kilo eksik gördüm 1 kilo vermişm
çok geçmiş olsun nuraycım.ortalıkta salgın varmış.çocuklar ishal olunca mutlaka getirin demişlerdi tvde.allah şifa versin yavrularına.inşallah çabuk iyileşirler.kilo vermende çok sevindim.darısı benim başıma .bi 70lere inseydim.bende bugün ikindiye kadar iyiydim kızım kısr istedi.yapınca dayanamadım bende aldım 4-5 kaşık.ardından da yarım çokoprens yedim.ama bi pişmanım.o yüzden akşam bişey yemiycem.hatta sabhta sadece 1 elma yiycem.yarın geceye kadar giremem malum kurs var. haberiniz ola.
vaz geçtim kızlar kavurdugumu yemekten 2 çatal aldım 1 galeteyle kalorisi yüksekmiş şimdi bol bi salata yapıyım kendimede galeteyle onu yiyim
birazdan gelirim
arkadaşlar sizleri d eihmal ettim motivemi de kaybettim belliydi böyle olacağı.Offf Keşke sizlerin yazdıklarını tam okuyabilsem ve uygulasam daha çok katılımda bulunsam artık daha katılımda buluncam ve okuycam
olsun canım sıkma canını hiç bişey kaybetmedin sonuçta kaldıgın yerden aynen devam et bence rejime.. :)
slm hafta sonu kacamagi yapmisin iste ( buyuk kasamak olsada :) olsun bugun toparlarsin lapayla bak ne guzel azim gosterdin simdiye dek cizelgene imresiyom ben hep bize ornek olmaya devam et sen hedefine az kaldi ha gayrettttttkaydirigubbakcemile2Kızlar ne olur yardım edin bana biriniz dün ne diyet ne spor yaptım cumartesı de yapamadım yedim de yedim kuzenım gelmişti almanyadan hep annemlerdeydık mangal partılerı felan derken orda kaldım bırd espor etmedım cumartesı de eşimle yemege gittik ordan yine annemler egıtıtk kuzenım oldugu için.Offff ne etcem bennn
gunaydın kızlar
herkese guzel kılo vermelı hafta dılıyorum
ama daha kımse gelmemıs
ben sabah 2 bardak 5ı bıryerde cayı ıctım 4 kuru kaysı
bıraz oncede 1 elma yedım
oglen ve aksam begumun corbasından yıcemkaydirigubbakcemile2
:roflol:kiz varya alemsin guldurdun beni yine sen mersin demisin yeni farketim cok severim mersini her sene esimle basbasa ila bi kacamak yapariz bi hafta sonu..:teytey:günaydın şekerler bugün nasılsınız bakalım
ibrenizde varmı güzel oynamalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?