• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

teşekkürler güzelim.evet elma sirkeli karışım ama ben içine bal koymadan.1.5 s.b .suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi koyup hoooop içiyorum.

bende bir haftadır içiyorum ballısını bir şişeye yapıyorum her yemekten sonra yarı bardak çiyorum walla faydaısını gördüm sanki bir hafiflik hissediyorum forumda görmüştüm

kıslar ben çıkıyorum şimdilik ufaklk sıkıldı çok biraz dışarı çıkartıcaz paşayıı havada soğuk ama ne yapalım öptüm hepinizii görüşürüzzzzzŞeniz

kıslar ben çıkıyorum şimdilik ufaklk sıkıldı çok biraz dışarı çıkartıcaz paşayıı havada soğuk ama ne yapalım öptüm hepinizii görüşürüzzzzzŞeniz

kiz gitmeseydin benim kocis gitti geldide sen otur hayatim ben gidiyom dedi
kiz sonra hasta edersin cocugu hebrin olsun dikketli ol siki giydir ozaman hadi sana kolay geldin

merhaba kızlar
bugun guzel sabah kahvaltısı yaptım
1 yumurta, peynır, zeytın, bıber ve 1 dılım kepek ekmegı cay
Begumun corbasından pısırdım sonrada ondan yıcem baska bırsey yemem arada meyve olabılır...

pirinc lapasimi yapacan bugun nasil gidiyo soyle bakim hic kacamak yapmazsan bence super olurr ertesi gun yememek sartiylaa

valla gayet iyi gidiyo yanında domatesle falan anca yiyebiliyorum yoksa gecmiyo bogazımdan :)
sabah kahvaltıda ne börekler ne sucuklu yumurtalar vardı ama agzıma sürmedim oturdum lapamı yedim güzel güzel :D

bende bir haftadır içiyorum ballısını bir şişeye yapıyorum her yemekten sonra yarı bardak çiyorum walla faydaısını gördüm sanki bir hafiflik hissediyorum forumda görmüştüm

begüüüm sen nasıl yapıyon şu sirkeyi tam anlatsana.ve yemekten sonra içiyosun öylemii.hadi anlat baaklım bekliyiimm haaa.

hoooş geldiiin akreeppp.nasssıın açıklamaların için çok teşekkürler arkadaşım.bugün her elime aldığım şeyde sen geldin aklımaa.dediklerini beynime nakşetmişim resmen.çoook ama çook sağol bebişim.

he kiz dusurdum ne yapim baktim cook yaklasmisim hedef kiloma bende dusurim dedim :roflol:
:roflol::roflol:
hayırlı pazarlar arkadaşlar.bende sofrada sayısız güzel nimetler bulunmasına rağmen ben sadece yarım simit peynir domates ve çay içtim.sabhtan sirkeli suyumu ,ılk bi sb.suyumu,akşamdan ıslattığım cevizli suyumu,khvaltıdan öncede 2 bardak sıcak suyumu içtim.birazdan da elmamı yerim artık.bu arda herkes iyi gidiyo maşallah.

şeker hepsinden yeseydin ya..
hem kahvaltı hemde haftasonu..kahvaltını zengin tutman en güzeli şeker

ii akşamlar kızlarr
saabah sabah dedeğim 11 de 1 de 2 dilim beyaz ekmek
peynir
zeytin
yağsız salata ve dayanamadım 1 eti cin

saat 4 gibi ıhlamur ve bir avuç leblebi
akşam yemeği yemedim daha
muzlu rulo psata yaptım ondan 1 dilim yiyebilirmiyimmkaydirigubbakcemile3 lütfennn:Saruboceq:
sonra biraz plates yaparımm olur dime
benim çocukların ikiside hasta kızımda bütün gece kustu oğluş bugün daha iyi gibi
bu arada sanah tartıda 1 kilo eksik gördüm 1 kilo vermişm

ii akşamlar kızlarr
peynir
zeytin

muzlu rulo psata yaptım ondan 1 dilim yiyebilirmiyimmkaydirigubbakcemile3 lütfennn:Saruboceq:
benim çocukların ikiside hasta kızımda bütün gece kustu oğluş bugün daha iyi gibi

çok geçmiş olsun nuraycım.ortalıkta salgın varmış.çocuklar ishal olunca mutlaka getirin demişlerdi tvde.allah şifa versin yavrularına.inşallah çabuk iyileşirler.kilo vermende çok sevindim.darısı benim başıma .bi 70lere inseydim.bende bugün ikindiye kadar iyiydim kızım kısr istedi.yapınca dayanamadım bende aldım 4-5 kaşık.ardından da yarım çokoprens yedim.ama bi pişmanım.o yüzden akşam bişey yemiycem.hatta sabhta sadece 1 elma yiycem.yarın geceye kadar giremem malum kurs var. haberiniz ola.

slm kızlar ben geldim
közlenmiş kırmızı biberim var onu yeşil biberle soganla bi kavurdum yogurtladım galeteyle onu yiyorum şuan geçmişi okuyamadım
kızzz akrep bak yeme dersen yemem he hafif yag ile kavurdum ya

ii akşamlar kızlarr
peynir
zeytin

yiyebilirsin tabi canım..hafta sonu kaçamağın olsun
çok geçmiş olsun nuraycım.ortalıkta salgın varmış.çocuklar ishal olunca mutlaka getirin demişlerdi tvde.allah şifa versin yavrularına.inşallah çabuk iyileşirler.kilo vermende çok sevindim.darısı benim başıma .bi 70lere inseydim.bende bugün ikindiye kadar iyiydim kızım kısr istedi.yapınca dayanamadım bende aldım 4-5 kaşık.ardından da yarım çokoprens yedim.ama bi pişmanım.o yüzden akşam bişey yemiycem.hatta sabhta sadece 1 elma yiycem.yarın geceye kadar giremem malum kurs var. haberiniz ola.

canım yediğin şeylerden pişman olma lütfen..kaçamağın olsun haftasonu çünkü..ve hafta içine kendini hazırla..afiyet olsun şeker..bende yedim dün kısır bol yeşillikle..şimdide kalanını yicem

slm kızlar ben geldim
közlenmiş kırmızı biberim var onu yeşil biberle soganla bi kavurdum yogurtladım galeteyle onu yiyorum şuan geçmişi okuyamadım
kızzz akrep bak yeme dersen yemem he hafif yag ile kavurdum ya

afiyet olsun şeker

vaz geçtim kızlar kavurdugumu yemekten 2 çatal aldım 1 galeteyle kalorisi yüksekmiş şimdi bol bi salata yapıyım kendimede galeteyle onu yiyim
birazdan gelirim

vaz geçtim kızlar kavurdugumu yemekten 2 çatal aldım 1 galeteyle kalorisi yüksekmiş şimdi bol bi salata yapıyım kendimede galeteyle onu yiyim
birazdan gelirim

kız tuğbaaa.közlenmiş şeyi bide niye kavurdun kii.doğrayıp hepsini maydonoz sarımsak felan ya öyle sade yeseydin yada sarımsaklı yoğurt dökseydin hem lezzetli hem doyurucu hemde gayet hafifi olurdu tatlım.a.s

geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim canımŞeniz
70 lere inmene çok az kaldı sabırlı ol biraz 5 kaşık kısır yarım çokoprens kaçamak sayılmaz canım bence sıkma kendini gerisi gelmesin yeterki

Back