Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

öğle yemeğimi 1 saat rotarlıda olsa yedim sulu köfte 10 tane misket kadar 2 dilim ekmek 3 çengelköy salatalığı

bisikleti aldım kurdum oğlan uyuynca kullanıcam inşallah...

kızlar bisikleti kullandım yarım saat kullandım totomdan terler aktı çok beğendim ayakta kullanabiliyorum yanda kolları var sırt ve göğüs kaslarını çalıştırıyor yaza tığ gibiyim

2011-04-04 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Eti Form Light Bisküvi 6 ADET 101.4
[2] Poğaça (sade) 0.7 ADET 126
[3] Zeytinyağlı Yaprak Dolma 6 ADET 375
[4] Yoğurt (tam yağlı) 75 GRAM 51
[5] Burçak Yulaflı Bisküvi 5 GRAM 24.1
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Çilek 100 gr 37
[8] Karnıbahar Kızartma (yoğurtlu) 1 PORSİYON 248
[9] Tulum Peyniri 10 GRAM 25.7
[10] makarna (haşlanmış) 1 100 gr 132
[11] Tavuk Göğüs 30 GRAM 31.2
[12] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[13] pınar light süt 2 100 ml 70
[14] Tarçın 5 GRAM 13
Toplam : 1294.4 kal.

akşamımı da planladım .böyle olacak. karnıbahar ve makarna yapıyorum şimdi.

Son düzenleme:
kızartmadan vazgeçtim hafif olsun haşlama yapıcam.

ahanda geldim çok yorgunum.

sabah 2 zeytin yarım dilim çavdar ekmeği
nöbetçiydim erken gitmem gerekiyordu yiyemedim
öğle 2 kepçe makarna, 2 kepçe yoğurt 2 dilim ekmek

İyi akşamlar hanımlar.Bugün okula sıfır beden arkadaşlarım dolma ve sigara böreği getirmiş.Israr üzerine dolmadan yarım aldım,sigara böreğine dokunmayıp,havuçlu ıspanağımı yedim.Bunun üzerine sıfır beden diğer bir arkadaşım:''Ayyyy,yerinde olmayı hiç istemezdim''dedi.Ben de ''ben böyle çok mutluyum''dedim.Aç ama gururlu bir kız vardı bugün öğretmenler odasında.Kendimle iftihar ediyorum Ve bugünkü menüm:
2011-04-04 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
KAHVALTI07:30)
[1] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[2] pınar beyaz light 0.3 100 gr 60.3
[3] Banvit Kadınbudu Köfte 1 ADET 109.5
ARA ÖĞÜN-110:00)
[4] havuç 1 adet 26
[5] Simit 0.25 ADET 68.75
ÖĞLE YEMEĞİ12:00)
[6] Ispanak 150 gr 39
[7] Sarımsak 5 GRAM 6.95
[8] danone tam yağlı yoğurt 50 gram 37
[9] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[10] Etli Biber Dolma 0.5 ADET 80
ARA ÖĞÜN-216:00)
[11] Form Çubuk Kraker 40 GRAM 133.2
[12] Elma 0.5 ADET 30
AKŞAM YEMEĞİ18:30)
[13] 4 fincan çayla Şeker (küp) 7 ADET 136.5
[14] Lima Fasulyesi 100 GRAM 122
[15] Çoban Salatası 0.5 PORSİYON 45
[16] Ekmek 1 DİLİM 65
[17] Mercimek Un Çorbası 1 PORSİYON 184
[18] Salatalık (hıyar) 0.3 ADET 3.3
Toplam : 1302.5 kal.

Son düzenleme:
topla kendini canım niye kendine bu kadar yükleniyosun eşinim uzakta olması çok kötü hayat tek başına cekilmio bide çocok oldu mu cehennem azabı bütün sorumluluklar senin ama belin için ameliyatı düşün bence yaa işkence gibidir o bel ağrısıı....eşim askere gittiğinde kızım 2 yaşındaydı allahım o altı ay geçmedi ama arkama dönüp baktığımda eğer o askere gitmeseydi ben araba kullanamayacaktım kızım bana düşkün olmuycaktı onsuz bişeyleri yapmaya hep korkucaktım ama şimdii tabiri caizze cellat gibiyim valllaadurumuna bide bu taraftan bak istersen sen ayakları üstünde durabilen sağlam bi kadınsın bacımmm helal sana..(bide su belin iyileşse)
vayyy gururlu takım arkadaşım seni tebrik ediyorumm...

gülçin hoşgeldin bacım yediğin içtiğin senin olsun aldın mı yeni ciciler istanbul nasıldıı ayyy ben çok özledim istanbuluu

ne kadar gıcıklar ya. lafın nereye gittiğini düşünmeden kırılır mı kırılmaz mı demiyorlar. sinir oldum yaa.

akşam yemeğim şuan yiyorum

yağsız tuzsuz mercimek çorbası
6 y.k semizotu
3 y.k yoğurt 1 dilim kepek ekmeği

lezzetsiz yemeklere alıştım ideal kiloma gelince lezzet beni bozmasın

bende yemekleri yapınca aşşağıda bir komşum aynı evde koloni halinde yaşıyorlar bir saat oturdum çocukları yusufla aynı yaşta iki sıpa çocuğumun yüzünü çok fena tırmaladılar çok kötü oldu çocuğun yüzü......

giderken yanımda yeşilçay götürdüm hemen diyet mi yapıyorsun demeye başladılar bende evet ama insan sadece diyet yaparken mi içer yeşilçay dedim hı mı neyse 5 kilo verdim belli olmuyor mu dedim valla biz anlamadık dediler yuh dedim 1-2 kilo değil 5 kilo insanlar 1 kilo alsan sen çok mu kilo aldın demeye başlar ama verince ne hikmetse anlayamazlar pisss uyuzlar..........

şimdi ben iki hafta cuma günü kilo bidirimi yapamadım ya bu cuma verdiklerimin hepsini söylesem olur mu acaba kaptaaaaannn yardım....

ne kadar gıcıklar ya. lafın nereye gittiğini düşünmeden kırılır mı kırılmaz mı demiyorlar. sinir oldum yaa.
Ben O'nların dertlerini biliyorum,ama dermanlarını kilolu kalarak ya da,diyeti bırakarak vermiycem İnsanoğlu,hele ki bayan fıtratı bazen aklımı donduruyor.Konu insanlıksa,şeytanın ''Bu da benden,uğraşmaya gerek yok''diyeceği insan(!)lar tanıyorum.Saçın şifa desen,bir telini vermeyecek kadar pinti tipler;ben diyete başlayalı neredeyse hergün okula sigara böreği,tiramisu taşıyor üşenmeden,tesadüfe bakın ki benim bu ikisini nasıl sevdiğimi çok iyi bilir ve 5 senedir beraber çalışıyoruz kimseye bir bardak çayı nasip olmamıştır,trajik gerçekten.Bakalım ne zaman diyeti bırakacaksın diyen meslektaşlarım,-ki ben hayatımda ilk kez diyet yapıyorum,hani başlayıp bırakmışlığımı filan görmüş değiller.Benim,benim gibi kilolu bir arkadaşım olsa,zayıflaması için elimden ne gelse yapar ve onu yüreklendirirdim.O yüzden sevgili takım arkadaşlarım;kendimiz için,karakter derecesi kilosu ile eşit olan insanlara ezilmemek için;aydınlık günler için atıcaz bu kiloları.Daha ne diyim,ne desem şahit olduklarımın yanında ufacık kalacak.El-azim
Acınacak olan bizim kilolarımız değil,Onların zavallı hırsları,gülüp geçelim canım benim.
esencim naber hiç göremiyorum nerelerdesin ?
Spordaydım canım,yeni girdim.Bisikletten memnun musun,sorması ayıptır fiyatlar ne civarda,ekliptik bisikleti çok methediyorlar,aslında ben de düşünüyorum.Geçenlerde 10 liraya twister disk getirttim internetten,beli inanılmaz inceltiyormuş.Ev iyice spor salonuna döndü

Hanımlar bu arada ben bugün tartıya bi bakıyım dedim,vücudum 2 kg su tutmuş gösteriyor,resmen su topluyor.Nasıl atarım,ne önerirsiniz?

bence öldürelim onları

canım 20 kiloda versen birşey bulurlar boşver takma
ben 85 kilodan 64 e düşmüştüm bir akraba gördü ne dedi biliyon mu daha var vermen gereken kilo dedi

şimdi ben iki hafta cuma günü kilo bidirimi yapamadım ya bu cuma verdiklerimin hepsini söylesem olur mu acaba kaptaaaaannn yardım....

canım cuma günü kilonu söylersin hepsini vermiş gibi olursun artık çünkü izinli görünmüyorsun

Hanımlar bu arada ben bugün tartıya bi bakıyım dedim,vücudum 2 kg su tutmuş gösteriyor,resmen su topluyor.Nasıl atarım,ne önerirsiniz?

canım toksin atıcı diyetler yap bir kaç gün

2 kg mı.amanın. maydonoz suyu kaynatıp içebilirsin. elma sirkesini zaten yapıyosun.benimde anneme demiştim 3 kilo verdim diye. amaan gülçin 3 verir 5 alırsan sana güveniyom ben. kilo almada çok azimlisin dedi.hönkk..

canım onlar kilolu olmadan anlayamazlar ve o yüzden kilolu birine kilo vermesi için yardım etmez aksine alay ederler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…