• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

biraz moralim düzeldi.4 kilo bile ne kadar fark ediyor insanda.hemen giyemediğim 1 2 kıyafeti giymeye başladım.hani göğüs göbek fazla fırtınca insan giymekten vazgeçiyo ya bazı basit gündelik kıyafetleri bile.yani en azından ben öyle yapıyorum.sadece siyah bir hırka ile işe gidip geliyorum göbüşü saklamak için.

evet canım insan alış veriş bile yapmak istemiyo bende hep aynı şeyleri giyip duruyorum. insan makyaj bile yapmak istemiyo. takı bile takmak istemiyo en azından ben böyleyim

iyi akşamlar kızlar .......bugün giremedim çünkü kardeşimin eşi geldi emar çektireceğim yusufla ilgilensin diye bugün beyin cerrahına gittim adam ameliyat olman lazım ayağında hissizlik başlamış emarına bakalım ameliyat ediyim dedi beni bir korku sardı ne zaman diyete başlasam ameliyat çıkıyor geçen seferde dizlerimden oldum artık ilaçlar çare olmuyor ağrılarıma birer gün arayla kortizon iğnesi oluyorum leblebi gibi geliyor artık........

diyet devam çünkü ağrıdan canım hiçbirşey istemiyor saat 23,40 da emara giricem........

iyi akşamlar kızlar .......bugün giremedim çünkü kardeşimin eşi geldi emar çektireceğim yusufla ilgilensin diye bugün beyin cerrahına gittim adam ameliyat olman lazım ayağında hissizlik başlamış emarına bakalım ameliyat ediyim dedi beni bir korku sardı ne zaman diyete başlasam ameliyat çıkıyor geçen seferde dizlerimden oldum artık ilaçlar çare olmuyor ağrılarıma birer gün arayla kortizon iğnesi oluyorum leblebi gibi geliyor artık........

diyet devam çünkü ağrıdan canım hiçbirşey istemiyor saat 23,40 da emara giricem........

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

Canım çok geçmiş olsun,babamda da aynı sorun var,o da 2 haftaya kadar ameliyat olacak.Moralini bozmamaya çalış,her şerde bir hayır vardır...

Son düzenleme:
aslı ve esencim çok sağolun inşallah bu ağrılardan kurtulurum hakkımda hayırlısı olsun allah babanada acil şifalar versin esen.......

canım geçmiş olsun. allah acil şifalar versin babana
Çok sağol canım benim.
aslı ve esencim çok sağolun inşallah bu ağrılardan kurtulurum hakkımda hayırlısı olsun allah babanada acil şifalar versin esen.......
Çok teşekür ederim canım,inşallah sen de çabucak kurtulursun derdinden.
:43::43::43::43: kızlarrr beni cezalandırınnnn pis boğazımı tutamadımmmm :43::43:
Ben kendimi cezalandırdım,istersen seni de cezalandırıyım.Cumaya kadar ne yesek haşlıyoruz :1:

Canım çok geçmiş olsun,babamda da aynı sorun var,o da 2 haftaya kadar ameliyat olacak.Moralini bozmamaya çalış,her şerde bir hayır vardır...

kızlar çok çok eçmiş olsun inşallah en yakın zanamnda sağlığına kavuşur herkes

haşlama olabilir ya çoook iştahım açıldı bu aralar şimdi leslie indiriommm yürücem onunla :1:

muhasebe kursuna gittiğinden midir nedendir ben seni iktisat-işletme mezunu zannediyordum her halde diyordum meslek lisesinnde meslek derslerine giriyor, edebiyatçı olduğunu duyunca çok şaşırdım:)

heehe yok cnm muhasebe kursuna ölesine gidiorum can sıkıntısı:)

geçmiş olsun kızlar:(:( Allah şifa versin..

Bana gelince ben dün acaip yorgundum.okuldan direk muhasebe kursuna gittim.bugün de 2 ye 20 kala okulum.6 ya 20 kala cıkcam.ama ugramam gereken yerler var.kaynak kitap almalıyım off pff heryerde de bulunmuyomuş bakcaz artık.

selam kızlar yatağın içnden yazıyorum dün gece yarımda emara girdim bugün doktora götüreceğim sonuçları bakalım ne diyecek........

selammm kızlarrr

roseberyy çok geçmiş olsun cnm ya hakkında hayırlısı....
sabah iki bardak su kahvaltı bir dilim k.ekmeğibir dilim peynir bir bardak çay iki çatal sucuk...

geçmiş olsun umarım tez zamanda kurtulursun ağrılarından.

:43::43::43::43: kızlarrr beni cezalandırınnnn pis boğazımı tutamadımmmm :43::43:

nev81'in cezasına katılıyorum, cumaya kadar haşlama yiyeceksin:27: zaten bugün çarşamba, haşlama sebzeleri tercih ediver 2 gün.

Kızlar bugün kontrole gittim. Herşey yolunda inşallah. muhtemelen tek yumurta ikizleri ve bir tanesi erkek ( diğeri cinsiyetini göstermese de muhtemelen o da erkek).

doktor bi sürü vitamin verdi, zatem multivitamin kullanıyordum ilave olarak demir, magnezyum ve kalsiyum da başlandı. zaten kilo almaya başladım umarım bunlar iştahımı çok aşmaz:2:

aynalarcım, kilo almaya başladığım için takımın puanını düşürmemek için takımdan ayrılmaya karar verdim. hamilelik sebeiyle geri dönmek üzere ayrıldı diyebilirsin:5:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız bakalım inş herkes iyidir keyifler yerindedir

sabah peynir zeytin 2 dilim salam domates biber bir bardak şekersiz çay bir dilim çavdar ekmeği
öğle bir kepçe mercimek çorbası, 4 kaşık fasulye yemeği 1 dilim çavdar ekmeği

benide :26: ben şimdiye kadar iyiyimde akşama börek var :17:

selam kızlar yatağın içnden yazıyorum dün gece yarımda emara girdim bugün doktora götüreceğim sonuçları bakalım ne diyecek........

canım inş güzel bir sonuç çıkar

aynalarcım, kilo almaya başladığım için takımın puanını düşürmemek için takımdan ayrılmaya karar verdim. hamilelik sebeiyle geri dönmek üzere ayrıldı diyebilirsin:5:

tamam canım ama hergün yine takımdasın gitmek yok

2011-04-06 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Tere 100 GRAM 11
[2] Elma 2 ADET 120
[3] etsiz çiğköfte 6 adet 360
[4] Lavaş 0.5 ADET 50
[5] Tulum Peyniri 35 GRAM 89.95
[6] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[7] Arnavut Ciğeri 0.3 PORSİYON 96
[8] Sütlü Çikolata 8 GRAM 48.32
[9] Elma 1 ADET 60
[10] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[11] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[12] Domates 1 ADET 14
[13] Süt 0.3 LİTRE 204
[14] Tarçın 5 GRAM 13
Toplam : 1187.27 kal

ben geldim bir kac gündür giremiyorum cocuklardan:59:
bu sabah disarda ettim kahvaltimi simit ve ayran,öglen yemegindede yesil fasülye yedim ekmeksiz ama acim birazda´nda ne yicem bilmiyorum:50:
dün ve ondan önceki gün malesef cok yedim o yüzden bugün tartildim kilo vermemisim :84:

kızlar giremiyorum kusura bakmayın hastalarımız var geçmiş olsunnn sizler nasılsınız...dün terörist cenazesi vardı o yüzden giremedim nete..berbat bi geceydi sabah olmıycak zannettim bi ara..:50:

Back