- Konu Sahibi Pinarbartu
- #23.241
aslı sen deyince aklıma geldi. bizim bir akraba da zayıfladı. artık kilo almıyor yemesine rağmen. buseferde eskiden daha güzeldi yüzü çökmüş dediler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslı sen deyince aklıma geldi. bizim bir akraba da zayıfladı. artık kilo almıyor yemesine rağmen. buseferde eskiden daha güzeldi yüzü çökmüş dediler.
Hanımlar bu arada ben bugün tartıya bi bakıyım dedim,vücudum 2 kg su tutmuş gösteriyor,resmen su topluyor.Nasıl atarım,ne önerirsiniz?
kızlar daha yeni oturabildim.sabah 11:30 dan 16:00 a kadar dersim vardı çocuklar mahvetti beni yorgunluktan baş agrısından öldüm.Sinirlendim cocuklara.o sinirle aklıma ne yemek ne içmek geldi.hiçbişey yemedim.kahvaltı da etmedim.17:00 de kursum vardı okuldan cıktım eve gitmeden oraya gittim.Orda kantinden kek ve kahve aldm.Evde ızgara tavuk 1 kaşık da pilav yedim.O kadar.Okula başlayalı 2 gün oldu ama bu çocuklar beni mahvetti.Gecen 40 beden aldıım keten pantolon belimden düşüyo şimdi koşuşturmaktan.
bence iyi tarafından bak olaya bende çok yoğunum yoruluyorum dermanım kalmıyo ama yok kilo alıyorum
merhaba kızlar benim moral çok bozuk sizde ne var ne yok
ne kadar gıcıklar ya. lafın nereye gittiğini düşünmeden kırılır mı kırılmaz mı demiyorlar. sinir oldum yaa.
Ben O'nların dertlerini biliyorum,ama dermanlarını kilolu kalarak ya da,diyeti bırakarak vermiycem İnsanoğlu,hele ki bayan fıtratı bazen aklımı donduruyor.Konu insanlıksa,şeytanın ''Bu da benden,uğraşmaya gerek yok''diyeceği insan(!)lar tanıyorum.Saçın şifa desen,bir telini vermeyecek kadar pinti tipler;ben diyete başlayalı neredeyse hergün okula sigara böreği,tiramisu taşıyor üşenmeden,tesadüfe bakın ki benim bu ikisini nasıl sevdiğimi çok iyi bilir ve 5 senedir beraber çalışıyoruz kimseye bir bardak çayı nasip olmamıştır,trajik gerçekten.Bakalım ne zaman diyeti bırakacaksın diyen meslektaşlarım,-ki ben hayatımda ilk kez diyet yapıyorum,hani başlayıp bırakmışlığımı filan görmüş değiller.Benim,benim gibi kilolu bir arkadaşım olsa,zayıflaması için elimden ne gelse yapar ve onu yüreklendirirdim.O yüzden sevgili takım arkadaşlarım;kendimiz için,karakter derecesi kilosu ile eşit olan insanlara ezilmemek için;aydınlık günler için atıcaz bu kiloları.Daha ne diyim,ne desem şahit olduklarımın yanında ufacık kalacak.El-azim
Acınacak olan bizim kilolarımız değil,Onların zavallı hırsları,gülüp geçelim canım benim.
Spordaydım canım,yeni girdim.Bisikletten memnun musun,sorması ayıptır fiyatlar ne civarda,ekliptik bisikleti çok methediyorlar,aslında ben de düşünüyorum.Geçenlerde 10 liraya twister disk getirttim internetten,beli inanılmaz inceltiyormuş.Ev iyice spor salonuna döndü
yeşil çay zaten içiyorsun bi de maydonoz suyu dene bakalım...Hanımlar bu arada ben bugün tartıya bi bakıyım dedim,vücudum 2 kg su tutmuş gösteriyor,resmen su topluyor.Nasıl atarım,ne önerirsiniz?
noldu ki?
nev hep söylüyorum bence kilo verme konusunda bizi anlayacak bize destek olacak insanların yanında 'KÖTÜ' ve laf sokan insanlara da ihtiyaç var..ha o kötü insanlar asla bizim dostumuz olamaz o başka dostlarımıza düşense bize destek olmaktır...bak ne güzel motive olmuşsun ama sevdiğin biri deseydi kolun kanadın kırılırdı.
yeşil çay zaten içiyorsun bi de maydonoz suyu dene bakalım...
senin neyin var kuzum...bizde iç güvesinden hallice durumları... eve git yemek ye, uyuya kal, sabah kalk, kahvaltı yap işe gel... hayat böyle geçiyor...
ben de bişey itiraf edicem size:26:
bern tam sopalığım:2:
dün sabah az yedim sayılır,ama öğlen eve gidince barbunya yemeğinin yanına bi soğan keseyim dedim, baktım çiğ pırasa var onu kestim, tuzladım liomnladım taze ekmeğin arasına dürdüm dürdüm yedim, bi baktım ki ekmeğin yarısından fazlasını götürmüşüm (bizim ekmekler 350 gram, yarısı 7 dilim ediyor)
ha bunbdan önce 1 muz yemiştim, sonrasında da 2 tane çokomel yedim hani şu marşmellowlu olanlar var ya işte ondan ( kilo aldığım dönemde evimden eksik etmediğim tuzak atıştırmalıktır çokomel )
sonra üstüne uyudum...
yaptığımın farkındaydım, akşam az yeme planı yaptım ve oğlumu da yanıma alıp 1 saatten fazla yürüdüm (tempolu yürüyünce 1 saat ediyor)
akşama az yeme planları yaptım pek buna da uyamadım ama çok da yemedim çünkü ekmek bitti, eşim de komşudan ekmek istettirmedi
böyle işte, cezayı hak ediyorum...verin istediğiniz cezayı
selam kızlar günaydın.bugün dersim 2 ye 20 kala.11 30 dan hazırlanmaya başlıcam.anca hazırlanıorm çünkü.12 30 da da çıkıorm yolum yarım saatten fazla otobüsle.biraz da erken gitmiş oluyorum ii oluyo.şu an kflakesimi yiorum.ilk defa kahvaltı yaparak gitcem okula.dersim 5i 10 gece bitio.5 te muhasebe kursum var.biraz gec gitcem ona.dersten cıkıp koştur koştur kursa.:78:
hmm haklısın cnm.iyi yanı bu ama cocuklar cok fena düşünün 11. sınıfta 20 yasında öğrencim var.ben 23 yasındayım
anca gelebildim ogluun okul kayiti islemeleri vardi cok yoygundum bugün
esim evdeydi pasta almisti yedim malesef ama moralimi bozmuyorum yarin yine devam:78:
selammm bacularrrrr
aslı sen demişsinya bi tanıdığın daha vermen gereken kilo ver demişler sana dünde aynısı benim başıma geldi....10 kilo vermişim kadın bana hala daha vermen gerekir dedi kolaysa sen ver bakalım bi 10 kilo dedim su içmeye mutfağa gitti biey diyemeden....
sabah bir dilim k.ekmeği biraz peynir bir domates bir bardak çay....
canım bazen hepimiz böyle kendimizi kaybediyoruz.çok acıkmışsın yemişsin diyelim canım.noldu ki?
nev hep söylüyorum bence kilo verme konusunda bizi anlayacak bize destek olacak insanların yanında 'KÖTÜ' ve laf sokan insanlara da ihtiyaç var..ha o kötü insanlar asla bizim dostumuz olamaz o başka dostlarımıza düşense bize destek olmaktır...bak ne güzel motive olmuşsun ama sevdiğin biri deseydi kolun kanadın kırılırdı.
senin neyin var kuzum...bizde iç güvesinden hallice durumları... eve git yemek ye, uyuya kal, sabah kalk, kahvaltı yap işe gel... hayat böyle geçiyor...
ben de bişey itiraf edicem size:26:
bern tam sopalığım:2:
dün sabah az yedim sayılır,ama öğlen eve gidince barbunya yemeğinin yanına bi soğan keseyim dedim, baktım çiğ pırasa var onu kestim, tuzladım liomnladım taze ekmeğin arasına dürdüm dürdüm yedim, bi baktım ki ekmeğin yarısından fazlasını götürmüşüm (bizim ekmekler 350 gram, yarısı 7 dilim ediyor)
ha bunbdan önce 1 muz yemiştim, sonrasında da 2 tane çokomel yedim hani şu marşmellowlu olanlar var ya işte ondan ( kilo aldığım dönemde evimden eksik etmediğim tuzak atıştırmalıktır çokomel )
sonra üstüne uyudum...
yaptığımın farkındaydım, akşam az yeme planı yaptım ve oğlumu da yanıma alıp 1 saatten fazla yürüdüm (tempolu yürüyünce 1 saat ediyor)
akşama az yeme planları yaptım pek buna da uyamadım ama çok da yemedim çünkü ekmek bitti, eşim de komşudan ekmek istettirmedi
böyle işte, cezayı hak ediyorum...verin istediğiniz cezayı
ne gıcık ya çekememezlikten başka bişey değil.kolay mı 10 kilo vermek.sen boşver takma.selammm bacularrrrr
aslı sen demişsinya bi tanıdığın daha vermen gereken kilo ver demişler sana dünde aynısı benim başıma geldi....10 kilo vermişim kadın bana hala daha vermen gerekir dedi kolaysa sen ver bakalım bi 10 kilo dedim su içmeye mutfağa gitti biey diyemeden....
sabah bir dilim k.ekmeği biraz peynir bir domates bir bardak çay....
maşallah çok zekiymiş
ne güzel ben diyeti bozunca devam edemiyom orun bu yaptın bi hata kaldığın yerden devam et dimi yok :26:
hayırdır güzelim ne oldu inş kötü bişey değildir
öyle canım bunları valla öldürmeyecen yedirecen yedirecen her tarafını yağ etcen
21 kilo vermişim bi taktir et dimi