• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslı sen deyince aklıma geldi. bizim bir akraba da zayıfladı. artık kilo almıyor yemesine rağmen. buseferde eskiden daha güzeldi yüzü çökmüş dediler.:9:

kızlar bugünüm

sabah
1 bardak süt+klasik diyet kahvaltı

ara
1 elma

öğleyin
1 porsiyon kepekli makarna+yoğurt

ara
1 muz

akşam
karışık ızgara 1 pordiyon+1 bardak ayran

şimdi 1 paket puding yedim. bugün 65 dakika yürüdüm

Hanımlar bu arada ben bugün tartıya bi bakıyım dedim,vücudum 2 kg su tutmuş gösteriyor,resmen su topluyor.Nasıl atarım,ne önerirsiniz?

bol su iç canım vücut susuz kaldığı zamanda su tutarmış diyetisyenim öyle söylemişti,adet dönemin yakınsa ondanda olabilir benim yakınlaştı.......

aslı sen deyince aklıma geldi. bizim bir akraba da zayıfladı. artık kilo almıyor yemesine rağmen. buseferde eskiden daha güzeldi yüzü çökmüş dediler.:9:

evet ya kadın kadının düşmanı asla çekemiyorlar allah herkesin gönlüne göre versin ........

esencim şimdi indim bende çok terletiyor toplam 1 saat yaptım yarım saatlik setlerle fiyata gelince dün avm lere baktım dunlop ve voit vardı dunlop çok pahalı 500 den başlıyor voit te 400 den ben bunu sahibinden ikinci el aldım hemde bana çok yakın taşımada sorunda olmadı activa ac 4040 çok temiz 200 tl verdim koşu bandım olduğu için ekstra masraftı benim için çok iyi oldu.....

kızlar daha yeni oturabildim.sabah 11:30 dan 16:00 a kadar dersim vardı çocuklar mahvetti beni yorgunluktan baş agrısından öldüm.Sinirlendim cocuklara.o sinirle aklıma ne yemek ne içmek geldi.hiçbişey yemedim.kahvaltı da etmedim.17:00 de kursum vardı okuldan cıktım eve gitmeden oraya gittim.Orda kantinden kek ve kahve aldm.Evde ızgara tavuk 1 kaşık da pilav yedim.O kadar.Okula başlayalı 2 gün oldu ama bu çocuklar beni mahvetti.Gecen 40 beden aldıım keten pantolon belimden düşüyo şimdi koşuşturmaktan.:43:

kızlar daha yeni oturabildim.sabah 11:30 dan 16:00 a kadar dersim vardı çocuklar mahvetti beni yorgunluktan baş agrısından öldüm.Sinirlendim cocuklara.o sinirle aklıma ne yemek ne içmek geldi.hiçbişey yemedim.kahvaltı da etmedim.17:00 de kursum vardı okuldan cıktım eve gitmeden oraya gittim.Orda kantinden kek ve kahve aldm.Evde ızgara tavuk 1 kaşık da pilav yedim.O kadar.Okula başlayalı 2 gün oldu ama bu çocuklar beni mahvetti.Gecen 40 beden aldıım keten pantolon belimden düşüyo şimdi koşuşturmaktan.:43:

bence iyi tarafından bak olaya bende çok yoğunum yoruluyorum dermanım kalmıyo ama yok kilo alıyorum :52:

anca gelebildim ogluun okul kayiti islemeleri vardi cok yoygundum bugün:37:
esim evdeydi pasta almisti yedim malesef ama moralimi bozmuyorum yarin yine devam:78:

ne kadar gıcıklar ya. lafın nereye gittiğini düşünmeden kırılır mı kırılmaz mı demiyorlar. sinir oldum yaa.

noldu ki?

Ben O'nların dertlerini biliyorum,ama dermanlarını kilolu kalarak ya da,diyeti bırakarak vermiycem :1: İnsanoğlu,hele ki bayan fıtratı bazen aklımı donduruyor.Konu insanlıksa,şeytanın ''Bu da benden,uğraşmaya gerek yok''diyeceği insan(!)lar tanıyorum.Saçın şifa desen,bir telini vermeyecek kadar pinti tipler;ben diyete başlayalı neredeyse hergün okula sigara böreği,tiramisu taşıyor üşenmeden,tesadüfe bakın ki benim bu ikisini nasıl sevdiğimi çok iyi bilir ve 5 senedir beraber çalışıyoruz kimseye bir bardak çayı nasip olmamıştır,trajik gerçekten.Bakalım ne zaman diyeti bırakacaksın diyen meslektaşlarım,-ki ben hayatımda ilk kez diyet yapıyorum,hani başlayıp bırakmışlığımı filan görmüş değiller.Benim,benim gibi kilolu bir arkadaşım olsa,zayıflaması için elimden ne gelse yapar ve onu yüreklendirirdim.O yüzden sevgili takım arkadaşlarım;kendimiz için,karakter derecesi kilosu ile eşit olan insanlara ezilmemek için;aydınlık günler için atıcaz bu kiloları.Daha ne diyim,ne desem şahit olduklarımın yanında ufacık kalacak.El-azim :16:

Acınacak olan bizim kilolarımız değil,Onların zavallı hırsları,gülüp geçelim canım benim.
Spordaydım canım,yeni girdim.Bisikletten memnun musun,sorması ayıptır fiyatlar ne civarda,ekliptik bisikleti çok methediyorlar,aslında ben de düşünüyorum.Geçenlerde 10 liraya twister disk getirttim internetten,beli inanılmaz inceltiyormuş.Ev iyice spor salonuna döndü :66:

nev hep söylüyorum bence kilo verme konusunda bizi anlayacak bize destek olacak insanların yanında 'KÖTÜ' ve laf sokan insanlara da ihtiyaç var..ha o kötü insanlar asla bizim dostumuz olamaz o başka dostlarımıza düşense bize destek olmaktır...bak ne güzel motive olmuşsun:1: ama sevdiğin biri deseydi kolun kanadın kırılırdı.

Hanımlar bu arada ben bugün tartıya bi bakıyım dedim,vücudum 2 kg su tutmuş gösteriyor,resmen su topluyor.Nasıl atarım,ne önerirsiniz?
yeşil çay zaten içiyorsun bi de maydonoz suyu dene bakalım...

merhaba kızlar benim moral çok bozuk sizde ne var ne yok

senin neyin var kuzum...bizde iç güvesinden hallice durumları... eve git yemek ye, uyuya kal, sabah kalk, kahvaltı yap işe gel... hayat böyle geçiyor...

ben de bişey itiraf edicem size:26:
bern tam sopalığım:2:
dün sabah az yedim sayılır,ama öğlen eve gidince barbunya yemeğinin yanına bi soğan keseyim dedim, baktım çiğ pırasa var onu kestim, tuzladım liomnladım taze ekmeğin arasına dürdüm dürdüm yedim, bi baktım ki ekmeğin yarısından fazlasını götürmüşüm (bizim ekmekler 350 gram, yarısı 7 dilim ediyor:30:)
ha bunbdan önce 1 muz yemiştim, sonrasında da 2 tane çokomel yedim hani şu marşmellowlu olanlar var ya işte ondan ( kilo aldığım dönemde evimden eksik etmediğim tuzak atıştırmalıktır çokomel )

sonra üstüne uyudum...
yaptığımın farkındaydım, akşam az yeme planı yaptım ve oğlumu da yanıma alıp 1 saatten fazla yürüdüm (tempolu yürüyünce 1 saat ediyor)
akşama az yeme planları yaptım pek buna da uyamadım ama çok da yemedim çünkü ekmek bitti, eşim de komşudan ekmek istettirmedi:1:

böyle işte, cezayı hak ediyorum...verin istediğiniz cezayı

noldu ki?

nev hep söylüyorum bence kilo verme konusunda bizi anlayacak bize destek olacak insanların yanında 'KÖTÜ' ve laf sokan insanlara da ihtiyaç var..ha o kötü insanlar asla bizim dostumuz olamaz o başka dostlarımıza düşense bize destek olmaktır...bak ne güzel motive olmuşsun:1: ama sevdiğin biri deseydi kolun kanadın kırılırdı.

senin neyin var kuzum...bizde iç güvesinden hallice durumları... eve git yemek ye, uyuya kal, sabah kalk, kahvaltı yap işe gel... hayat böyle geçiyor...

dün sabah az yedim sayılır,ama öğlen eve gidince barbunya yemeğinin yanına bi soğan keseyim dedim, baktım çiğ pırasa var onu kestim, tuzladım liomnladım taze ekmeğin arasına dürdüm dürdüm yedim, bi baktım ki ekmeğin yarısından fazlasını götürmüşüm (bizim ekmekler 350 gram, yarısı 7 dilim ediyor:30:)
ha bunbdan önce 1 muz yemiştim, sonrasında da 2 tane çokomel yedim hani şu marşmellowlu olanlar var ya işte ondan ( kilo aldığım dönemde evimden eksik etmediğim tuzak atıştırmalıktır çokomel )

sonra üstüne uyudum...
yaptığımın farkındaydım, akşam az yeme planı yaptım ve oğlumu da yanıma alıp 1 saatten fazla yürüdüm (tempolu yürüyünce 1 saat ediyor)
akşama az yeme planları yaptım pek buna da uyamadım ama çok da yemedim çünkü ekmek bitti, eşim de komşudan ekmek istettirmedi:1:

seni ekmek düşmanı seniiiiii:47::47::47:

selam kızlar günaydın.bugün dersim 2 ye 20 kala.11 30 dan hazırlanmaya başlıcam.anca hazırlanıorm çünkü.12 30 da da çıkıorm yolum yarım saatten fazla otobüsle.biraz da erken gitmiş oluyorum ii oluyo.şu an kflakesimi yiorum.ilk defa kahvaltı yaparak gitcem okula.dersim 5i 10 gece bitio.5 te muhasebe kursum var.biraz gec gitcem ona.dersten cıkıp koştur koştur kursa.:78:

selam kızlar günaydın.bugün dersim 2 ye 20 kala.11 30 dan hazırlanmaya başlıcam.anca hazırlanıorm çünkü.12 30 da da çıkıorm yolum yarım saatten fazla otobüsle.biraz da erken gitmiş oluyorum ii oluyo.şu an kflakesimi yiorum.ilk defa kahvaltı yaparak gitcem okula.dersim 5i 10 gece bitio.5 te muhasebe kursum var.biraz gec gitcem ona.dersten cıkıp koştur koştur kursa.:78:

muhasebe kursuna gittiğinden midir nedendir ben seni iktisat-işletme mezunu zannediyordum her halde diyordum meslek lisesinnde meslek derslerine giriyor, edebiyatçı olduğunu duyunca çok şaşırdım:)

selammm bacularrrrr
aslı sen demişsinya bi tanıdığın daha vermen gereken kilo ver demişler sana dünde aynısı benim başıma geldi....10 kilo vermişim kadın bana hala daha vermen gerekir dedi kolaysa sen ver bakalım bi 10 kilo dedim su içmeye mutfağa gitti biey diyemeden....
sabah bir dilim k.ekmeği biraz peynir bir domates bir bardak çay....

hmm haklısın cnm.iyi yanı bu ama cocuklar cok fena düşünün 11. sınıfta 20 yasında öğrencim var.ben 23 yasındayım:1:

maşallah çok zekiymiş :nazar:

anca gelebildim ogluun okul kayiti islemeleri vardi cok yoygundum bugün:37:
esim evdeydi pasta almisti yedim malesef ama moralimi bozmuyorum yarin yine devam:78:

ne güzel ben diyeti bozunca devam edemiyom orun bu yaptın bi hata kaldığın yerden devam et dimi yok :26:

merhaba kızlar benim moral çok bozuk sizde ne var ne yok

hayırdır güzelim ne oldu inş kötü bişey değildir

selammm bacularrrrr
aslı sen demişsinya bi tanıdığın daha vermen gereken kilo ver demişler sana dünde aynısı benim başıma geldi....10 kilo vermişim kadın bana hala daha vermen gerekir dedi kolaysa sen ver bakalım bi 10 kilo dedim su içmeye mutfağa gitti biey diyemeden....

öyle canım bunları valla öldürmeyecen yedirecen yedirecen her tarafını yağ etcen :52:
21 kilo vermişim bi taktir et dimi

bugünkü menüm

sabah
klasik diyet kahvaltı

ara
sadece 1 tane form bis.

öğleyin
bir porsiyon sütlü special-k

ara (misafirlikte olan annemin yanına gittim böyle oldu)
1 haşlanmış yumurta+bir dilim ekmek boyutunda bazlama+1 kuru pasta

akşam (muhtemel olacak)
3 minik kuru dolma+yarım kase bamya+salata+yoğurt

kızlar bu arada eşime halı saha arkadaşları çok hantallaştın demişler 4-5 gündür o da diyet yapıyo.. kaçamak yapmak için hep bahane arıyor.. şimdiden hafta sonu benim izin günüm olsun mu diyor....bi de ben ilk başladığım zaman çikolataları cipsleri götürüyordu.. yakında ben yicem onları o bana bakacak melül melül:1::1::1::1::66::66:

Evet canım,yarın bir de onu deneyim.
Bu arada hanımlar,10 nisan benim doğum günüm.Bugün komşular sürpriz erken bir kutlama hazırlamışlar.Sonuç ne?Yaplmış sürprizi sabote etmeyim diye mecburen yediğim kek ve börekler.Ama söz veriyorum,çarşamba ve perşembe fazlası ile telafi edicem,söz...
2011-04-05 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Salatalık (hıyar) 1.5 ADET 16.5
[2] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[3] Sütaş Light Beyaz Peynir 40 GRAM 74
[4] Domates 1.5 ADET 21
[5] eti form kepekli çubuk kraker 0.1 paket 18.6
[6] Elma 1 ADET 60
[7] cafe crown 2si1 arada light 2 paket 70
[8] Ton balığı (konserve) 80 GRAM 212.8
[9] Domates 1 ADET 14
[10] Yeşil Mercimek Yemeği 0.3 porsiyon 78
[11] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[12] eti form kepekli çubuk kraker 0.3 paket 55.8
[13] Domates 1 ADET 14
[14] Salatalık (hıyar) 1.5 ADET 16.5
[15] Ispanaklı Börek 3 dilim PORSİYON 400
[16] Havuçlu tarçınlı kek 60 GRAM 249
Toplam : 1456.2 kal.
(önümüzdeki 2 gün haşlanmış sebzelerle cezalandırıcam kendimi.Hanımlar bu arada mate yaprağı çayı aldım doğadan formun,inanılmaz iyi geldi,tavsiye ediyorum tadı da güzel.

Son düzenleme:
noldu ki?

sonra üstüne uyudum...

canım bazen hepimiz böyle kendimizi kaybediyoruz.çok acıkmışsın yemişsin diyelim canım.
selammm bacularrrrr
ne gıcık ya çekememezlikten başka bişey değil.kolay mı 10 kilo vermek.sen boşver takma.

maşallah çok zekiymiş :nazar:

ne güzel ben diyeti bozunca devam edemiyom orun bu yaptın bi hata kaldığın yerden devam et dimi yok :26:

hayırdır güzelim ne oldu inş kötü bişey değildir

öyle canım bunları valla öldürmeyecen yedirecen yedirecen her tarafını yağ etcen :52:
21 kilo vermişim bi taktir et dimi

güzel plan doğrusu.hakediyorlar.insan bi dilini tutar.zaten hassas oluyoruz kilolardan dolayı.

ya ben cuma 80.4 bildirdim ya ertesi gün kilom 81.4 olaraktan bana cee yaptı.çok canım sıkıldı.heralde su kaybım vardı.dişimden dolayı 3 gün aç ve susuz dolaştım resmen.neyse sağlık olsun.ben sıkı diyete devam ediyorum.biraz moralim düzeldi.4 kilo bile ne kadar fark ediyor insanda.hemen giyemediğim 1 2 kıyafeti giymeye başladım.hani göğüs göbek fazla fırtınca insan giymekten vazgeçiyo ya bazı basit gündelik kıyafetleri bile.yani en azından ben öyle yapıyorum.sadece siyah bir hırka ile işe gidip geliyorum göbüşü saklamak için.

Back