- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.861
meraba kızlar giremiyorum 2 gündür elazığdayım dış görev:2:kızımı özledim yaaa evime gitmek istiyorum bu gece dönücez inşallah öpüyorum siziii...bu arada dikkat edemedim 2 gündür inşallah kilo almamışımdır...
herkese günadın kızlar..... mutluyum... dün 1 ay önce aldığım ve bana olmayan 40 beden eteğime ve gömleğime girdim.. çok güzel oldu hatta eşim çok sexi dedi..ama bi 5 kilo daha giderse herşey daha güzel olacakl....
bu arada aynalar senin de karbohidrat bombardımanın gözümden kaçmış değil.zaten eşleştirilmiş bu. hani çok abartı değil ama dikkatimi çeken bir şey var...araöğünsüz yaşıyorsun.kahvaltıya gayet iyi başlamışsın akşam ki poğaçalar bozmuş işi. karbonhidrata düşkünlüğün uzun süre aç kalmandan kaynaklanıyor. aralara birer tane meyve serpiştirseydin böyle olmazdı. madem diyet için kendini kasıp kasıp birden bırakmaktan şikayet ediyorsun araöğün yapmayı dene. okul saatlerine rast gelen araöğünlerde portakalı elmayı yiyemeyebilirsin belki ama yiyeceğin bir tane kuru incir veya 1 yemek kaşığı kuru üzüm de aynı işi görür hem de kan yapar...
slm kızlar bugün öksürük dahada arttı ders anlatmakta zorlandım. bir anda öksürüğe boğuluyorum çünkü. yediklerime gelince
sabah 2 poğaça 2 bardak şekersiz çay 4 yeşil zeytin
öğle büyük bir tabak marul salatası bir ve çorba
akşam yarım tabak mercimekli bulgur pilavı ve 3 tane fasulye turşusu
maşallah canım süpersin seksi
canım okulda çocuklardan aklıma gelmiyor ki bi bakmışım öğle olmuş ve ben kurt gibi acıkmışım. ve sonuç bu oluyor :26:
bu arda canım cuma günü ankaraya gitme durumum var eğer gidersem bildirimi :26:sen yapar mısın. yarın akşam kesinleşir gidip gitmeyecem. gidersem yazarım ben akşam sende cuma sabah bakıp listeyi hazırlarsın tamam mı canım şimdiden çok teşkekkür ediyorum
edacım senin dediği gibi düzgün yemek yemediğin için kilo gitmiyor benim anladığım kadarıyla bazen akşama kadar bişey yemiyorsun,bir düzen kursan gider kilo senin zaten az kalmış yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin...
canım inan korkuyorum o zaman yesem daha cok alcakmısım gii geliyo..ondan yiyemiyorum elim gitmiyo.
neyse en ugün 1 saat yürüdüm.fotolar çekildim yeni erkek ark ıma attm aya eendi.yeni aldığım pantolonlarn hepsi 40 eden.u konuda mutluyum..38 e düşcem inşallahh.
aslı ve gülçin gördüm sizii
ya senin kilonda 40 beden mi olnuyo. ben 60 lara düşünce 38 olurum diyodum ama bayaa uğraşamak lazım o zaman.bence bir doktora git. belkide yemediğin için vücut kıtlık sinyali aldı ve yağ depoluyor. sende az alamna rağmen tartıda netice göremiyosun. kesinlikle doktora git.zaten daha önce doktor kontrolünde zayıflamıştın galiba yanlış hatırlamıyosam. julia mıydı o yoksa:44:
cnm enm oyum kısa ama 158 ondan..en hiç doktora gitmedm o juliaydı sanırım:)
doktora gtcem de en elimde diyet listesi olunca uyamıoyrum ona.ailemle yasadığım için cok zor oluo yani::)
iyi akşamlar fıstıklar .....
akşam yemeğimizi yedik geldik ben salata tabağı yaptım maydanoz,marul,domates,havuç vs. esasında sürekli ızgara çeşitleri var ama canım istemedi hazır olunca insanın canı istemiyor,şimdi odamıza çıktık muhteşem yüzyılı izliyorum....
daha cezalandırmadı:) ama irahim kendini siper etti sülümana hancerlendi şimdi düzeldi.doktor konusuna gelince cok haklısın cnm gitmem gerek.digitürk show tv de bağlantıyo kesiyor ikid bir bende izleyemiyorum. ama izlemek isterdim fragmanında ilginç şeyler oluyodu. ibrahimi neden cezalandırıyor sülüman.
selam kızlar bugünüm
sabah
klasik diyet kahvaltı+1 bardak süt+1 yumurta
ara
1 elma
öğleyin
1 por. patates salatası+1.5 dilim ekmek+ayran
ara
light ekmek arası sandviç
akşam bir dilim pizza+1 dilim salam+az kaşar
son ara ve akşamım eşimin maçı olduğu için çok fazla oldu
maçla ilgisini anlamadım ama 8 porsiyon ekmek vebenzeri fazla olmuş.sebze eksik...ama dışardaysan normal diyelim haftada 1 günde olur bu kadar genelde dikkat ediyordun.sende maçta oynadıysan eritmişsindir
eski takım arkadaslarım selam
selam kızlar.........
kimse yok yine ben takılıyim kafama göre........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?