Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi akşamlar hanımlar.Dün söylediklerime hak verenlerin de karşı çıkanların da yanaklarından öpüyorum.Söz söylemek,konuşmak,ifade etmek;çizilmiş bir resimden farksızdır.Ben bir resim çizdim dün;kimimiz çizenin gözüyle gördük,kimimiz o an görmek istediğimiz gibi gördük,kimimiz resme bakmadık,kimimiz resimi değil ressamı eleştirdik,kimimiz ressamı iplemedik resime odaklandık.Nihayetinde bir takımız 14 üyeden oluşan,14 ayrı dünya,14 ayrı ruh.Hani diyorsunuz ya bana, bırak be kardeşim,kaçamaklarımızı rahat rahat yazalım.(Ki ben bunu kastetmediğim halde)O zaman izin verin de ben de düşüncelerimi,duygularımı rahatça yazayım.Çünkü ben gerçekten siz ne kadar kabul etmeseniz de,ben sizleri yoluma yaren bilmişim.Sanalmış,yemişim realiteyi.Ben sizle gerçek birşey yaşıyorum.Uyurken sizleri düşünüyor,dualarımla sizleri unutmuyorsam realite bu benim için,internetten yazıyor olmak bunu değiştirmiyor benim algımda.

Elifezgi;aslında yapılmasını istediğim şey senin algıladığındı.Yazdıkların senin tarafından anlaşıldığımı gösteriyor ki,bu benim için mutluluk verici.Yani takımca hedefe daha da,daha da odaklanmak.Kaçamağımızı elbette rahattt rahat yazmak ama,sonrasında telafi etmek.Çikolatayı yedim çatır çatır sefam olsun,şimdi de 2 gün 3 öğün sebze yiyerek bedel ödüyorum ve buna beynim ram oldu demek.Bilinçlere alttan alta yol göstermek.Bu benim rahatsızlığımdı,paylaştım.Takımca rehavet içindeyiz bu hafta,bu beni üzüyor demek istedim.Anlaşıldıysam teşekkür ederim,anlaşılamadıysam canınız sağolsun.Ama elbette ve katiyyen algılandığım gibi ihtar,azar,yargı şeklinde değildi ki asla tarzım değildir.Yalnızca takımımmmmmm bu hafta çok gevşedik nidası idi.Üzerinde konuşarak doğruyu buluruz diye.Yine de sağolun,ama kaçamakların üzerindeki baskının kalkması kadar,duygularımın ve düşüncelerimin üzerindeki baskının kalkması da önemli benim için.

Ben gözlemlerimi belirttim,düşüncelerimi söyledim ama dikte etmedim,yargılamadım.Ben kendi açımdan bu konuyu ''kendi önüne bak,kimsenin işine karışma''şeklinde algılasam da her ne kadar,yine de mesajımın en doğru şekilde kalbinize değdiğine inanıyor ve daha fazla uzatmadan menüme geçiyorum:
2011-03-23 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[2] Tavuk Göğüs 50 GRAM 52
[3] pınar beyaz light 0.3 100 gr 60.3
[4] Domates 1.5 ADET 21
ARA ÖĞÜN-1:
[5] Elma 1 ADET 60
[6] Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 20 GRAM 72.6
[7] cafe crown 2si 1 arada 1 paket 55.1
ÖĞLE YEMEĞİ:
[8] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 2 adet 120
[9] Soğan (kuru) 100 gr 38
[10] uno denge light sandviç (72 gr) 1 adet 134
ARA ÖĞÜN-2:
[11] Armut 1 ADET 70
[12]Elma 1 ADET 60
[13] Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 16 GRAM 58.08
AKŞAM YEMEĞİ:
[14] Baklava 10 GRAM 35.4
[15] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[16] Tavuk Göğüs 50 GRAM 52
[17] Marul Salata 0.3 PORSİYON 27.9
TOPLAM:1080 kal
(45 dakika tempolu yürüyüş,1.5 litre su içebildim bugün,2 yeşil çay ve yatarken elmalı sirkeli su)

Son düzenleme:
meraba kızlar giremiyorum 2 gündür elazığdayım dış görev:2:kızımı özledim yaaa evime gitmek istiyorum bu gece dönücez inşallah öpüyorum siziii...bu arada dikkat edemedim 2 gündür inşallah kilo almamışımdır...

bende diyorum anşa nerelerde.Allah kavuştursun.

slm kızlar bugün öksürük dahada arttı ders anlatmakta zorlandım. bir anda öksürüğe boğuluyorum çünkü. yediklerime gelince
sabah 2 poğaça 2 bardak şekersiz çay 4 yeşil zeytin
öğle büyük bir tabak marul salatası bir ve çorba
akşam yarım tabak mercimekli bulgur pilavı ve 3 tane fasulye turşusu

maşallah canım süpersin seksi

canım okulda çocuklardan aklıma gelmiyor ki bi bakmışım öğle olmuş ve ben kurt gibi acıkmışım. ve sonuç bu oluyor :26:
bu arda canım cuma günü ankaraya gitme durumum var eğer gidersem bildirimi :26:sen yapar mısın. yarın akşam kesinleşir gidip gitmeyecem. gidersem yazarım ben akşam sende cuma sabah bakıp listeyi hazırlarsın tamam mı canım şimdiden çok teşkekkür ediyorum

kaptan bugün nispeten güzel menün. 5 porsiyon civarı ekmek yemişsin.ve salata olması güzel ama bunun dışında yoğurt veya süt sevmiiyomusun genelde göremiyorum..et de yok. mercimek kurubaklagil sayılıyor demi? o zaman o et yerine geçse sende meyve ve süt eksik.öğlen okulda yemek çıkıyo mu sen evden mi götürüyosun?

canım inan korkuyorum o zaman yesem daha cok alcakmısım gii geliyo..ondan yiyemiyorum elim gitmiyo.

neyse en ugün 1 saat yürüdüm.fotolar çekildim yeni erkek ark ıma attm aya eendi.yeni aldığım pantolonlarn hepsi 40 eden.u konuda mutluyum..38 e düşcem inşallahh.

aslı ve gülçin gördüm sizii

ya senin kilonda 40 beden mi olnuyo. ben 60 lara düşünce 38 olurum diyodum ama bayaa uğraşamak lazım o zaman.bence bir doktora git. belkide yemediğin için vücut kıtlık sinyali aldı ve yağ depoluyor. sende az alamna rağmen tartıda netice göremiyosun. kesinlikle doktora git.zaten daha önce doktor kontrolünde zayıflamıştın galiba yanlış hatırlamıyosam. julia mıydı o yoksa:44:

cnm enm oyum kısa ama 158 ondan..en hiç doktora gitmedm o juliaydı sanırım:)
doktora gtcem de en elimde diyet listesi olunca uyamıoyrum ona.ailemle yasadığım için cok zor oluo yani::)

cnm enm oyum kısa ama 158 ondan..en hiç doktora gitmedm o juliaydı sanırım:)
doktora gtcem de en elimde diyet listesi olunca uyamıoyrum ona.ailemle yasadığım için cok zor oluo yani::)

canım listeye uyma zaten sana verdiği örnek liste olacak. hergün aynısını yapmak immmkaansıız gerçketen. ama sana derki atıyorum eda günde 5 dilim ekmek hakkın 3 dilim peynir 2 et 3 meyve 3 yağ 2 süt 4 sebze hakkın var der. sende gün boyunca bunu yaşantına uygun şekilde dağıtırsın. ekmekleri sabaha yayar akşamda anneciğinin hazırladığı sebze yersin bazen. en azından metabolizman çalışır yeniden.sonrada vermen durana kadar böle devam edersin. durunca ekmeğinin birini azaltırsın olmamı.sen zaten biliyorsun bu kadar kilo vermişsin. ama tempodan bu konuya yoğunlaşamıyorsun galiba. az kaldı hedefine zaman kaybetmezdim yerinde olsam.

iyi akşamlar fıstıklar .....

akşam yemeğimizi yedik geldik ben salata tabağı yaptım maydanoz,marul,domates,havuç vs. esasında sürekli ızgara çeşitleri var ama canım istemedi hazır olunca insanın canı istemiyor,şimdi odamıza çıktık muhteşem yüzyılı izliyorum....

digitürk show tv de bağlantıyo kesiyor ikid bir bende izleyemiyorum. ama izlemek isterdim fragmanında ilginç şeyler oluyodu. ibrahimi neden cezalandırıyor sülüman.

selam kızlar bugünüm

sabah
klasik diyet kahvaltı+1 bardak süt+1 yumurta

ara
1 elma

öğleyin
1 por. patates salatası+1.5 dilim ekmek+ayran

ara
light ekmek arası sandviç

akşam bir dilim pizza+1 dilim salam+az kaşar

son ara ve akşamım eşimin maçı olduğu için çok fazla oldu

digitürk show tv de bağlantıyo kesiyor ikid bir bende izleyemiyorum. ama izlemek isterdim fragmanında ilginç şeyler oluyodu. ibrahimi neden cezalandırıyor sülüman.
daha cezalandırmadı:) ama irahim kendini siper etti sülümana hancerlendi şimdi düzeldi.doktor konusuna gelince cok haklısın cnm gitmem gerek.

maçla ilgisini anlamadım ama 8 porsiyon ekmek vebenzeri fazla olmuş.sebze eksik...ama dışardaysan normal diyelim haftada 1 günde olur bu kadar genelde dikkat ediyordun.sende maçta oynadıysan eritmişsindir

Son düzenleme:
maçla ilgisini anlamadım ama 8 porsiyon ekmek vebenzeri fazla olmuş.sebze eksik...ama dışardaysan normal diyelim haftada 1 günde olur bu kadar genelde dikkat ediyordun.sende maçta oynadıysan eritmişsindir

yok be oynamadım... ya maç 7-8 arası.. yemeğe gidecektik son anda maç var diye yattı.. bende bişeyler hazırlamaya üşenince dağınık bi menü oldu... haklısın canım ekmek fazla... bugün çok dikkat etmeliyim.. malum yarın bildirim günü

selamlar,

ikindi: 1 bardak süt

akşam: minik poğaçalardan iki tane
7 adet kara lahana sarma

kahvaltı:2-3 çilek
1 bilmediniz 2 kahve fincanı kadar karışık kuru yemiş
1 pastane poğaçası , 1-2 çatal peynir
1 haş. yumurta, domates salatalık

kuru siyah üzüm getirdim yanımda onunla da araöğün yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…