• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar ben yarın kaçıyorum ankaraya :62:
ezgiye yazmıştım bildirimi sen yapar mısın diye ama okumamış heralde napcaz yarın ezgide gelmezse :18:

kaptan bugün nispeten güzel menün. 5 porsiyon civarı ekmek yemişsin.ve salata olması güzel ama bunun dışında yoğurt veya süt sevmiiyomusun genelde göremiyorum..et de yok. mercimek kurubaklagil sayılıyor demi? o zaman o et yerine geçse sende meyve ve süt eksik.öğlen okulda yemek çıkıyo mu sen evden mi götürüyosun?

canım ya dediğim gibi herşey öyle acele oluyor ki bir an önce yiyip çıkıyım meyve yoğurt düşünemiyorum. evim okula çok yakın yürüyerek 3 dk. öğle eve geliyorum yemek için

selam canımmmmmm:))))))

ugün eni milli eğitimden aradılar endüstri meslek lisesine öğretmenliği kaul ettim iyi mi yaptım kötü mü ilmiyorum çünkü erkek hepsi :61:

hakkında hayırlısı olsun canım. meslek lisesi zordur biraz ama üstesinden gelirsin inş

kahvaltı 1 poğaça 1 süt

ara 120 kalori değerinde çubuk kraker

öğle yayla çorbası 1 kepçe,salata 1 kase

şimdi 1 susamlı galeta

akşama da patlıcan domates biber közleycem.

hımmm 2 top profiterol yediydim birde..bu da 2 pors meyve 2 dilim ekmek demek. bu yüzden akşam ekmek ve meyve yemeyecem.

ay canım sen birden çok çok veriyorsun ya. hımmm sen geçen hafta almıştın demi bende tickerına baktım da dediydim. o zamaannn 99 oldu geri. bacıımmm 80 leri 70 leri de göreceksin inanıyorum.

canım 99 a giriş yaptım. 100 olmuştum ya aslında yemem çoktu bu hafta ama koşuşturmadan gitti 400 gr okuma bayramı, hastalık, müfettiş ancak 400 gr götürdü. yediklerimden dolayı değil yani :14:

kızlar size bugünümü yazayım.. daha akşam olmadı ama buraya önceden yazınca buna sadık kalmak için fazla yemiyorum benim için ii oluyor.

sabah
yarım bardak süt+light ekmek arası beyaz peynir ve domatesli tost+6 zeytin+2 dilim salam

ara
1 paket çubuk kraker

öğleyin
2-3 çatal tavada patates+1 dilim pizza

ara
1 kaç bisküvi

akşam
1 kase çorba+ 1 fırında çipura+salata

yatmadan önce süt+meyve(meyve yerine az kuru yemiş de olabilir))

kızlar size bugünümü yazayım.. daha akşam olmadı ama buraya önceden yazınca buna sadık kalmak için fazla yemiyorum benim için ii oluyor.

sabah
yarım bardak süt+light ekmek arası beyaz peynir ve domatesli tost+6 zeytin+2 dilim salam

ara
1 paket çubuk kraker

öğleyin
2-3 çatal tavada patates+1 dilim pizza

ara
1 kaç bisküvi

akşam
1 kase çorba+ 1 fırında çipura+salata

yatmadan önce süt+meyve(meyve yerine az kuru yemiş de olabilir))

canım sen doktor kontrolünde bi listeyle mi zayıflıyosun. senin kilon az olduğu için 8 birim ekmek çok olabilir.çorbada ekmek sayıldığı için akşamın çorbasını içmediysen içme bence. balıkla salata süper ama.kuruyemiş yerken de birdaha düşün sen bana ogün demiştin kaju yeme diye. ben ertesi gün azcık yedim. üstüste birkaç gün yeyince birsürü sivilcem çıktı zaten ne kadar yağlı olduğu dokununca bile belli.. meyve ye daha iyi artık töbe kuruyemiş yemem.güzelliğimizin gölgesi.

canım 99 a giriş yaptım. 100 olmuştum ya aslında yemem çoktu bu hafta ama koşuşturmadan gitti 400 gr okuma bayramı, hastalık, müfettiş ancak 400 gr götürdü. yediklerimden dolayı değil yani :14:

müfettiş gelmedi bize daha. neleri sordu. ne dedi. belge olarak ne istiyorlar? :44:ben daha önce köyde çalıştığım için çok fazla üstümüze gelmezdi müettişler. orda okutsan yetiyordu birkaç sınıf birarada olunca.

İyi akşamlar.
2011-03-24 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[2] pınar beyaz light 0.3 100 gr 60.3
[3] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 2 adet 120
[4] Domates 1.5 ADET 21
ARA ÖĞÜN-1:
[5] Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 16 GRAM 58.08
[6] Elma 1 adet 60
ÖĞLE YEMEĞİ:
[7] Tavuk Göğüs 100 GRAM 104
[8]Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
ARA ÖĞÜN-2:
[9] Armut 1 ADET 70
[10] Elma 1 ADET 60
[11] cafe crown 2si 1 arada 1 paket 55.1
[12] Domates 1 ADET 14
AKŞAM YEMEĞİ:
[13] pınar beyaz light 0.4 100 gr 80.4
[14] Tavuk Ciğer 75 GRAM 110.25
[15] çAY Şeker (küp) 6 ADET 117
[16]Soğan (kuru) 50 gr 19 ve 2 dilim kepek ekmeği 110
TOPLAM:
1258 kal

Son düzenleme:
selam canımmmmmm:))))))

ugün eni milli eğitimden aradılar endüstri meslek lisesine öğretmenliği kaul ettim iyi mi yaptım kötü mü ilmiyorum çünkü erkek hepsi :61:
çok sevindimm canım hakkında hayırlısı olsunn varsın erkek olsun nolcak hayatın düzene girer koşturmacan artar ama olsunnn....ayy çok sevindim bacım yaa...emeklerin boşa gitmiyo işte ne güzell:71:
sabah tartıldım yarın belki yazamam. 600 gram gitti.
veeee 79.7 diyorum.

ya ne güzel haberler bunlar aslıda vermişşş ama ben aynıyım galiba...yedik içtik oturduk 2 gündür alışmamışım totoş yer yüzü görünce salıveriyo kendini:59:ama telafisini yapıcam tabiki...bugünümü arzederi bayanlar
sabah:2 zeytin 1 dilim ekmek şekersiz cay
ara:greyfurt
öğle:çorba yoğurt
ara:nescafe
akşam:çorba kuru biber dolması
akşama meyve yerim birazda malum dönemim yaklaşıo patlıycak yer arıyorum...hafta sonu izin yok bu hafta cumartesi maç görevim var pazarda öss de görevliyimm hayallerim vardı uyuycaktım benn yaa helede pazar günü sabah 6 da göreev alcakmışız rezalettt:19:

çok sevindimm canım hakkında hayırlısı olsunn varsın erkek olsun nolcak hayatın düzene girer koşturmacan artar ama olsunnn....ayy çok sevindim bacım yaa...emeklerin boşa gitmiyo işte ne güzell:71:

ya ne güzel haberler bunlar aslıda vermişşş ama ben aynıyım galiba...yedik içtik oturduk 2 gündür alışmamışım totoş yer yüzü görünce salıveriyo kendini:59:ama telafisini yapıcam tabiki...bugünümü arzederi bayanlar
sabah:2 zeytin 1 dilim ekmek şekersiz cay
ara:greyfurt
öğle:çorba yoğurt
ara:nescafe
akşam:çorba kuru biber dolması
akşama meyve yerim birazda malum dönemim yaklaşıo patlıycak yer arıyorum...hafta sonu izin yok bu hafta cumartesi maç görevim var pazarda öss de görevliyimm hayallerim vardı uyuycaktım benn yaa helede pazar günü sabah 6 da göreev alcakmışız rezalettt:19:

ya belkide vermişindir. canım bu aralar herkes gergin okulumda da herkes eşiyle ve öğretmenler birbiriyle tartışıyor. sebebini şu şekilde söylüyorlar. dolunay varmış bu yüzden insanlar bu şekilde etkileniyormuş. ben önceden yıldızdı merkürdü burçtu inanmazdım ama marifetname kitabında bile gökyzüzünün bizi nasıl etkilediğini okuyunca inandım.anşacım ben bu kadar yoğun oldukların ı bilmiyordum polislerin. malatyadaydın demi? orda bayan polis mi az ki çok sık görev alıyosun.çocuğun da var demi. Allah yardımcın olsun gerçekten ben bu şekilde 3 te evde olduğum halde yetiştiremiyorum işlerimi.

Son düzenleme:
ya belkide vermişindir. canım bu aralar herkes gergin okulumda da herkes eşiyle ve öğretmenler birbiriyle tartışıyor. sebebini şu şekilde söylüyorlar. dolunay varmış bu yüzden insanlar bu şekilde etkileniyormuş. ben önceden yıldızdı merkürdü burçtu inanmazdım ama marifetname kitabında bile gökyzüzünün bizi nasıl etkilediğini okuyunca inandım.anşacım ben bu kadar yoğun oldukların ı bilmiyordum polislerin. malatyadaydın demi? orda bayan polis mi az ki çok sık görev alıyosun.çocuğun da var demi. Allah yardımcın olsun gerçekten ben bu şekilde 3 te evde olduğum halde yetiştiremiyorum işlerimi.

evet gülçinim ne yazıkki böle yoğun bi şekilde ite kaka götürmeye calışıyorum herşeyi...allahtan eşim arkamda birimiz dağıtsak öbürümüz topluyoruz bi şekilde çocuk olmasa problem yok ama çok şükür büyüdü arık 4 yaşına girdi ilkokula başlarsa iyice düzene gircek inşallah...bayan polis az değil aslında da kış dönemi sakin ama bahar gelince nevruzdu 1 mayıstı malum seçimler yaklaşıo festivaller başlıyo devlet büyükleriniin ziyaretleri derken anamız ağlıo valla aman allah sağlık versin hepsi bi şekilde atlatılıo...veee tartıldım az önce açım zaten akşam doğru düzgün yemedim aynıyım kilo bildirimimide yapmış oluyim 85,8 en azından almamışım şükür ediyorummm...mayıs sonuna kadar 75 olmak istiyorumm nasıl yapıcam bakalım hayırlısı....:59:

evet gülçinim ne yazıkki böle yoğun bi şekilde ite kaka götürmeye calışıyorum herşeyi...allahtan eşim arkamda birimiz dağıtsak öbürümüz topluyoruz bi şekilde çocuk olmasa problem yok ama çok şükür büyüdü arık 4 yaşına girdi ilkokula başlarsa iyice düzene gircek inşallah...bayan polis az değil aslında da kış dönemi sakin ama bahar gelince nevruzdu 1 mayıstı malum seçimler yaklaşıo festivaller başlıyo devlet büyükleriniin ziyaretleri derken anamız ağlıo valla aman allah sağlık versin hepsi bi şekilde atlatılıo...veee tartıldım az önce açım zaten akşam doğru düzgün yemedim aynıyım kilo bildirimimide yapmış oluyim 85,8 en azından almamışım şükür ediyorummm...mayıs sonuna kadar 75 olmak istiyorumm nasıl yapıcam bakalım hayırlısı....:59:

4 yaşında ise 2. kardeş deyip dururlar sana artık.darısı bana ya. 55 kiloya düşünce bebek yapcaam inşallah. bende bugün sporumu değiştirip plates yapacam yatana kadar. arada bir değiştirmek lazımmış. ne kadar az yesende sabahla akşam farklı olur.

vuuuu öğrenciler yaşadı. çıtır bi, öğretmen.. benimki olsa izin vermezdi:9: ücretli mi yapcan? giy şöle minileri deklteleri.bak nasıl derse ilgileri yükselecek.:64:

hakkında hayırlısı olsun canım. meslek lisesi zordur biraz ama üstesinden gelirsin inş

öyle de kızlar en hala tırsıorm sevinemedim ile:( inş kötü olmaz yaa:(

sabah tartıldım yarın belki yazamam. 600 gram gitti.
veeee 79.7 diyorum.

terik ederim canımm:):)

müfettiş gelmedi bize daha. neleri sordu. ne dedi. belge olarak ne istiyorlar? :44:ben daha önce köyde çalıştığım için çok fazla üstümüze gelmezdi müettişler. orda okutsan yetiyordu birkaç sınıf birarada olunca.

canım hiç bişey sormadı ahlaksızın biriydi neyse kapatalım bu konuyu moralim bozuluyo

kızlar bugün sabah 1 dilim kepek ekmeği peynir 4 yeşil zeytin 1 bardak şekersiz çay
öğle nöbetçi olduğum için okulda yedim bir kepçe nohut bir kepçe pilav
akşam bir kase çorba
daha sonrada bir tane kurabiye

kızlar yarın ben sabah ankaraya gidiyorum. ezgiye mesaj attım inş sorun olmaz bildirimi yapar yoksa ceza alırız sizde hatırlatın sabah olmaz mı :18:

14. TAKIM 199. ETAP

aynalar ( 100,2 / 99,8 / 0,4 / 0,40% )
pinkcat87 ( 65,8 / / / % )
elifezgi ( 61,2 / / /% )
bitanesii ( 72,3 / / / % )
triptofan ( 80,3 / 79,7 / 0,6 / 0,75% )
julia_ ( 58,0 ) kendi isteği ile ayrıldı
anşaaa ( 85,8 / / / % )
nev81 ( 96,5 / / / % )
roseberry ( 73,0 / / / % )
irras ( 92,5 / / / % )
fdm ( 71,0 / / / % )
umuts76 ( 84,0 / / / %)

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 887,5 / / / % )

Son düzenleme:
kaptancım nasıl yapılıyor sen hesaplamayı anlat. biz hesaplayıp yazalım. elifezgi gelmezse de ne yapacağımızı yaz. yapabilirsek biz yapalım. saat kaça kadar nereye yaplıyor bildirim detaylı yazarsan anlarız. ceza almayalım durup dururkenee.bu arada umutun durumu ne olacak. diskalifiye oldu mu? paylaşımdan dolayı. sen yokken yeni birilerini çağırabiliri miyim. kaç kişilik yer var. takımda kişi sayısı azaldıkça motivasyon düşüyor.birkaç kişi çağıralım olmazsa.

Son düzenleme:
Back