- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.881
selam canımmmmmm:))))))
ugün eni milli eğitimden aradılar endüstri meslek lisesine öğretmenliği kaul ettim iyi mi yaptım kötü mü ilmiyorum çünkü erkek hepsi
insanları gözlemlemeyi severim buluduğum otel bayağı kalabalık her yaştan insan mevcut restaurantta insanlar kıtlıktan çıkmış gibi öyle bir saldırıyorlar ki yemeklere seyrederken üzüldüm ben bu otele yılda iki kere geliyorum hep aynı kalabalık ve aynı israf kadınlar genel olarak şişman hatta obez sorsan su içsem yarıyor deriz hep ama bu nasıl bir su ki yarıyor böyle yaşlılar ellerinde küçük çantalarla geliyorlar yemeğe ve genelde şeker,tansiyon,kalp hastaları ama yinede tabaklar tepeleme dolu nasıl bir zihniyet anlamıyorum ilacımıda içerim herşeyide götürürüm yurdışında bir kaç ülkeye gittim orda yaşlılar gayet fit ve sağlıklı sabah erken saatlerde yürüyüş yapıyorlar ve genelde normal kilolardalar biz ise ye yat ülkem insanı hep aynı bakınca üzülüyor insan........
slm pinkcatcımmm napıosun cnmnapcan cnm yaaa işin bu işini yapar cıkarsın çok takılmaaaa fazlaaa da yüz göz olmazsın olur biter bi sorun çıkmaz o zaaman
naber eda ? az önce aşşağıda görmedim seni
evt cnm cok haklısın dersimi anlatır cıkarım.ama insan çekiniyo yine ya.
bir süre belkii tedirgin olursun cnm da soraaa alışıırsın napcan mecbur dediğin gibi hep mesafeli ol cnm
ztn ende şans yok ki kız meslek cıksın..ya adları cıkmıs ir kere ama hepsi enden kücük ve ana muhtaçlar sonucta.en kötü nolailir ki
evt cnm neyse ki 4 kız varmış yeni öğrendim:18: ya ir de kaç gündür sanki içime doğmus gii klasik şeyler alıyorum aklım hep oralara gidiyor.kuzene hatta alırken sölemiştim içime mi doğuyo ne diebişiy olmaz zaten cnm da işte bayan olarak insan tedirgin olur işteee
evt cnm neyse ki 4 kız varmış yeni öğrendim:18: ya ir de kaç gündür sanki içime doğmus gii klasik şeyler alıyorum aklım hep oralara gidiyor.kuzene hatta alırken sölemiştim içime mi doğuyo ne die
selammm kızlarrrr sabah üç bardak su
kahvaltıda bir dilim k. ekmeği domates peynir iki zeytin bir bardak çay..
ya benim kız klavyenin bi tuşuna bastı yazılar küçüldü nasıl düzeltebilirm bunu bilen varmı acebaaaa:26:
ay kıyamam ben sana ne güsel cnm en azından bi işin var yaaa ona sevinnnhadi bakalım karamsar olmaya gerek yok boşverr takılma
evt cnm o da doğru kendi mesleğim olduğu için çok mutluyumm zaten..en daha heyecandan kahvaltı ile yapmadımk-flakesimi hazırlıyım ari.u arada kızlar kardeşim karamelli corn flakes yiyo kalorisine aktım 100 gramı 386 kalori.izim yediimiz tatsız tuzsuz yvan k flakeslerin 100 gramı 370 kalori.ve onun yediği daha cauk kesio yani.doyurucu.ondan mı alsam kararsız kaldım.size de öneririm.imde satılıyomus.
bence alma cnm yaa k frex hep yiyoruz ama normal bi kahvaltıyı ben daha sağlıklı buluorum
enim kahvaltım hep kflakes pazar günleri normal yapıorm.k flakes yceme korn flakes yerim die düşündüm.aslında ikisini de karıştırailirim..
hafta içi normal kahvaltı yapma şansın var mı cnm
var amaa en normal kahvaltı yapınca cok yemiş gii hissediorum kendimi.gerçi işe aşlarsam cok zor olcak normal kahvaltı
selam canımmmmmm:))))))
ugün eni milli eğitimden aradılar endüstri meslek lisesine öğretmenliği kaul ettim iyi mi yaptım kötü mü ilmiyorum çünkü erkek hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?