- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #2.241
yok kız begüm kızın mamasını pişirdim ben şimdi anlamadım kaç kalori oluyo eti cin yani şeker
aslında eti cini saymassak gayet güzel yediklerim azda ama cin cinlendirdi beni yaa şimdi üfff
ooo neslihan hanımlarda gelmişler
nasılsınız hanımefendi
ne oldu elektrikleriniz avrupalı arkadaşımmm benimmm:))
bencede hatta bence eti cini yemis ustune cayini icmistir sonrada almi sleblebileri dizi izliyodur o simdi bakma sen ona birazdan gelir aliriz ifadesini by demeden nereye gitmis daha slm vermedik be tugbaa cadisi
yok kız begüm kızın mamasını pişirdim ben şimdi anlamadım kaç kalori oluyo eti cin yani şeker
aslında eti cini saymassak gayet güzel yediklerim azda ama cin cinlendirdi beni yaa şimdi üfff
ooo neslihan hanımlarda gelmişler
nasılsınız hanımefendi
ay canim ne olacak sende tabiki o bir iki saatlik bir seydi yoksa burda avrupada oyle seyler olmaz yani -tatlicadiarzu-
burdayım kız tescilli şişko begüm cevap yazana kadar mamasını yaptım kızın biyere kaybolmayın 10 dakka yedirip geliyorum ayyy kocam cagırdı deme bak küserim
gelcem hee bekleyin
burdayım kız tescilli şişko begüm cevap yazana kadar mamasını yaptım kızın biyere kaybolmayın 10 dakka yedirip geliyorum ayyy kocam cagırdı deme bak küserim
gelcem hee bekleyin
kiz ne olsun iyiyiz iste yuvarlanip gidiyoz bende daha yeni kurabiye yedim ya hic sormayin cok aciktim baktim gozume gozume bakiyo attim agzima nasil ama begum sende gul azicik daha
ayyyyyyyyyyyyyy yuvarlanıyormuşşş şişko zaten yuvarlanırsın sen bu şişkolukla ancakkkkk başka nasıl olabilirki bak birde utanmadan kurabiye yedimm diyorrrr yaaaa ayy bayılcemmm wallaaa ohhh ohhh sen böyle devam ette çabuk yetişim sana benndeee
kız begüm anlamadım ben kaç kalori şimdi paketi o kaarda baktım paketin üstüne yazmıyodu yaaa
slm arkadaşlar sohbet kısmının dıyet kısmında mesajlaşıp konuşalım mı bırbırımıze zayıflama tıyoları verelım okey se bende geceyım
ya ben sana neden rep veremiyom okadarda gun icinde herkeze atmaya caisiyom
galiba senin puanin cokya oyuzden bana izin verilmiyo sana rep vermem icin
kizim lapa yaparim ac kalirim cumaya kadar yinede seni yetistirmem yanima hahahah bos hayallere kapilma yani
slm arkadaşlar sohbet kısmının dıyet kısmında mesajlaşıp konuşalım mı bırbırımıze zayıflama tıyoları verelım okey se bende geceyım
iyi akşamlar şekerler
neslihancım kurabiye ye beni deyip gözüne bakmaz
sadece yarın tartıldığında fazlalık olarak gözüne batar
akşamları değil sabah bi tane yiyebilirsin demiştim sana kalk sıcak su iç biraz limon sıkıp
iştahını keser
iyi akşamlar şekerler
neslihancım kurabiye ye beni deyip gözüne bakmaz
sadece yarın tartıldığında fazlalık olarak gözüne batar
akşamları değil sabah bi tane yiyebilirsin demiştim sana kalk sıcak su iç biraz limon sıkıp
iştahını keser
kıs demekki bir kaç kişiye daha vermen lazım bana tekrar verebilmen içinnnn:)
yoksam vermek istemediğin içinmiii:1ninca:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çatlıycammmmmmmmm ama senin gibi yemekten değil gülmektennnnnn
cnm burası bizim grubumuz grupta paylaşımda bulunuyoruz istersen burdan sewnde muhabbate katılabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?