• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldin cnm sanada iyi akşamlarrr sen geldinn nesliyi sana emanet ediyorummm ben kaçıyorummm kocişimin canı sıkılmış iki laf edelim ya diyorr adamcağızzzz yazık onadaaa amaaa haydinnn görüşürüzz yarınn mucksssssssŞeniz

amanin kiz nereye butun gun kocisinle degilmiydin zaten beni delirme cadii nereye
ay suna bak beni kime emenet ediyoo anamm simdi benim canima okur o baksana kurabiyemi gordu girdigi gibi

ahanda begüm gitti
akrep imde gelmiş hoşgelmiş
kız sen nesliyi bırak bane takıl anam bak tıg gibin oluruz ikimizde
tabi ben bidaha eti yemezsem oldu bikerem ne ediyim ohh pekte güzeldi portakallı portakallı
nesli kız kurabiye neliydi bitane bendede var ama sakladım dolap arkalarına ayyy dün bende cıldırcaktım onu gördülçe ya

amanin kiz nereye butun gun kocisinle degilmiydin zaten beni delirme cadii nereye
ay suna bak beni kime emenet ediyoo anamm simdi benim canima okur o baksana kurabiyemi gordu girdigi gibi

kıs dur iki dk burdayım girdi pc den oda maillerine baksınmış diyee kıs evde değildikine senlen onuştuktan sonra çıktı yoktu evde kocişimmm ayy evde de olsa özler beniiiii

ahanda begüm gitti
tabi ben bidaha eti yemezsem oldu bikerem ne ediyim ohh pekte güzeldi portakallı portakallı
nesli kız kurabiye neliydi bitane bendede var ama sakladım dolap arkalarına ayyy dün bende cıldırcaktım onu gördülçe ya

ayyy yki gitmemişim bak neler duyuyorummmm yastık altıı kurabiyeleri çıkıyor teker teker ortayaaaaaaaaaaaa

hadi canım hadi sende kalk mekik çek,zıpla öne eğil,yana eğil
hareket yap..kalmasın göbecikler,bugün ben ters mekik,düz mekik,ve çarpraz mekik olmak üzere 150 mekik çektim hadüü bacuuu hadüüüüüüükaydirigubbakcemile

ahanda begüm gitti
ay sen hi yanlis hatirlamiyorsam geecn hafta iki kilo almistin hahahahh yok be begum sakin bun abakma sen bu oturup bize soylemeden yutuyoo ben biliyom gelmiyocunku
kıs dur iki dk burdayım girdi pc den oda maillerine baksınmış diyee kıs evde değildikine senlen onuştuktan sonra çıktı yoktu evde kocişimmm ayy evde de olsa özler beniiiii

amaninda sevsinler seni biliyoz canim senin kocisinle askini
lan ne yaptin sen bugun butun gun ozamanda yanliz biraktinbeni burda bide nerdesin diye soruyon gicikkk

hadi canım hadi sende kalk mekik çek,zıpla öne eğil,yana eğil
hareket yap..kalmasın göbecikler,bugün ben ters mekik,düz mekik,ve çarpraz mekik olmak üzere 150 mekik çektim hadüü bacuuu hadüüüüüüükaydirigubbakcemile
kiz bugun bir saat tempolu kostum gittimde n ehaber
yarin sabahta balim agrimazsa dediklerini yaparim simdi pek usenirim kalkip yapmaya be bosver aksam aksam tuvalete gitmeye useniyom

kız evdeykendemi özlüyo ne aşkmış sizinki be
bende özlerim koişimi valla ya yanındayken bile

anamm allah muhabbetinizi arttirsin canim ne diyim

ay sen hi yanlis hatirlamiyorsam geecn hafta iki kilo almistin hahahahh yok be begum sakin bun abakma sen bu oturup bize soylemeden yutuyoo ben biliyom gelmiyocunku

kız neslihan tamam ugramadıgım zaman yedim ama buraya takılırken yemiyorum harfiyende yazıyom valla ne yediğimi
suçluluk duyuyorum yzmassam yersemde suçlu gibi oluyorum

kız evdeykendemi özlüyo ne aşkmış sizinki be
bende özlerim koişimi valla ya yanındayken bile

ayyy öyle walllaaaaa ne diyim ayy bu gece çok güldüm wallaa sizide güldirim içerden msnden yazışıyoruz bir yandanndaa kocişleeeeeee:roflol::roflol::roflol:

yamedim valla onlardan eşimde benimle diette o attı agzına bi tane ben yiyince rahat ediyo ben bi valla yemem dedim sonrada sakladım ne yapıyım

kıs bu sizin ailenin değişik birr diyet şekli sanırım diyette olan eti cin yiyorrr:roflol:

amaninda sevsinler seni biliyoz canim senin kocisinle askini
lan ne yaptin sen bugun butun gun ozamanda yanliz biraktinbeni burda bide nerdesin diye soruyon gicikkk

ayyy bilenler bilmeyenlere anlatsın dermişimm:)))) kıs furki bırakmadı yakamı iş güç yaptım acıktaaa

ooo herkes buradaymıs
nasılsnız kızlar
bende aksam 4 kasık kabak yemegı yedım
bıraz once 1 portakal ve elma

hoşgeldin cnmm

anam utnamadan herkeze ilan ediyo milletinde canini istecek simdi herkez saldiracak birseylere sus yeeter aferim iyi yaptin

anam kaptana bak iyi yapmışsın diyor utanmadannn

sibelcim zeynepcim hosgeldiniz kiz zeyno nerdesin bakim sen
sende sumilat gibi yatmiyon dimi oh valla bekarlik sultanlik demislerde iste biz uymamisiz
gerci burdaki karular pek memnun baksana hallerine
yanlarindayken bile ozluyolarmis kocislerini

Back