• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haydee bu sefer kesin gidiyorummm şu oğlanı yatırimmm yaaaa saatt kaç oldu çizgi film seyrediyor halaaaa Şeniz yarın görüşürüzzz kıslarrrrrrrrrrrr

utanmaz anam kendi hep yiyoya tescilli seniiii
ama genede seviyorum kız seniii
ne olcak sefkilin seni aldatsa accık delüüü daha iyiya takım akrep sayesinde birinci olur:)))

kıs havadan sudan dermişimm:)))) ne yazışıcammm kıss deliii nesli diyorum kurabiyeleri götürmüşşşş:)))
he he bende yedim neyse bakim git hadi oglusunuda yatirda sende yat bugun yorulmusun
haydee bu sefer kesin gidiyorummm şu oğlanı yatırimmm yaaaa saatt kaç oldu çizgi film seyrediyor halaaaa Şeniz yarın görüşürüzzz kıslarrrrrrrrrrrr

emir buyuk yerden bacim iyi geceler sana yarin gorusuruzz

utanmaz anam kendi hep yiyoya tescilli seniiii
ama genede seviyorum kız seniii
ne olcak sefkilin seni aldatsa accık delüüü daha iyiya takım akrep sayesinde birinci olur:)))

valla nerde ogunler birincilik nerde biz nerde
yok anam aldattirmam sefgilimi anam gitti gelmedi buda azcik gelsede dese aldatmam seni diye yoksam aldatiyormu

damakkurabiyepd6.jpg

w472.png

bunlarla yetin artık ben yokkennnn neslicimmmmmm

ii geceler begümmm
spagot da gelmiş senin adın neydi be canım ben balık hafıza gerçi aklımda tutamam da
kızlar bu arada nesrin nerelerde yaa
bugün gelen giden kim var kaptann haaa

ii geceler begümmm
spagot da gelmiş senin adın neydi be canım ben balık hafıza gerçi aklımda tutamam da
kızlar bu arada nesrin nerelerde yaa
bugün gelen giden kim var kaptann haaa

anam suna bakele onuda ben diyim size git bak kim gelmsi kim gitmis banane
:1closedeyes:
zeynep spagotun ismi sende havuc ye bana tavsiye edileni san diyim bari

h.b. kızlar
ancak okudum yazdıklarınızı
serınce kız ne guzel gıdıyordun nıye yedın etı cınlerı
yemıssın barı ne oturuyon kalk kosu bandında 1-2 saat yurude erıt cınlerı
neslı kız gercekten sen kurabıye canavarısın herhalde yemeden duramıyon

ohhh begüm sagol mis gibide kakao kokuyo bunlar neskafede yaptım yanına pek yakıştı be ohh mis gibi daha yenide çıkmış heralde fırından

h.b. kızlar
ancak okudum yazdıklarınızı
serınce kız ne guzel gıdıyordun nıye yedın etı cınlerı
yemıssın barı ne oturuyon kalk kosu bandında 1-2 saat yurude erıt cınlerı
neslı kız gercekten sen kurabıye canavarısın herhalde yemeden duramıyon

valla aynen oyle be guzelim zaten bu konudada tescilliyim sanirim
anam ne guzel bu aksam herkez burda ama ben kacar kocisim benide cagiriyo ay begum kiz senin kocis cagirida benimki cagirmazmi hiiihh
geliyorummmmmmm haytimmmmmmmmkaydirigubbakcemile3

neslihan bak gidemedim kıs bir türlü senin için yeni bir avatar buldummmm:)))
77244958kf1.png

w320.png

77708798wx0.png

w300.png
y abana bak yuru git simdi kocisin yanina gelecek sonra benim yuzumden kavga etmeyin sevgili kocisinle giciksinnnnnnnn hicte guzel degilmis

hadi ya bende duserim senin tuagina yemiyom sekerim sen bitir kalmasin arkandan aglar sonraa:roflol:

yok zeynep cim burdayım canım seninle bi türlü muhabbet edemedik canım ya olsun önümüzde daha cok zaman var ederiz inşallah bende tugba

kız kaptan degilmisin sen kuralları sen koymadınmı hani sarı kırmızı pembe mor ee herneyse kartlar vardı günde 4 mesajdı falan pişmaniye ay şey pişman ben mi bakcem kim girdi kim çıktı diye

Back