• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok kız begüm kızın mamasını pişirdim ben şimdi anlamadım kaç kalori oluyo eti cin yani şeker
aslında eti cini saymassak gayet güzel yediklerim azda ama cin cinlendirdi beni yaa şimdi üfff
ooo neslihan hanımlarda gelmişler
nasılsınız hanımefendi

walla korktum bir an için eri pakedi yyeceksin diyee korkunçç lezzetliler biliyorum ama eve almıyorum artık wallaa furkide dışarda yesin ne yapim annesinin şişko olmasını istemez nede olsa:roflol:

bencede hatta bence eti cini yemis ustune cayini icmistir sonrada almi sleblebileri dizi izliyodur o simdi bakma sen ona birazdan gelir aliriz ifadesini by demeden nereye gitmis daha slm vermedik be tugbaa cadisi

burdayım kız tescilli şişko begüm cevap yazana kadar mamasını yaptım kızın biyere kaybolmayın 10 dakka yedirip geliyorum ayyy kocam cagırdı deme bak küserim
gelcem hee bekleyin

yok kız begüm kızın mamasını pişirdim ben şimdi anlamadım kaç kalori oluyo eti cin yani şeker
aslında eti cini saymassak gayet güzel yediklerim azda ama cin cinlendirdi beni yaa şimdi üfff
ooo neslihan hanımlarda gelmişler
nasılsınız hanımefendi

kiz ne olsun iyiyiz iste yuvarlanip gidiyoz bende daha yeni kurabiye yedim ya hic sormayin cok aciktim baktim gozume gozume bakiyo attim agzima nasil ama begum sende gul azicik daha

burdayım kız tescilli şişko begüm cevap yazana kadar mamasını yaptım kızın biyere kaybolmayın 10 dakka yedirip geliyorum ayyy kocam cagırdı deme bak küserim
gelcem hee bekleyin

wallaa ben şimdilik burdayım ava evde esen rüzgarlara göre değişkenlik gösterebilirimm furki babasını delirtene kadar burdayımmm yaniii:roflol:

gelcem hee bekleyin

kiz ne kusecen delu yok ben kocisim cagirdigi gibi giderim yoksam hic olurmu sendee
sen gel bakim belki burda olurum

kiz ne olsun iyiyiz iste yuvarlanip gidiyoz bende daha yeni kurabiye yedim ya hic sormayin cok aciktim baktim gozume gozume bakiyo attim agzima nasil ama begum sende gul azicik daha

ayyyyyyyyyyyyyy yuvarlanıyormuşşş şişko zaten yuvarlanırsın sen bu şişkolukla ancakkkkk başka nasıl olabilirki bak birde utanmadan kurabiye yedimm diyorrrr yaaaa ayy bayılcemmm wallaaa ohhh ohhh sen böyle devam ette çabuk yetişim sana benndeeekaydirigubbakcemile4

ya ben sana neden rep veremiyom okadarda gun icinde herkeze atmaya caisiyom
galiba senin puanin cokya oyuzden bana izin verilmiyo sana rep vermem icin

ayyyyyyyyyyyyyy yuvarlanıyormuşşş şişko zaten yuvarlanırsın sen bu şişkolukla ancakkkkk başka nasıl olabilirki bak birde utanmadan kurabiye yedimm diyorrrr yaaaa ayy bayılcemmm wallaaa ohhh ohhh sen böyle devam ette çabuk yetişim sana benndeeekaydirigubbakcemile4

kizim lapa yaparim ac kalirim cumaya kadar yinede seni yetistirmem yanima hahahah bos hayallere kapilma yani

slm arkadaşlar sohbet kısmının dıyet kısmında mesajlaşıp konuşalım mı bırbırımıze zayıflama tıyoları verelım okey se bende geceyım

iyi akşamlar şekerler
neslihancım kurabiye ye beni deyip gözüne bakmaz
sadece yarın tartıldığında fazlalık olarak gözüne batar
akşamları değil sabah bi tane yiyebilirsin demiştim sana kalk sıcak su iç biraz limon sıkıp
iştahını keser

slm arkadaşlar sohbet kısmının dıyet kısmında mesajlaşıp konuşalım mı bırbırımıze zayıflama tıyoları verelım okey se bende geceyım

canim burdada sohbet var askolsun gel sen burda sana tiyolar veririz bak benim kocumda gelmis akrepcigim onda tiyo cook be guzelim sen kal burda
bak begumcumde bize kalorileri hic usenmeden yaziyo garibim

ya ben sana neden rep veremiyom okadarda gun icinde herkeze atmaya caisiyom
galiba senin puanin cokya oyuzden bana izin verilmiyo sana rep vermem icin

kıs demekki bir kaç kişiye daha vermen lazım bana tekrar verebilmen içinnnn:)
yoksam vermek istemediğin içinmiii
:1ninca:

kizim lapa yaparim ac kalirim cumaya kadar yinede seni yetistirmem yanima hahahah bos hayallere kapilma yani

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çatlıycammmmmmmmm ama senin gibi yemekten değil gülmektennnnnn

cnm burası bizim grubumuz grupta paylaşımda bulunuyoruz istersen burdan sewnde muhabbate katılabilirsin

iyi akşamlar şekerler
akşamları değil sabah bi tane yiyebilirsin demiştim sana kalk sıcak su iç biraz limon sıkıp
iştahını keser

kiz olsunben senin arkanda cok kostum bugun nerelerdesin diye ondan fazlasiyla yaktim kurabiyeleri

iyi akşamlar şekerler
iştahını keser

hoşgeldin cnm sanada iyi akşamlarrr sen geldinn nesliyi sana emanet ediyorummm ben kaçıyorummm kocişimin canı sıkılmış iki laf edelim ya diyorr adamcağızzzz yazık onadaaa amaaa haydinnn görüşürüzz yarınn mucksssssssŞeniz

kıs demekki bir kaç kişiye daha vermen lazım bana tekrar verebilmen içinnnn:)
yoksam vermek istemediğin içinmiii
:1ninca:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çatlıycammmmmmmmm ama senin gibi yemekten değil gülmektennnnnn

cnm burası bizim grubumuz grupta paylaşımda bulunuyoruz istersen burdan sewnde muhabbate katılabilirsin

kiz yok vermek istemezmiyim dur bakim takimdakilerin durumuna verebiliyormuyum ya zaten bu bizim kizlarin puanlarini hep ben yukselttim ha hic bakmiyorlar yanliz galiba onlar bana vermiyo cunkuu

ne guluyon kizz sende gorecez ben gulecem sonrada

Back