• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay bu ısrar edenler yok mu sinir oluyom. keşke ay çöreğini 1 yeseydin ama kendimden biliyorum demesi kolay ama o an düşünemiyo insan. QUOTE]
Maalesef canım,ama kendi cezamı kendim kestim :18:
komşularını öldür bence :52:
Kendime ağır bir ceza kestim,1.5 saat inmedim koşu bandından.Bide bu akşam mis gibi bol soğanlı kıymalı bir ıspanak yapacaktım,ceza olarak ıspanağı haşladım yarın için.Akşam yemeğindeyse yalnızca 1 ayva yedim.Bu cezayı unutmazsam,o tehlikeli kaçamaklara uzanmayım diye.Hala baldırlarım ağrıyor :58:
yok 1.5 kilo fazla çıkmam herhalde sanırsam inşallah yanii. bendaha 23 nisan çalışmalarına başlamadım sen ne durumdasın? neye karar verdin?
Kızlar ben kıyafet siparişimi verdim.30 tl ye ispanyol takım diktiriyorum kız ve erkek öğrencilere.Bu yılki müziğimiz ise nostaljik.Oya-Bora'nın ''Ara beni'' şarkısı eşliğinde dans ediyoruz...

ay bu ısrar edenler yok mu sinir oluyom. keşke ay çöreğini 1 yeseydin ama kendimden biliyorum demesi kolay ama o an düşünemiyo insan. QUOTE]
Maalesef canım,ama kendi cezamı kendim kestim :18:

Kendime ağır bir ceza kestim,1.5 saat inmedim koşu bandından.Bide bu akşam mis gibi bol soğanlı kıymalı bir ıspanak yapacaktım,ceza olarak ıspanağı haşladım yarın için.Akşam yemeğindeyse yalnızca 1 ayva yedim.Bu cezayı unutmazsam,o tehlikeli kaçamaklara uzanmayım diye.Hala baldırlarım ağrıyor :58:

Kızlar ben kıyafet siparişimi verdim.30 tl ye ispanyol takım diktiriyorum kız ve erkek öğrencilere.Bu yılki müziğimiz ise nostaljik.Oya-Bora'nın ''Ara beni'' şarkısı eşliğinde dans ediyoruz...
benim daha ne kıyafte belli nede kareografi. napcam uff panik oldum şimdi.

kızlar napıosunuz ben bugün akşamdan kalma gibiydim.cünkü 5 e kadar oturdum ve biraz duygusal olduğum için pek ii geçmedi gecem agladım sızladım fln.sabah müthiş bir bas agrısıyla uyandm.dısarı cıkmak ii gelir düşüncesiyle kursa gittim ama daha da arttı hiçbirşey yiyemedm gün içinde.evde mantı vardı 1 tabagın yarısını bile bitiremedim.su an da ii deilim.sinüzit var bende bir de hava değişiminden fln da olabilir fenayım bu aralar:(

geçmişi okuyamadm.pc yi de cok açmıorm bas agrısından.bir de alese gireceğim için ders çalışıorum..böle yani çok paylaşımda bulunamıyorum.ama hergün girmeye çalışıyorum.aklımdasınız takımım ve takım arkadaşlarım sizleri çok seviyorumm.iyi ki varsınızz.:81:

kızlar napıosunuz ben bugün akşamdan kalma gibiydim.cünkü 5 e kadar oturdum ve biraz duygusal olduğum için pek ii geçmedi gecem agladım sızladım fln.sabah müthiş bir bas agrısıyla uyandm.dısarı cıkmak ii gelir düşüncesiyle kursa gittim ama daha da arttı hiçbirşey yiyemedm gün içinde.evde mantı vardı 1 tabagın yarısını bile bitiremedim.su an da ii deilim.sinüzit var bende bir de hava değişiminden fln da olabilir fenayım bu aralar:(

geçmişi okuyamadm.pc yi de cok açmıorm bas agrısından.bir de alese gireceğim için ders çalışıorum..böle yani çok paylaşımda bulunamıyorum.ama hergün girmeye çalışıyorum.aklımdasınız takımım ve takım arkadaşlarım sizleri çok seviyorumm.iyi ki varsınızz.:81:

ay cnm arkadasım kıyamam neden ağladın bakim sen :70:

canımm sevgilinle problemlerini hallettin mi? ama ağlayarak uyumak çok fena baş ağrısı yapar ya bilirim.geçmiş olsun. bizde seni çok seviyoss.:54:

selam kızlar ..........

günü yoğun olan arkadaşlar sizlere kolay gelsin,belim aynı ağrıdan ağlıyorum artık ilaç kar etmiyor en son çare kortizon iğnesi olacam ve şişicem .......

sabah 1 yumurta
2 dilim k ekmeği
3 zeytin
1 kk peynir

birazdan ara

activia yoğurt
meyva

geçmiş olsun

selammm bacularrrr ben de sabahtan beri açım ama cnm bişey istemiyor beş bardak su içtim yemek düşününce midem bulanıyor bugün ...depresyona mı giriyorum ne:52:

yemek lazım şimdi iyi bişey gibi geliyor yaptığın ama bu şekilde yaparsan metabolizman yavaşlar

slm kızlar nasılsınız
ben yorgunum bu çocuklar beni öldürecek havalar iyice ısınmaya başladı yerlerinde duramıyorlar artık
ev arkadaşım bizim okulun anasınıfı öğretmeni. onunla birlikte sınıflarımızı yarın sivasa götürecez tiyatroya bir aksilik çıkmaz inş. sivasa 1 saat 15 dk sürüyor. çocukları yol tutarsa yandık.

gelelim bana ben dayaklığım :50:
sabah 1 dilim kepek ekmeği kibrit kutusu kadar peynir 4 yeşil zeytin yarım bardak yeşil çay
öğle 4 tane küçük içli köfte sadece haşlama, yarım kase yoğurt eehh fena değil dedim arkadaş canım tost istedi sanada yarısı vereyim mi dedi veeee beeeenn :26:

geçmiş olsun canım :71:

yemicem diye kendini çok kasıyorsun ya...bu kadar gergin olma...yemeyi biraz arttır, listende az olsa lezzetli şeylere yer ver, 2 dilim ekmekten yapılmış tost olsun kahvaltında , yağsız yap... kendin yap ki bunu başkalarının verdiği yağlı tostun yarısını kıtlıktan çıkmış gibi götürme:34: İştahında hiç kusur yok bence yaptığın yapmaya çalıştığın diyet hatalı o yüzden böylesin...

günaydınn kızlarrr bu gün biraz kahvaltı yaptım dün akşama kadar bişey yiyemedim akşam eşimle yemek yedim bu sabah ta yarım dilim kepek ekmeği az yoğurt peynir iki çatal domates yedim...

tünaydın kızlar ben de şimdi k flakesimi yiyorumm..bir yandan da tv izliyorum..sizler napıyorsunuz.:)

ay cnm arkadasım kıyamam neden ağladın bakim sen :70:

ya canım sevgilimle problemlerimiz vardı uzun süredir tutuyordum kendimi.bu aralar bende duygusallık da var barıştık iyi aramız ama barıştıktan sonra tutamadım kendimi artık.sinirlerim bozuldu.şu an duygusal olarak çok iyiyim ağlamak yaradı aslında.ama hala baş agrım var..

canımm sevgilinle problemlerini hallettin mi? ama ağlayarak uyumak çok fena baş ağrısı yapar ya bilirim.geçmiş olsun. bizde seni çok seviyoss.:54:

canım teşekkür ederim..problemler halloldu:8:

sen diksiyon deyince bende onu soracaktım. çok fazla bağırmam ben ama faranjitim var tabi.diyaframdan nefes alamıyorum. nasıl yapçöökk?

cnm geçmişe bakarken şimdi gördüm sorunu.hoca bize şu şekilde alıştırmalar yaptırıyor.sandalyelerimize yaslanıyoruz ama dik değil braz yatar vaziyette.sağ elimizi göbek deliğimizin iki parmak üstüne sol elimizi de göğüs kafesimize koyuyoruz ve bu şekilde sol elimiz yani göğüs kafesimiz yukarı aşagı inmeden sadece midemizde olan elimiz hareket edecek şekilde nefes alıyoruz.bir de şöyle birşey var sert bir yerde yastıksız ama sırt üstü 5 dk yatmamız gerek.çünkü yatarken diyafram nefesi alıyormusuz istemsiz bir şekilde.ben baya baya diyafram nefesi alıyorum artık:27:

kızlar hepiniz öpüldünüz, yarın sabahtan gene bi selam virip çıkacam malesef...havalar da çok güzel.... güneşli ,yaz mı geldi neh...

Selam hanımlar,dünkü kaçamağımı bugün telafi etmeye çalıştım,umarım vücudum beni affetmiştir :69:
2011-03-16 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Uno Denge Light Ekmek 2.5 1 dilim/22gr 97.5
[2] Domates 1 ADET 14
[3] pınar beyaz light 0.3 100 gr 60.3
[4] Haşlanmış Ispanak 50 gr 13
ARA ÖĞÜN-1:
[5] cafe crown 2si 1 arada 2 paket 137.75
ÖĞLE YEMEĞİ:
[6] Uno Denge Light Ekmek 1.5 1 dilim/22gr 58.5
[7] Haşlanmış Ispanak 100 gr 26
[8] SEK light yoğurt 0.5 100gr 24.05
ARA ÖĞÜN-2:
[9] Fındık 20 GRAM 130
[10] Armut 1 ADET 70
[11] Ayva 50 gr 31.5
[12] Grissini (kepekli) 2 ÇUBUK(6.2GR) 51.36
AKŞAM YEMEĞİ:
[13] Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[14] yumurta 1 adet 80
[15] Sütaş Light Beyaz Peynir 40 GRAM 74
[16] Uno Denge Light Ekmek 1.5 1 dilim/22gr 58.5
Toplam : 1049.46 kal.
+45 DAKİKA tempolu yürüyüş,2.5 litre su,2 yeşil çay :58:

merabalar kızlar nasılsınızzz...bugünümü arz ediyorumm:))
sabah:lahana çorbası ve klasik kahvaltı
ara:greyfurt
öğle lahana çorbası havuc salatası yayla çorbası
arra:2 havuç
akşam :lahana çorbası makarna(yağsız sossuz)yoğurt yarım bardak kola

Back