- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.301
bu sefrde benim pc bozuldu. noluyo bize:) okulda projeksiyon taktıydım yazılar kocaman oldu geçmiyo.ne yapabilirim acebaa? ankarada bugüün fena karlı. yarın tatil olabilir..
bu sefrde benim pc bozuldu. noluyo bize:) okulda projeksiyon taktıydım yazılar kocaman oldu geçmiyo.ne yapabilirim acebaa? ankarada bugüün fena karlı. yarın tatil olabilir..
sabah çeyrek ekmek yağsız tost yemiştim,
arda 1,5 dilim ekmek eşdeğeri susamsız simit
öğlen ise kermese daldım feci şeyler yedim :26:
bugün kaçamağım var..bırakınca birden saldırmıyım diye az az yiyim diyorum arada(vicadınımı böyle rahatlatıyorum) ama düğünümden önce 6 ay hiiiç çikolata tatlı yememiştim düğünden sonra saldırdım resmen yemek yemedim tatlı yedim. veee 72 den 76 ya sonrada 83 e çıktımm.. elifezgi kızacak bana
2011-03-08 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Pirinç (haşlanmış) 100 GRAM 13
[2] Bitter Çikolata 20 GRAM 144
[3] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[4] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[5] yumurta 2 adet 160
[6] Mantar 200 gr 28
[7] Sütaş Sarımsaklı Yoğurt 100 gr 81
[8] Ispanak 200 gr 52
[9] Sütaş Çilek Aromalı Süt 0.2 LİTRE 122
[10] ÜLKER HALLEY 1 ADET 132
[11] Zeytin (yeşil) 10 GRAM 14.4
[12] Domates 1 ADET 14
[13] Beyaz Peynir (yağsız) 20 GRAM 20
[14] Köy Ekmeği 1 DİLİM 56.75
Toplam : 947.15 kal
ohhh çok şükür oturdum bugün temizliğe devam banyomun biri daha bitti yusufun odası ve antreler....
çamaşırsuyu genzimi kesti birde bende astım var hergün düzenli ilaç alıyorum hemen ilacıma sarıldım..
şimdi bir kuru incir ve 1 kupa süt içine nescafe..
canım sen ne temizliği yapıyorsun bahar temizliği mi
bugün kaçamağım var..bırakınca birden saldırmıyım diye az az yiyim diyorum arada(vicadınımı böyle rahatlatıyorum) ama düğünümden önce 6 ay hiiiç çikolata tatlı yememiştim düğünden sonra saldırdım resmen yemek yemedim tatlı yedim. veee 72 den 76 ya sonrada 83 e çıktımm.. elifezgi kızacak bana
2011-03-08 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Pirinç (haşlanmış) 100 GRAM 13
[2] Bitter Çikolata 20 GRAM 144
[3] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[4] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[5] yumurta 2 adet 160
[6] Mantar 200 gr 28
[7] Sütaş Sarımsaklı Yoğurt 100 gr 81
[8] Ispanak 200 gr 52
[9] Sütaş Çilek Aromalı Süt 0.2 LİTRE 122
[10] ÜLKER HALLEY 1 ADET 132
[11] Zeytin (yeşil) 10 GRAM 14.4
[12] Domates 1 ADET 14
[13] Beyaz Peynir (yağsız) 20 GRAM 20
[14] Köy Ekmeği 1 DİLİM 56.75
Toplam : 947.15 kal
yok be güzelim geçen hafta annemdeydim geldim evi temizliyorum bahar temizliğine yardımcı çağırcam
havalar biraz ısınsın seviyorum tertemiz evi yusufla mümkün olmuyor ama acaip dağıtıyor
slm kızlar ben geldim bu diyet işi zor valla. ben diyorum diyet yapanı ıssız bir adaya koyacan zayıflayana kadar insan içinde zor. okuldan sonra toplantı yaptık. müdür fanta dağıttı herkese ben almadım. hocam alın dedi. sağolun ben almayacam. zorladı. sevmiyor musunuz yoksa şimdi mi istemiyorsunuz. şimdi istemiyorum dedim. diyet yapıyorum demek istemedim. zaten diyet yaptığımı arkadaşlarıma aileme bile söylemedim. sonra bırakınca hani diyet yapıyordun. niye bıraktın bu yorumlara maruz kalmak istemiyorum. bide vazgeçtim bıraktım kimseye ilgilendirmez bişey yediğimi görünce sen diyet yapmıyor muydun diye sormuyorlar mı ya da bakışları bile yetiyor. o yüzden beni ıssız adaya gönderin
halley var çikolata var oooohh ohh maşallaah bu diyetisyen yaramadı bence sana....daha bide bunun akşamı var dimi??
merhaba ben geldim
selam canım naposun? ben oturdum haber izliyom bakalım tatil olacak mı yarın.bi yandan da dış kapıma kapı süsü yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?