Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar..bugün ancak girebildim.kurslardan vakit bulamadm neler yaptınız bakıyım

slm diyon kaçıyon anlat ne var ne yok halin nasıl iyimisin kötü müsün

kaçmıyorum cnm yaaa bakınıom öle ara ara gelip yazıom işte

şimdik şöle başlim cnm artık pek takmıom kafaya gram gram veriom çünkü sadece dikkat ediorum aşırı kilom olmadığı için sizler kadar kilo veremiorum kaptan ama hedefim 55 kovsanızda o kiloya gelene kadar bir yerlere gitmem

annem ne anlatayım baska arada bi nete girip nişanlıklara fln bakıom fikir olsun die malum yaza parmağıma takıom yüzüğü bekarlıkkk bitiooo kaptan darısı başına he bi de ben asker bekliom onu da biliosunuzdur zaten şafak son 71 doğan güneş demeye az kaldı hepinizi depük geceme beklerim kızlar

sora iş hayatıma gelince bu sıralar baya baya yoğun allah yardımcım olsun vallaaa muhasebe satış hepsi bnm elimden geçio

ahanda bnm hayatım böle şimdi sen dök bakalım eteğindeki taşları :82:

noldu kaptan uzun mu geldi cevaplayamıon mu açtın çenemi yandın şimdi sustur susturabilirsen içimdekiii koca ağazı uyandırdın

artık sende bu hafta kilo verirde ben veremezsem napim yya. dağa çıkam da kurtlar yesin beniiiiii
Bitanem ben 98.5 kilo ve 165 boyundayım.Buna göre yaklaşık 2000 kalori almam gerekiyor.Yani bu miktar bana kilo verdirmez ama kilo da aldırmaz.Ben ne yapıyorum,1500 alıyorum maksimum.Yanında 45 dakika yürüyüş yapıyor ve mutlaka 3 litre su içiyorum.Bu şekilde gidiyor.Bu hesaplamaya göre senin günlük ihtiyacın yaklaşık 1600 kalori.1200-1300 alıp,yürüyüş yapıp,2.5 litre su içersen hergün;vermemen imkansız.Bu kalori hesabı diyeti gerçekten kilo verdiriyor.Çünkü düzenli beslenip,öğün atlamıyor ve aldığını gerekenin altında tutabiliyorsun.Bi denesene bu diyeti,eminim vereceksin.

karlı bir istanbuldan selamlar .........

sabah kahvaltımı yaptım şimdi yusufa yedirecem ohhh ev sıcacık ama dışardan fırtına sesleri geliyor ........

kahvaltım
1 yumurta
1 kk peynir
2 küçük domates,maydanoz
1 kupa blueberry çayı

benimde adet dönemim yaklaşıyor inşallah tatlı krizim tutmaz ....

meraba kızlarr kadınlar günümüz kutlu ve mutlu olsunnn....
acayipppppp bir soğuk ve fırtına varrrrrrrrrr vuuuuuuuuuuuuuu......
sabah bir dilim kepek ekmeği az iki kaşık menemen bir k.k peynir bir bardak çay......
ya ben çokk az yemeye başladım cnm hiç bişey istemiyo akşama kadar akşamda eli ayağım titremeye başlıyo o zaman zorla üç beş kaşık yiyom biliyom çok sağlıksız ama ....akşama kadar da nerdeyse iki lt su içiyom......

canım dikkat et canım istemiyo diye yememezlik yapma tansyonun düşüo heralde geçmiş olsun dikkat et kendine

selam kızlar, esracım bebişlerin yarın kontrolü var, sağlıklıdırlar umarım.
11 haftalık kontrollerinde sanırım ense kalınlığı falan bakılıyordu, iyi olduklarını uuyorum.

canım kaçamakları küçümsememek lazım diyeti birebir yapmakla biraz kaçamak yapmak arasında fark oluyor. bir hafta da 'hiç 2 kaçamak yapmadan diyetini yap bakalım. ayrıca o kaçamaklar sağlıksız şeyler oldukları için vücutta su da tutabiliyorlar, bakıyorsun ki kilo almışsın.

kerevizi ben normal sebze yemeği yapar gibi yapıyorum. uzun süredir sebzeleri de soğan kavurmadan yapıyorum.
soğanını ,doğranmış sebzesini,salçasını , yağını (yrm kg sebzeye 1 yk sıvı yağ) koyuyorum tencereye üstüne kaynamış sıcak suyu ekliyorum, kısık ateşte pişiyor ocaktan lmadan 5 dk önce tuz ekleyip karıştırıp alıyorum. daha önce kerevizin içine patates de atıyordum ama sonra daha fazla sebze olsun diye patates koymamaya başladım, kerevizin etlisi de çok güzel oluyor, terbiyelisi de . uzun süredir yapmadığım için tam hatırlayamıyorum ama sanırım az yoğurt ve unla terbiye ediliyordu.

-aynalarcım, gelmediğim günün ertesinde söylemiştim bakıcım hastaneye gittiği için ben işe gelmedim dolayısıyla internete de giremedim diye. cumartesi pazarları da evde net olmadığı için giremiyorum.

-Kayaes in de diskalifiye olması beni üzer. takımda kalmasını isterim. ( geldiği zaman kaliteli paylaşımda bulunuyor, bi selam diyip gitmiyor, hakikaten forumlara hiç girmemiş o günler) ayrıca bence bu kuralda biraz değişiklik yapılması lazım. diskalifiye cezası ağır bir ceza başka takıma da giremeyecek anlamına geliyor. bizim takımımızın kurallarına uyamıyor diye başka takıma girmesi engellenmemeli,sonuçta diğer takımlarda böyle kurallar yok. ilk hafta uyarı olsun, kişi kendisi karar versin devam edecek mi edemeyecek mi takıma, tekrarlarsa bile takımdan diskalifiye değil 'kendi isteği ile ayrıldı' diyelim.

-bu vesile ile julia_'ya selam vermenin dışında da takım sohbetlerine katılma çağrısında bulunuyorum maşalahh diğer forumlarda pek hiper aktif,bu gün ne giymiş ne etmiş, her yerde var. aynı aktiviteyi burada da bekliyorz

- bir de önümüzdeki hafta 3 gün, sonraki hafta 2 gün görevlendirmem var, haftasonlarını da sayarsak 5 gün bir hafta 4 gün diğer hafta gelmemiş olucam. yarın da doktora gidicem yarın beni mazeretli sayın, önümüzdeki haftalar için isterseniz izne ayrılayım,5 gün çok çünkü:26:

Son düzenleme:
slm kızlar ben regl oldum yine düzenim bozuldu dünkü sinirli halim bundanmış. bu yüzden şişkinlik var bende. benim canımda tatlı istiyo durdururyorum kendimi ama canım hamur işi şeyleri daha çok istiyo.
o yüzden sabah 2 kepekli tost ekmeği ile yağsız tost yaptım yeşil çay 3 yeşil zeytin domates ile yedim. şimdide aynısını yiyecem. ara bir yeşil elma yedim

Güzel bence bugünkü menün canım,yaklaşık öğle ile birlikte 450 kalori almışsın en fazla,akşam da bir sebze ya da haşlanmış tavuk olsa,en fazla 1000 ile kapatırsın toplamda,o da en fazla.Bence regl dönemlerimizde bu hesapla biraz fazla alım imkanı yapabiliriz kendimize,vücut istiyor çünkü metobolizma hızlandığı için.Masum sebze ve meyvelerle alımı arttırsak bile kaloriden yırtarız.Ispanak,karnıbahar,brokoli gibi.Ben regl zamanlarımda akşam yemeğinde 3 tabak karnıbahar yediğimi biliyorum.Ama nihayetinde 1 dilim pizzadan bile az kalori oluyor,çabuk atılabiliyor kana karışmadan.
Bu arada ben de dün akşam önüne geçemediğim bir açlığa kapıldım spordan sonra.1 poşet (40 gr) çubuk krakerle bir kepekli tostu deviriverdim gece gece,bugün yapmıycam ama inşallah :82:

Son düzenleme:
sabah çeyrek ekmek yağsız tost yemiştim,
arda 1,5 dilim ekmek eşdeğeri susamsız simit

öğlen ise kermese daldım feci şeyler yedim :26:

ben zaten aralık ayından beri kalorimi bu kadar detaylı olmasa da az çok hesaplıyordum ve günde 45 bazen 90 dakika yürüyordum. su içmeyi de severim. hiç 1200 e düşmemiştim bu hafta 1200 kalori alıyorum dikkat de diyorum ama kaç gün oldu hala tık yok. ya benim kilomda biri 1400 kaloriyle veremedim düşün.ben umutsuz vakayım.

Son düzenleme:
bu sefrde benim pc bozuldu. noluyo bize:) okulda projeksiyon taktıydım yazılar kocaman oldu geçmiyo.ne yapabilirim acebaa? ankarada bugüün fena karlı. yarın tatil olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…