- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.281
Bitirdim sandığım yeme olayıma,40 gr çubuk kraker ve 1 elma daha ekledim+200 cal daha...
beni neden dövüon kaptan
slm diyon kaçıyon anlat ne var ne yok halin nasıl iyimisin kötü müsün
Bitanem ben 98.5 kilo ve 165 boyundayım.Buna göre yaklaşık 2000 kalori almam gerekiyor.Yani bu miktar bana kilo verdirmez ama kilo da aldırmaz.Ben ne yapıyorum,1500 alıyorum maksimum.Yanında 45 dakika yürüyüş yapıyor ve mutlaka 3 litre su içiyorum.Bu şekilde gidiyor.Bu hesaplamaya göre senin günlük ihtiyacın yaklaşık 1600 kalori.1200-1300 alıp,yürüyüş yapıp,2.5 litre su içersen hergün;vermemen imkansız.Bu kalori hesabı diyeti gerçekten kilo verdiriyor.Çünkü düzenli beslenip,öğün atlamıyor ve aldığını gerekenin altında tutabiliyorsun.Bi denesene bu diyeti,eminim vereceksin.artık sende bu hafta kilo verirde ben veremezsem napim yya. dağa çıkam da kurtlar yesin beniiiiii
meraba kızlarr kadınlar günümüz kutlu ve mutlu olsunnn....
acayipppppp bir soğuk ve fırtına varrrrrrrrrr vuuuuuuuuuuuuuu......
sabah bir dilim kepek ekmeği az iki kaşık menemen bir k.k peynir bir bardak çay......
ya ben çokk az yemeye başladım cnm hiç bişey istemiyo akşama kadar akşamda eli ayağım titremeye başlıyo o zaman zorla üç beş kaşık yiyom biliyom çok sağlıksız ama ....akşama kadar da nerdeyse iki lt su içiyom......
anaaaam yok ya olamaz böyle bişey, 5 dilim ekmeğe kadar düştünü z demek ki ...çok vahim ya...inanasım gelmiyor nasıl bir metebolizmdır senin ki...pes etmek yok, o metaboizma eninde sonunda canlanacak
Elifezgicim böle demiş.
inan canım inan kaç aydır burdayım daha 2 kilo gitmedi. tamam kaçamaklarımda oluyor ama millet benim kaçamağımla haftada 1 kilo veriyor. napcam bilmiyorum. nasıl hızlanacaksa hardal dedi esra ama onu bulamadım.çorbada ekmek yerine geçtiği için 5 dilim çok az geliyor.ama alıştım artık önceki kadar iştahım yok. sebzeye ağırlık verdim. ilk defa kereviz yemeği yapcam bugün. hep çiğ rendeliyodum. siz nasıl yapıyonuz kerevizi kızlar?
Güzel bence bugünkü menün canım,yaklaşık öğle ile birlikte 450 kalori almışsın en fazla,akşam da bir sebze ya da haşlanmış tavuk olsa,en fazla 1000 ile kapatırsın toplamda,o da en fazla.Bence regl dönemlerimizde bu hesapla biraz fazla alım imkanı yapabiliriz kendimize,vücut istiyor çünkü metobolizma hızlandığı için.Masum sebze ve meyvelerle alımı arttırsak bile kaloriden yırtarız.Ispanak,karnıbahar,brokoli gibi.Ben regl zamanlarımda akşam yemeğinde 3 tabak karnıbahar yediğimi biliyorum.Ama nihayetinde 1 dilim pizzadan bile az kalori oluyor,çabuk atılabiliyor kana karışmadan.slm kızlar ben regl oldum yine düzenim bozuldu dünkü sinirli halim bundanmış. bu yüzden şişkinlik var bende. benim canımda tatlı istiyo durdururyorum kendimi ama canım hamur işi şeyleri daha çok istiyo.
o yüzden sabah 2 kepekli tost ekmeği ile yağsız tost yaptım yeşil çay 3 yeşil zeytin domates ile yedim. şimdide aynısını yiyecem. ara bir yeşil elma yedim
Bitanem ben 98.5 kilo ve 165 boyundayım.Buna göre yaklaşık 2000 kalori almam gerekiyor.Yani bu miktar bana kilo verdirmez ama kilo da aldırmaz.Ben ne yapıyorum,1500 alıyorum maksimum.Yanında 45 dakika yürüyüş yapıyor ve mutlaka 3 litre su içiyorum.Bu şekilde gidiyor.Bu hesaplamaya göre senin günlük ihtiyacın yaklaşık 1600 kalori.1200-1300 alıp,yürüyüş yapıp,2.5 litre su içersen hergün;vermemen imkansız.Bu kalori hesabı diyeti gerçekten kilo verdiriyor.Çünkü düzenli beslenip,öğün atlamıyor ve aldığını gerekenin altında tutabiliyorsun.Bi denesene bu diyeti,eminim vereceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?