- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.261
sende herşey süper sende biliyosun sadece şekerli çay problem. ne kadar etkiliyor günde toplam kaç kalori oluyor? 1 ekmek kadar oluyor mu kalorisi?kızlar bugunki menümmm
sabah 1 dilim kepek ekmekli tost salamlı kaşarlı
3 bardak çay 2 şekerli :26:
öğle
2 ymk kşğ pilav
3 köfte 3 patates
ara 18 30
1 mısır patlağı 5 diyet biskuvi yeşil çay
kızlar ben hafta içi kahvaltı yapmıyorum okulda tost çay ile yapıyorum saat 9 gibi. sizce bu kilo verememe nedeni olabilir mi;?
sende herşey süper sende biliyosun sadece şekerli çay problem. ne kadar etkiliyor günde toplam kaç kalori oluyor? 1 ekmek kadar oluyor mu kalorisi?
Şeker (küp) ADET 19,5 kalori
sen 6 şeker atmışın 120 kalori 2 kepekli ekmek yada yarım snickers yada 3 porsiyon meyve(benim 1 günlük hakkım) ...
şimdi daha caydırıcı olabilir. ben kalorilerini öğrendikten beri yaklaşmaz oldum çoğu şeye.
geçen hafta elifezgi bu haftada kayaes 3 gün paylaşımda bulunmamış
kurallar gereği en az 3 gün paylaşımda bulunmayan diskalifiye olacaktı. bu arkadaşlardan açıklama bekliyoruz.[/QUOTE
evet paylaşımda bulunaadım ama gerçekten çok sınırlı vakitlerim oluyor genelde gece geç saatlerde girebiliyorum siteye.aslında sizlerle daha çok görüşüp konuşmak isterim ama maalesef.diskalifiye olmayı kabul ediyorum.En azından yerime daha çok paylaşımda bulunabileek birisi girebilir.Az da olsa sizleri izlemek güzeldi
kızlar ben hafta içi kahvaltı yapmıyorum okulda tost çay ile yapıyorum saat 9 gibi. sizce bu kilo verememe nedeni olabilir mi;?
evet paylaşımda bulunaadım ama gerçekten çok sınırlı vakitlerim oluyor genelde gece geç saatlerde girebiliyorum siteye.aslında sizlerle daha çok görüşüp konuşmak isterim ama maalesef.diskalifiye olmayı kabul ediyorum.En azından yerime daha çok paylaşımda bulunabileek birisi girebilir.Az da olsa sizleri izlemek güzeldi
Selam canlar
BUGÜNKÜ MENÜM:
SABAH:
[1] havuç 1 adet 26
[2] Hamsi 50 GRAM 57.5
[3] Uno Light Ekmek 2 DİLİM 96
ARA ÖĞÜN-1:
[4] Elma 1 ADET 60
[5] Galeta (kepekli) 1 adet 20
ÖĞLE YEMEĞİ:
[6] Uno Kepekli Ekmek 2 DİLİM 90
[7] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135
ARA ÖĞÜN-2:
[8] yesil cay 2 adet 0
[9] Leblebi 20 GRAM 116.6
[10] Galeta (kepekli) 2 adet 40
AKŞAM:
[11] Etli Pide 1 ADET 570
TOPLAM:1211 cal (Kıymalı pide kaçamağı işi bozdu ama,sporla telafi etmeye çalışıcam
canım ben bu takımda hedefine ulaşmadan kaybetmek istemiyorum. burda birbirimizi tanıyoruz az çok.
ama kurallarda var buna uymak zorundayız yoksa paylaşım olmuyor. paylaşım olmayınca da bu takımın kurulma amacı ortadan kalkıyor. sen kendin mi ayrılmak istiyorsun yoksa kurallar gereği mi ayrılmak istiyorsun. eğer kendin ayrılmak istemiyorsan bu kurala dikkat edeceksen ben bir şans verilmesi taraftarıyım. arkadaşlarında buna karşı çıkacaklarını düşünmüyorum
aynen canım bugün bende de b i sinir bi sinir. çocuklar geldim ki sınıfın ortasında kavga ediyor. resim dersinde çoğunun defteri yok boyası yok.bunun gibi şeylere canım sıkıldı küstüm bebelere. kocamın da 1, 5 yıl istanbulda olacak olması beni geriyor.deken bomba gibiyim. eğitim sitesinin birinde de adamın biriyle tartıştım. bana dokunmayın bugün vesselammmslm kızlar bgün bende bir sinir vardı nedenini bilmiyorum o yüzden akşam elma diyeti yapmadım canım hamur işi istedi çatlayana kadar yemek istedim
sabah
bir dilim kepek ekmeği
peynir
domates salatalık bir kaç dilim
biber
yeşil çay yarısını içtim
3 yeşil zeytin
ara
bir yeşil elma
öğle
bir yeşil elma
ara yok
akşam 2 avuç fıstık
2 kepek ekmeği ile kaşarlı sucuklu tost yağ sürmedim
2 bardak şekersiz çay
5 den önce akşam yemeğim bitti
kızlar canım çikolata tarzı bişey istiyo yememem lazım ama canım istiyo
canım tek neden diyemem ama çok etkisi var tost yağlı, karbonhidrat
slm kızlar bgün bende bir sinir vardı nedenini bilmiyorum o yüzden akşam elma diyeti yapmadım canım hamur işi istedi çatlayana kadar yemek istedim
sabah
bir dilim kepek ekmeği
peynir
domates salatalık bir kaç dilim
biber
yeşil çay yarısını içtim
3 yeşil zeytin
ara
bir yeşil elma
öğle
bir yeşil elma
ara yok
akşam 2 avuç fıstık
2 kepek ekmeği ile kaşarlı sucuklu tost yağ sürmedim
2 bardak şekersiz çay
5 den önce akşam yemeğim bitti
kızlar canım çikolata tarzı bişey istiyo yememem lazım ama canım istiyo
canım tek neden diyemem ama çok etkisi var tost yağlı, karbonhidrat
aynen canım bugün bende de b i sinir bi sinir. çocuklar geldim ki sınıfın ortasında kavga ediyor. resim dersinde çoğunun defteri yok boyası yok.bunun gibi şeylere canım sıkıldı küstüm bebelere. kocamın da 1, 5 yıl istanbulda olacak olması beni geriyor.deken bomba gibiyim. eğitim sitesinin birinde de adamın biriyle tartıştım. bana dokunmayın bugün vesselammm
benim bitter çikolatam var du verim sana canın tatlı istediyse.ay ne güzel olurdu ya ankarada olsan. o kadar arkadaşa ihtiyacım var ki.evde tek bbaşıma bunaldım. kar yağdı burda biyere de gidimez artık.Allahtan bura var yoksa çatlarım.
iyi akşamlar hatınlar.............
yorgunluktan öldüm öldüm belimin ağrısına bakmadan temizliğe kalktım oğlan uyuynca bende temizliğe başladımmı yalar yutarım bir odayı 3 kere süpürürm siler tekrar süpürürüm dizlerimden menisküs ameliyatı oldum yer silmem yasak viledayla siliyim dedim pasapası sıkarken kırdım her tarafı eğilerek sildim banyolar pırıl pırlı oldu ama bende mahvoldum evim biraz büyük 187 metre kare kadar yarında kalan odaları temizlerim birgünde bitmiyor yusuf kalkınca ilk iş yerde duran kovanın suyunu yerlere dökmek birde onla uğraştım....
Bitirdim sandığım yeme olayıma,40 gr çubuk kraker ve 1 elma daha ekledimBUGÜNKÜ MENÜM:
SABAH:
[1] havuç 1 adet 26
[2] Hamsi 50 GRAM 57.5
[3] Uno Light Ekmek 2 DİLİM 96
ARA ÖĞÜN-1:
[4] Elma 1 ADET 60
[5] Galeta (kepekli) 1 adet 20
ÖĞLE YEMEĞİ:
[6] Uno Kepekli Ekmek 2 DİLİM 90
[7] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135
ARA ÖĞÜN-2:
[8] yesil cay 2 adet 0
[9] Leblebi 20 GRAM 116.6
[10] Galeta (kepekli) 2 adet 40
AKŞAM:
[11] Etli Pide 1 ADET 570
TOPLAM:1211 cal (Kıymalı pide kaçamağı işi bozdu ama,sporla telafi etmeye çalışıcam
canım ben bu takımda hedefine ulaşmadan kaybetmek istemiyorum. burda birbirimizi tanıyoruz az çok.
ama kurallarda var buna uymak zorundayız yoksa paylaşım olmuyor. paylaşım olmayınca da bu takımın kurulma amacı ortadan kalkıyor. sen kendin mi ayrılmak istiyorsun yoksa kurallar gereği mi ayrılmak istiyorsun. eğer kendin ayrılmak istemiyorsan bu kurala dikkat edeceksen ben bir şans verilmesi taraftarıyım. arkadaşlarında buna karşı çıkacaklarını düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?