Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sende herşey süper sende biliyosun sadece şekerli çay problem. ne kadar etkiliyor günde toplam kaç kalori oluyor? 1 ekmek kadar oluyor mu kalorisi?

Şeker (küp) ADET 19,5 kalori

sen 6 şeker atmışın 120 kalori 2 kepekli ekmek yada yarım snickers yada 3 porsiyon meyve(benim 1 günlük hakkım) ...
şimdi daha caydırıcı olabilir. ben kalorilerini öğrendikten beri yaklaşmaz oldum çoğu şeye.

Son düzenleme:
merabalar kızlar bugünümü beyan ediyorum
sabah:şekersiz çay yımırta 2 çatal domates salatalık
öğle:lahana çorbası 4 kaşık bamya yemeği 1 küçük gofret
akşam:lahana çorbası bulgur pilavı 4 kaşık yoğurt elma hoşafının elmaları

kızlar ben hafta içi kahvaltı yapmıyorum okulda tost çay ile yapıyorum saat 9 gibi. sizce bu kilo verememe nedeni olabilir mi;?

olabilir tabii sonuçta sürekli aynı besin..genede bikaç gün evde atıştır bakalım fark görücekmisin aynı durum bendede vardı ama ben alıştım artık evde atıştırmadan çıkmıyorum

ya sorma ya şekerin kalorisi yetiyor zaten tatlandırıcıda kullanmak istemiyorum şekersizde içemiyorum kupada 5 şeker atardım ben düşün 2 ye düştüm biraz daha düşebilsem uffff

Selam canlar
BUGÜNKÜ MENÜM:
SABAH:
[1] havuç 1 adet 26
[2] Hamsi 50 GRAM 57.5
[3] Uno Light Ekmek 2 DİLİM 96
ARA ÖĞÜN-1:
[4] Elma 1 ADET 60
[5] Galeta (kepekli) 1 adet 20
ÖĞLE YEMEĞİ:
[6] Uno Kepekli Ekmek 2 DİLİM 90
[7] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135
ARA ÖĞÜN-2:
[8] yesil cay 2 adet 0
[9] Leblebi 20 GRAM 116.6
[10] Galeta (kepekli) 2 adet 40
AKŞAM:
[11] Etli Pide 1 ADET 570
TOPLAM:1211 cal (Kıymalı pide kaçamağı işi bozdu ama,sporla telafi etmeye çalışıcam

slm kızlar bgün bende bir sinir vardı nedenini bilmiyorum o yüzden akşam elma diyeti yapmadım canım hamur işi istedi çatlayana kadar yemek istedim

sabah
bir dilim kepek ekmeği
peynir
domates salatalık bir kaç dilim
biber
yeşil çay yarısını içtim
3 yeşil zeytin

ara
bir yeşil elma

öğle
bir yeşil elma

ara yok
akşam 2 avuç fıstık
2 kepek ekmeği ile kaşarlı sucuklu tost yağ sürmedim
2 bardak şekersiz çay
5 den önce akşam yemeğim bitti

kızlar canım çikolata tarzı bişey istiyo yememem lazım ama canım istiyo

kızlar ben hafta içi kahvaltı yapmıyorum okulda tost çay ile yapıyorum saat 9 gibi. sizce bu kilo verememe nedeni olabilir mi;?

canım tek neden diyemem ama çok etkisi var tost yağlı, karbonhidrat

canım ben bu takımda hedefine ulaşmadan kaybetmek istemiyorum. burda birbirimizi tanıyoruz az çok.
ama kurallarda var buna uymak zorundayız yoksa paylaşım olmuyor. paylaşım olmayınca da bu takımın kurulma amacı ortadan kalkıyor. sen kendin mi ayrılmak istiyorsun yoksa kurallar gereği mi ayrılmak istiyorsun. eğer kendin ayrılmak istemiyorsan bu kurala dikkat edeceksen ben bir şans verilmesi taraftarıyım. arkadaşlarında buna karşı çıkacaklarını düşünmüyorum

bi pide bir günde yediklerinin yarısı ya neden güzel şeyler zararlı

bu ilk defa olduğu için bencede 1 şans daha verilsin.

aynen canım bugün bende de b i sinir bi sinir. çocuklar geldim ki sınıfın ortasında kavga ediyor. resim dersinde çoğunun defteri yok boyası yok.bunun gibi şeylere canım sıkıldı küstüm bebelere. kocamın da 1, 5 yıl istanbulda olacak olması beni geriyor.deken bomba gibiyim. eğitim sitesinin birinde de adamın biriyle tartıştım. bana dokunmayın bugün vesselammm
benim bitter çikolatam var du verim sana canın tatlı istediyse.ay ne güzel olurdu ya ankarada olsan. o kadar arkadaşa ihtiyacım var ki.evde tek bbaşıma bunaldım. kar yağdı burda biyere de gidimez artık.Allahtan bura var yoksa çatlarım.

iyi akşamlar hatınlar.............

yorgunluktan öldüm öldüm belimin ağrısına bakmadan temizliğe kalktım oğlan uyuynca bende temizliğe başladımmı yalar yutarım bir odayı 3 kere süpürürm siler tekrar süpürürüm dizlerimden menisküs ameliyatı oldum yer silmem yasak viledayla siliyim dedim pasapası sıkarken kırdım her tarafı eğilerek sildim banyolar pırıl pırlı oldu ama bende mahvoldum evim biraz büyük 187 metre kare kadar yarında kalan odaları temizlerim birgünde bitmiyor yusuf kalkınca ilk iş yerde duran kovanın suyunu yerlere dökmek birde onla uğraştım....

akşam yemeğinde
1 kase domates çorbası
1 tabaktan az mantarlı tavuk sote
bol kıvırcık kırmızı lahana salatası

yusufa patates kızarttım yususf doğdu doğalı ilk defa kızarttım normalde kızartma yapmam acıkmıştı kızarttım bayıla bayıla yedi canım istedi fakat esra nasıl olsa tadını biliyorsun dedim kendimi frenledim ama kızartırken çok nefis koktu........

ay yazık isterlerarkadaşlara bir şans daha verilsin onlar da daha dikkatli olsunlar...

sabah
1 kepekli ekmeğe kaşarlı tost+1 bardak taze sıkışlmış meyve suyu

ara
1 elma

öğleyin
yarım porsiyon karışık pide+light kola

ara
1 elma

akşam
1 porsiyon ıspanak yemeği+1 kase yoğurt+1 dilim kepek ekmeği

az sonra da karışık meyve yicem

bugün 30 dakika tempolu yürüdüm.. etlerimin yumuş yumuş olduğunu hissediyorum

aynalar yememe gerek diye çok düşğnme yoksa bi dalarsan gider

bence kahvaltı çok önemli gün boyu açlığı dengelemede önemli..evde yapsan daha ii olur

canım evdede tatlı şeyler var ama yemiyorum daha doğrusu zor tutuyorum

spor olmuştur ama

Bitirdim sandığım yeme olayıma,40 gr çubuk kraker ve 1 elma daha ekledim +200 cal daha...

bu uyarı olsun bence...tekrarlanırsa diskalifiye etmek daha mantıklı bence...tabiii kendisi kalmak istiyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…