• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kendim yaptım canım 1 yumurtayı çırptım peynir ufaladım işte kekik pul biber fln sora ekmeğin üzrine döktüm sora biber ve domates koy fırına at hemen oluo üstelik çok doyurucu

bende bunu normal ekemekle yapyodum ama kepekli ekmekle yapmamıştım. tavada olur mu. tek başımayım ya onun için tepsi çoook büyük oluyor. kızlar bu akşam tatlı krizim tuttu önceden olsa hemen irmik helvası kavururdum yada üşenmez kek yapardım. ama yapmadım yumurta haşladım yedim bi tane.ama halaaa aklım tatlı bişede . regl zamanım geldi benim en zor günlerim işte şimdi başlıyor.

İyi geceler arkadaşlar napıyosunuz.ben mayışmış bir vaziyetteyim.yarın 1den 8 e kdr kursum var giremicem yani.Akşam geldiğimde girerim.öPTÜM hepiiciğinizi:23:

bende bunu normal ekemekle yapyodum ama kepekli ekmekle yapmamıştım. tavada olur mu. tek başımayım ya onun için tepsi çoook büyük oluyor. kızlar bu akşam tatlı krizim tuttu önceden olsa hemen irmik helvası kavururdum yada üşenmez kek yapardım. ama yapmadım yumurta haşladım yedim bi tane.ama halaaa aklım tatlı bişede . regl zamanım geldi benim en zor günlerim işte şimdi başlıyor.

o oh ne güzel bi tarif... olsa da yesek.. eğer seviyorsan o sosun içine fesleğen de koyabilirsin harika bir koku veriyo.. canım bence regl olduğunu hiç düşünme bende şimdi öyleyim bu durumun arkasına saklanıp kaçamakları abartmak normal gibi geliyo ama regl olduğunu unut gitsin.. çikolatalı diyet bisküvilerden ye belki işe yarar

kaptanlarım elifezgi ve aynalar. beim bu hafta regl dönemim acaba izinli sayılmam mümkün mü????

günaydın kızlar kahvaltı yapıyorum

2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
2 light karper 25 gr
bol kıvırcık maydanoz
1 domates
yaban mersini çayı

kızlarrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnn
sabah yarım dilim kepek ekmeği az sucuk bir bardak çay bir kk peynir...

canım çok az değil mi yediklerin.. sabah sıkı bi kahvaltı olmadan insanın günü berbat geçiyo bence.. yeşilliklerle domates salatalıkla renklendirseydin daha ii olurdu sanki

26 Şubat-4 Mart 14. Takım Devamsızlık Takip Çizelgesi

isim| 26 Ş.|27 Ş. | 28 Ş. |1 M. | 2 M. | 3 M. | 4 M. |devmasızlık
aynalar |+| + | + |+ | + | + | + | yok
pinkcat |+ | + | + | + | + | + | + | yok
elifezgi |- | - | + | + | + | + | + | 2
bitanesii | + | + | + | + | - | + | + | 1
triptofan | + | + | + | + | + | + | + | yok
Julia_ | +| + | + | + | + | + | + | yok
anşaaa | + | + | + | + | + | + | + | yok
nev81 | +| + | + | + | + | + | + | yok
roseberry | +| + | + | + | + | + | + | yok
irras | -| + | + | - | + | + | + | 2
fdm | +| + | + | - | + | + | + | 1
kayaes | -| + | + | - | + | - | + | 3

kayaes'in devamsızlığı 3 olmuş, izinli veya mazeretli miydi bilmiyorum:(

kaptanlarım elifezgi ve aynalar. beim bu hafta regl dönemim acaba izinli sayılmam mümkün mü????

olmaz sen söyle izine çıkınca neler yapmak niyetindesin biz de ona göre sana bazı şeyleri yapmana izin verelim, böylesi daha iyi olur.

canım evet kardeşim mozilla yükletti o da yok ne denediysek olmadı
yemeğe o kadar odaklanmışımım ki mozillanın ne olduğunu epey bi süre idrak edemedim diyorum bu pizzanın peyniri miydi acaba? mozorella peyniri ile karıştırmışım:1:...

slm kızlar ımmm şeyyy ben akşam yemeğinde bir lahmacun yedim :50::50::50:

1 lahmacun olur yeterki 2 olmasın

kızlar sinir oldum ya siteye giriyorum kendiliğinden kapanıyo sayfa sadece bu sitede oluyo başka sitede değil. kafayı yiyecem ne yaptımsa olmuyor düzelmiyor şimdi arkadaşımın pc sinden yazıyorum haberiniz olsun düzelmezse devamlı giremem. arkadaşın pc sinden her gün bir kere girebilirim haberiniz olsun. kardeşim sitedendir diyo. sizdede öyle bir sorun var mı siteden olsa arkadaşın pcden şuan giremem demi :14:

bu gibi durumlarda sistemi geri yükleme en iyi

canısı 100 kalori 45 dk için az .yavaş yürümüş olabilir misin?ben 5,5 da yürüyorum 1 saatte 400 kaloriye yakın oluyo. ama ilk günlerde 4 ile başlamak iyi olabilir.ama doktor dedi ki o sadce görünen yüzü birde spor yaptıktan sonra 1 saat etkisini sürdürüyor ve yakmaya devam ediyor. hemde metbolizmayı hızlandırıyor. 100 kalori deyip geçmee.

şu ana acccayip derecede spor yapma isteği geldi bana

kızlar tartılma huyumu bırakamadım. yeni listemi aldım alalı her sabah tartıda 200 gram eksik çıkıyorum..maşalaah deyin bakiiim.ama korkuyom geri alırım diye hiç bişe yiyesim gelmiyo. bulumia olmuyum sonra yaa..hani benim alkışııımmm:64:

her sabah tartılmaya devam mı ediyorsun

Hanımlar selamlar,sevgiler.Kızlar ben diyete 1 şubatta başladım.O günden beri,diyet günlüğü tutuyorum.Hergün buraya yazar gibi oraya da,ne yediğimi,nelerin beni zorladığını,o gün ne kadar su içtiğimi,ne kadar spor yaptığımı,nelerin beni vazgeçme noktasına getirdiğini ya da yaptığım kaçamakları pişmanlıklarımı yazıyorum.Ve tartıldığım kilo verdiğimi gördüğüm andaki duygularımı.İnşallah hedefime ulaştığımda,bu günlüğü kilo vermekte zorlanan ve bunu ağır bir ruh haliyle yaşayan bir hanıma hediye edicem.Atalarımız ne güzel söylemiş:Damdan düşenin halinde,damdan düşen anlar...

ben de 15 gün kadar tuttum, insan kendini daha kolay kontrol ediyor bu şekilde, ne yapmış ne etmiş daha iyi görüyor

ben cins miyim tersmiyim neyim yahuu:30:herkes haftasonu coşar bende hafta sonu dikkat edebiliyom sadece. hafta içi çalıştım için istediğim gibi beslenemiyom. yolun üzerindeki markete de uğradımmı aç aç bittim işte. ama artık marketten aburcubur almıyom. üstündeki kaloriyi okuyunca onu eritmek için ne kadar yürümem gerektiğini hatırlıyom. geçen cevizli sucuk aldım da kansızlık var pekmezi yiyemiyom belki onun faydası olur diye. ama kalorisini bulamdım üstünde de yazmıyor. bilen varmııı??artık alışveriş sepetimde lıgt süt, yarım yağlı peynir,kereviz,ennn fazla nescafe oluyor kaçamak olarak. kasada kendine dikkat eden bakımlı bir kadın gibi hissediyorum yeni yeni.. önceki gibi kilosuna rağmen çikolata dolduran değil.

baya bi kalorisi bvardı ya , internetten bakmıştım lokumdan az değildi

kızlar 1 tatlı kaşığı kaç gram sizce?

5 gram diye biliyorum,pekmez gibi ağır şeyler olunca 8 gram

nasıl bir diyetmiş bu bizde yazsana

klasik diyet listesi işte.
günde 7 dilim ekmek ,2 et,2 süt,2 peynir,3 yağ,4 sebze,3 meyve hakkım var. bunu sabah öğle akşam ana öğünlerde ve ara öğünlerde az az tüketmek lazım. ben hafta sonları geç kalktığım için az az olmuyo genelde. bu hafta kilo vermeiğim için 5 dilime indirdi ekmeği...

anaaaam yok ya olamaz böyle bişey, 5 dilim ekmeğe kadar düştünü z demek ki ...çok vahim ya...inanasım gelmiyor nasıl bir metebolizmdır senin ki...pes etmek yok, o metaboizma eninde sonunda canlanacak:94:

bnm dediğim gibi mi yaptın cnm :16:

evet canım sağol:9:

meraba kızlarrrr abarrttım ben 3 gündür cezalıyım artıkkk:58:

ne kadar aldın bakim :57:

hepimiz regl oluyoruz canım diyetine dikkat edersen çok fazla bir oynama olmuyo kilonda o yüzden izin yok

26 Şubat-4 Mart 14. Takım Devamsızlık Takip Çizelgesi

kayaes'in devamsızlığı 3 olmuş, izinli veya mazeretli miydi bilmiyorum:(

yok canım izinli değildi ama önceden haber vermiş miydi hatırlamıyorum geçmişe bakmak lazım geçen haftada bir kişi 3 gün devamsızlık etmişti ona da bakacaktım ama sonra unuttum bende akıl kalmıyor bu aralar akşam gelince bi geçmişe bakayım

olmaz sen söyle izine çıkınca neler yapmak niyetindesin biz de ona göre sana bazı şeyleri yapmana izin verelim, böylesi daha iyi olur.

hepimiz regl oluyoruz canım diyetine dikkat edersen çok fazla bir oynama olmuyo kilonda o yüzden izin yok

tamam kaptanlar ben sandım ki hani bu dönemdeysek izinli sayılırmışız gibi bi algıya kapıldım.. ben elbette yine dikkat edicem yediklerime.. zaten bu hafta olmasa bile sonraki hafta yansır tartıda diye düşünüyorum...

SELAMLAR......

sabah oğlanı okula götürdüm koştur koştur alışveriş ve yemek yaptım

pırasa(üstüme yoktur güzel yaparım)
tavukgöğsü ile mantar sote içine bulduysam koydu
mercimek çorbası

öğle menüm
1 dilim ekmek
1 kase çorba
6 yemek kaşığı pırasa
yarım kase yoğurt

oğlan ayağımda şükür uyudu oturduğumuz odayı temizliycem eğer uyanmazsa

anaaaam yok ya olamaz böyle bişey, 5 dilim ekmeğe kadar düştünü z demek ki ...çok vahim ya...inanasım gelmiyor nasıl bir metebolizmdır senin ki...pes etmek yok, o metaboizma eninde sonunda canlanacak
Elifezgicim böle demiş.

inan canım inan kaç aydır burdayım daha 2 kilo gitmedi. tamam kaçamaklarımda oluyor ama millet benim kaçamağımla haftada 1 kilo veriyor. napcam bilmiyorum. nasıl hızlanacaksa hardal dedi esra ama onu bulamadım.çorbada ekmek yerine geçtiği için 5 dilim çok az geliyor.ama alıştım artık önceki kadar iştahım yok. sebzeye ağırlık verdim. ilk defa kereviz yemeği yapcam bugün. hep çiğ rendeliyodum. siz nasıl yapıyonuz kerevizi kızlar?

geçen hafta elifezgi bu haftada kayaes 3 gün paylaşımda bulunmamış
kurallar gereği en az 3 gün paylaşımda bulunmayan diskalifiye olacaktı. bu arkadaşlardan açıklama bekliyoruz.

geçen hafta elifezgi bu haftada kayaes 3 gün paylaşımda bulunmamış
kurallar gereği en az 3 gün paylaşımda bulunmayan diskalifiye olacaktı. bu arkadaşlardan açıklama bekliyoruz.

elifezginin ayrılması isteycem en son şeylerden biridir. bi yanlışlık olmuş olsun. kayaes de daha yeni katıldı. kuralımızdan haberi mi yoktu acaba. nolcak şimdi.:50:

kızlar ben hafta içi kahvaltı yapmıyorum okulda tost çay ile yapıyorum saat 9 gibi. sizce bu kilo verememe nedeni olabilir mi;?

kızlar bugunki menümmm

sabah 1 dilim kepek ekmekli tost salamlı kaşarlı
3 bardak çay 2 şekerli :26:

öğle
2 ymk kşğ pilav
3 köfte 3 patates

ara 18 30
1 mısır patlağı 5 diyet biskuvi yeşil çay

Back