- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.241
kendim yaptım canım 1 yumurtayı çırptım peynir ufaladım işte kekik pul biber fln sora ekmeğin üzrine döktüm sora biber ve domates koy fırına at hemen oluo üstelik çok doyurucu
bende bunu normal ekemekle yapyodum ama kepekli ekmekle yapmamıştım. tavada olur mu. tek başımayım ya onun için tepsi çoook büyük oluyor. kızlar bu akşam tatlı krizim tuttu önceden olsa hemen irmik helvası kavururdum yada üşenmez kek yapardım. ama yapmadım yumurta haşladım yedim bi tane.ama halaaa aklım tatlı bişede . regl zamanım geldi benim en zor günlerim işte şimdi başlıyor.
kızlarrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnn
sabah yarım dilim kepek ekmeği az sucuk bir bardak çay bir kk peynir...
kaptanlarım elifezgi ve aynalar. beim bu hafta regl dönemim acaba izinli sayılmam mümkün mü????
yemeğe o kadar odaklanmışımım ki mozillanın ne olduğunu epey bi süre idrak edemedim diyorum bu pizzanın peyniri miydi acaba? mozorella peyniri ile karıştırmışımcanım evet kardeşim mozilla yükletti o da yok ne denediysek olmadı
slm kızlar ımmm şeyyy ben akşam yemeğinde bir lahmacun yedim
kızlar sinir oldum ya siteye giriyorum kendiliğinden kapanıyo sayfa sadece bu sitede oluyo başka sitede değil. kafayı yiyecem ne yaptımsa olmuyor düzelmiyor şimdi arkadaşımın pc sinden yazıyorum haberiniz olsun düzelmezse devamlı giremem. arkadaşın pc sinden her gün bir kere girebilirim haberiniz olsun. kardeşim sitedendir diyo. sizdede öyle bir sorun var mı siteden olsa arkadaşın pcden şuan giremem demi
canısı 100 kalori 45 dk için az .yavaş yürümüş olabilir misin?ben 5,5 da yürüyorum 1 saatte 400 kaloriye yakın oluyo. ama ilk günlerde 4 ile başlamak iyi olabilir.ama doktor dedi ki o sadce görünen yüzü birde spor yaptıktan sonra 1 saat etkisini sürdürüyor ve yakmaya devam ediyor. hemde metbolizmayı hızlandırıyor. 100 kalori deyip geçmee.
kızlar tartılma huyumu bırakamadım. yeni listemi aldım alalı her sabah tartıda 200 gram eksik çıkıyorum..maşalaah deyin bakiiim.ama korkuyom geri alırım diye hiç bişe yiyesim gelmiyo. bulumia olmuyum sonra yaa..hani benim alkışııımmm
Hanımlar selamlar,sevgiler.Kızlar ben diyete 1 şubatta başladım.O günden beri,diyet günlüğü tutuyorum.Hergün buraya yazar gibi oraya da,ne yediğimi,nelerin beni zorladığını,o gün ne kadar su içtiğimi,ne kadar spor yaptığımı,nelerin beni vazgeçme noktasına getirdiğini ya da yaptığım kaçamakları pişmanlıklarımı yazıyorum.Ve tartıldığım kilo verdiğimi gördüğüm andaki duygularımı.İnşallah hedefime ulaştığımda,bu günlüğü kilo vermekte zorlanan ve bunu ağır bir ruh haliyle yaşayan bir hanıma hediye edicem.Atalarımız ne güzel söylemiş:Damdan düşenin halinde,damdan düşen anlar...
ben cins miyim tersmiyim neyim yahuuherkes haftasonu coşar bende hafta sonu dikkat edebiliyom sadece. hafta içi çalıştım için istediğim gibi beslenemiyom. yolun üzerindeki markete de uğradımmı aç aç bittim işte. ama artık marketten aburcubur almıyom. üstündeki kaloriyi okuyunca onu eritmek için ne kadar yürümem gerektiğini hatırlıyom. geçen cevizli sucuk aldım da kansızlık var pekmezi yiyemiyom belki onun faydası olur diye. ama kalorisini bulamdım üstünde de yazmıyor. bilen varmııı??artık alışveriş sepetimde lıgt süt, yarım yağlı peynir,kereviz,ennn fazla nescafe oluyor kaçamak olarak. kasada kendine dikkat eden bakımlı bir kadın gibi hissediyorum yeni yeni.. önceki gibi kilosuna rağmen çikolata dolduran değil.
kızlar 1 tatlı kaşığı kaç gram sizce?
nasıl bir diyetmiş bu bizde yazsana
klasik diyet listesi işte.
günde 7 dilim ekmek ,2 et,2 süt,2 peynir,3 yağ,4 sebze,3 meyve hakkım var. bunu sabah öğle akşam ana öğünlerde ve ara öğünlerde az az tüketmek lazım. ben hafta sonları geç kalktığım için az az olmuyo genelde. bu hafta kilo vermeiğim için 5 dilime indirdi ekmeği...
anaaaam yok ya olamaz böyle bişey, 5 dilim ekmeğe kadar düştünü z demek ki ...çok vahim ya...inanasım gelmiyor nasıl bir metebolizmdır senin ki...pes etmek yok, o metaboizma eninde sonunda canlanacak:94:
bnm dediğim gibi mi yaptın cnm
meraba kızlarrrr abarrttım ben 3 gündür cezalıyım artıkkk
kaptanlarım elifezgi ve aynalar. beim bu hafta regl dönemim acaba izinli sayılmam mümkün mü????
26 Şubat-4 Mart 14. Takım Devamsızlık Takip Çizelgesi
kayaes'in devamsızlığı 3 olmuş, izinli veya mazeretli miydi bilmiyorum
evet canım sağol
olmaz sen söyle izine çıkınca neler yapmak niyetindesin biz de ona göre sana bazı şeyleri yapmana izin verelim, böylesi daha iyi olur.
hepimiz regl oluyoruz canım diyetine dikkat edersen çok fazla bir oynama olmuyo kilonda o yüzden izin yok
tamam kaptanlar ben sandım ki hani bu dönemdeysek izinli sayılırmışız gibi bi algıya kapıldım.. ben elbette yine dikkat edicem yediklerime.. zaten bu hafta olmasa bile sonraki hafta yansır tartıda diye düşünüyorum...
geçen hafta elifezgi bu haftada kayaes 3 gün paylaşımda bulunmamış
kurallar gereği en az 3 gün paylaşımda bulunmayan diskalifiye olacaktı. bu arkadaşlardan açıklama bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?