• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslı girdi bir cevap bilenem yazmadan çıktı. demekki bugün kaçamak yaptı ve yazmaktan kaçıyorrr...kaptaaan gel çabuuk buraya ne yedin anlat:20:

slm kızlar ımmm şeyyy ben akşam yemeğinde bir lahmacun yedim :50::50::50:

Son düzenleme:
kızlar sinir oldum ya siteye giriyorum kendiliğinden kapanıyo sayfa sadece bu sitede oluyo başka sitede değil. kafayı yiyecem ne yaptımsa olmuyor düzelmiyor şimdi arkadaşımın pc sinden yazıyorum haberiniz olsun düzelmezse devamlı giremem. arkadaşın pc sinden her gün bir kere girebilirim haberiniz olsun. kardeşim sitedendir diyo. sizdede öyle bir sorun var mı siteden olsa arkadaşın pcden şuan giremem demi :14:

kızlar sinir oldum ya siteye giriyorum kendiliğinden kapanıyo sayfa sadece bu sitede oluyo başka sitede değil. kafayı yiyecem ne yaptımsa olmuyor düzelmiyor şimdi arkadaşımın pc sinden yazıyorum haberiniz olsun düzelmezse devamlı giremem. arkadaşın pc sinden her gün bir kere girebilirim haberiniz olsun. kardeşim sitedendir diyo. sizdede öyle bir sorun var mı siteden olsa arkadaşın pcden şuan giremem demi :14:

cnm dün aynısı bende de oldu sen hangisini kullanıom internet explorer demi kaptan çözüm sölicem sana

bende de başka sitede açılmıyo. oluyo arada bir. bide sık sık bağlantım kesiliyo. inşallah geçici bişedir.

çizelgeni de değiştirmişin. ne güzel. inşallah bende 9 kilo verdiğimi görürüm bir gün.

çizelgeni de değiştirmişin. ne güzel. inşallah bende 9 kilo verdiğimi görürüm bir gün.

inş cnm sende göreceksin
bu arada haftasonu sivasa gittim arkadaşın evine
arkadaşımın annesi sağolsun laf anlatamadım kaçamak üstüne kaçamak yaptım
bu yüzden yarın elma diyetine başlıyom

julia çözümü yaz güzelim en iyisi sen bana mesaj at ben girdiğimd esiteye arkadaşın pcsinden bakarım şimdi çıkmam lazım arkadaşa pc sini verme zamanı işi var. kızlar kendinize iyi bakın özleyeceksiniz beni :14:

kepek ekmek pizzası nasıl oluyo canım. dışarda mı yedin kendin mi yaptın?

kendim yaptım canım 1 yumurtayı çırptım peynir ufaladım işte kekik pul biber fln sora ekmeğin üzrine döktüm sora biber ve domates koy fırına at hemen oluo üstelik çok doyurucu

[1] Mercimek Çorbası 2 KASE 405
[2] cafe crown 2si 1 arada 1 paket 55.1
[3] Beyaz peynir (Edirne) 20 GRAM 60.2
[4] Kepekli Ekmek 5 DİLİM 275
[5] Galeta (kepekli) 1 adet 20
[6] Menemen 0.5 PORSİYON 89.5
[7] Elma 2 ADET 120
[8] Leblebi 10 GRAM 58.3
[9] Hamsi 100 GRAM 115
[10]4 fincan çay 8 esmer şekerle=120
Toplam : 1318.1 kal.yaklaşık olarak
Yemeğe giren yağ ve salçayla ne olur bilmem :59:

Son düzenleme:
canısı 100 kalori 45 dk için az .yavaş yürümüş olabilir misin?ben 5,5 da yürüyorum 1 saatte 400 kaloriye yakın oluyo. ama ilk günlerde 4 ile başlamak iyi olabilir.ama doktor dedi ki o sadce görünen yüzü birde spor yaptıktan sonra 1 saat etkisini sürdürüyor ve yakmaya devam ediyor. hemde metbolizmayı hızlandırıyor. 100 kalori deyip geçmee.

ben spora giderken kullandığım koşu bandıda öyleydi çok fazla kalori yaktığımı gösteriyordu ama bnim evdeki daha az gösteriyor,bende 5 le başlayıp 5 dakika sonra 5.5 çıktım

kızlar tartılma huyumu bırakamadım. yeni listemi aldım alalı her sabah tartıda 200 gram eksik çıkıyorum..maşalaah deyin bakiiim.ama korkuyom geri alırım diye hiç bişe yiyesim gelmiyo. bulumia olmuyum sonra yaa..hani benim alkışııımmm:64:

gülçin bencede tartılma huyunu bırak geçici bir süre tartını bir tanıdığına bırak çünkü her sabah farklı kilo çıkar buda anca moralini bozar...

Rica ederim canım benim,inşallah 60 kilo çizelgeni de ben yapıcam :16:
hep beraber istediğimiz kilolara geliriz inşallah...:64:
Hanımlar selamlar,sevgiler.Kızlar ben diyete 1 şubatta başladım.O günden beri,diyet günlüğü tutuyorum.Hergün buraya yazar gibi oraya da,ne yediğimi,nelerin beni zorladığını,o gün ne kadar su içtiğimi,ne kadar spor yaptığımı,nelerin beni vazgeçme noktasına getirdiğini ya da yaptığım kaçamakları pişmanlıklarımı yazıyorum.Ve tartıldığım kilo verdiğimi gördüğüm andaki duygularımı.İnşallah hedefime ulaştığımda,bu günlüğü kilo vermekte zorlanan ve bunu ağır bir ruh haliyle yaşayan bir hanıma hediye edicem.Atalarımız ne güzel söylemiş:Damdan düşenin hlinde,damdan düşen anlar...

çok güzel bişey ama ben oturmaya fırsat bulamyorum benim oğlan biraz hiper aktif belki kitap olarakta yayınlarsın....
[1] Mercimek Çorbası 2 KASE 405
[2] cafe crown 2si 1 arada 1 paket 55.1
[3] Beyaz peynir (Edirne) 20 GRAM 60.2
[4] Kepekli Ekmek 5 DİLİM 275
[5] Galeta (kepekli) 1 adet 20
[6] Menemen 0.5 PORSİYON 89.5
[7] Elma 2 ADET 120
[8] Leblebi 10 GRAM 58.3
[9] Hamsi 100 GRAM 115
[10]4 fincan çay 8 esmer şekerle=120
Toplam : 1318.1 kal.yaklaşık olarak
Yemeğe giren yağ ve salçayla ne olur bilmem :59: