Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslı girdi bir cevap bilenem yazmadan çıktı. demekki bugün kaçamak yaptı ve yazmaktan kaçıyorrr...kaptaaan gel çabuuk buraya ne yedin anlat

slm kızlar ımmm şeyyy ben akşam yemeğinde bir lahmacun yedim

Son düzenleme:
kızlar sinir oldum ya siteye giriyorum kendiliğinden kapanıyo sayfa sadece bu sitede oluyo başka sitede değil. kafayı yiyecem ne yaptımsa olmuyor düzelmiyor şimdi arkadaşımın pc sinden yazıyorum haberiniz olsun düzelmezse devamlı giremem. arkadaşın pc sinden her gün bir kere girebilirim haberiniz olsun. kardeşim sitedendir diyo. sizdede öyle bir sorun var mı siteden olsa arkadaşın pcden şuan giremem demi

cnm dün aynısı bende de oldu sen hangisini kullanıom internet explorer demi kaptan çözüm sölicem sana

bende de başka sitede açılmıyo. oluyo arada bir. bide sık sık bağlantım kesiliyo. inşallah geçici bişedir.

çizelgeni de değiştirmişin. ne güzel. inşallah bende 9 kilo verdiğimi görürüm bir gün.

çizelgeni de değiştirmişin. ne güzel. inşallah bende 9 kilo verdiğimi görürüm bir gün.

inş cnm sende göreceksin
bu arada haftasonu sivasa gittim arkadaşın evine
arkadaşımın annesi sağolsun laf anlatamadım kaçamak üstüne kaçamak yaptım
bu yüzden yarın elma diyetine başlıyom

julia çözümü yaz güzelim en iyisi sen bana mesaj at ben girdiğimd esiteye arkadaşın pcsinden bakarım şimdi çıkmam lazım arkadaşa pc sini verme zamanı işi var. kızlar kendinize iyi bakın özleyeceksiniz beni

kepek ekmek pizzası nasıl oluyo canım. dışarda mı yedin kendin mi yaptın?

kendim yaptım canım 1 yumurtayı çırptım peynir ufaladım işte kekik pul biber fln sora ekmeğin üzrine döktüm sora biber ve domates koy fırına at hemen oluo üstelik çok doyurucu

[1] Mercimek Çorbası 2 KASE 405
[2] cafe crown 2si 1 arada 1 paket 55.1
[3] Beyaz peynir (Edirne) 20 GRAM 60.2
[4] Kepekli Ekmek 5 DİLİM 275
[5] Galeta (kepekli) 1 adet 20
[6] Menemen 0.5 PORSİYON 89.5
[7] Elma 2 ADET 120
[8] Leblebi 10 GRAM 58.3
[9] Hamsi 100 GRAM 115
[10]4 fincan çay 8 esmer şekerle=120
Toplam : 1318.1 kal.yaklaşık olarak
Yemeğe giren yağ ve salçayla ne olur bilmem

Son düzenleme:

ben spora giderken kullandığım koşu bandıda öyleydi çok fazla kalori yaktığımı gösteriyordu ama bnim evdeki daha az gösteriyor,bende 5 le başlayıp 5 dakika sonra 5.5 çıktım

gülçin bencede tartılma huyunu bırak geçici bir süre tartını bir tanıdığına bırak çünkü her sabah farklı kilo çıkar buda anca moralini bozar...

Rica ederim canım benim,inşallah 60 kilo çizelgeni de ben yapıcam
hep beraber istediğimiz kilolara geliriz inşallah...

çok güzel bişey ama ben oturmaya fırsat bulamyorum benim oğlan biraz hiper aktif belki kitap olarakta yayınlarsın....

güzel bir menü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…