Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eda şekersiz türk kahvesi yaptım köpüklü köpüklü gel canım içelim.

ayy çok geç gördüm ama canımı çektirdin bak ben normalde türk kahvesini hiç sevmezdim.kuzen yaptı içtik bağımlılık yaptı.gerçekten de bagımlılık yapıyomus yani onu anladm.Bir ara hergün içiodm içtikçe canım istiodu.Bak şimdi dedin aklıma düşürdün Gülçincim:)

cnm bunlar hem vücudu rahatlatıcı hem de yararlı şeyler yarın daha dikkatli okuyup yapcam

slm cnmmm:)

bu arada akbulak ve gülçin aşağıda sizi görüyorum ama bu saatte nette olduğunuzu zannetmiyorum çünkü genelde kimse olmuyo bu saatlerde.kk bana oyun oynuyor

merabaaaa güzel pazarlarrr herkeseeeeeeee.........
sabah iki bardak su kahvaltı bir dilim k.ekmeği krem peynir azz menemen bir bardak çay iki zeytin...

herkese güzel pazarlar..........

gülçin laptopın mause yok tochpedle kullanıyordum erkek kardeşim halletti mause takıp control tuşuna basılı tutup mausele yaptık......

benim sabah kahvaltım.
2 dilim light ekmek
2 k.k beyaz peynir
2 ceviz
1 domates
1 bardak limonlu zencefil çayı

az öncede 1 activa
yarımdan az muz
1 greyfurt

dün koşu bandında yürüdüm 43 dakika baldırlarım acımış ve bu 43 dakikada sadece 100 kalori yakabildim ay ne zor kalori yakması yerken ohh mis gibi ama vermesi ne zor bişey allah yardımcımız olsun........

birde benim biraz kafam karıştı daha önce gittiğim diyetisyenin tartısı bazal metabolizmamı 1560 kalori yakıyor gösterdi şimdi gittiğim ise 1250 kalori yaktığımı gösteriyor acaba ilk gittiğimin sadece tartı bu gittiğim ise tarı ama kollarımı yana açıp tutacağım kollar var vücudun sağ ve sol tarafındaki yağ oranını hesaplıyor .........

benim şimdiki diyetim sabah uyandığımda iki kuru kayısı ve ılık su bağırsakların çalışması için....

canısı 100 kalori 45 dk için az .yavaş yürümüş olabilir misin?ben 5,5 da yürüyorum 1 saatte 400 kaloriye yakın oluyo. ama ilk günlerde 4 ile başlamak iyi olabilir.ama doktor dedi ki o sadce görünen yüzü birde spor yaptıktan sonra 1 saat etkisini sürdürüyor ve yakmaya devam ediyor. hemde metbolizmayı hızlandırıyor. 100 kalori deyip geçmee.

Son düzenleme:
kızlar tartılma huyumu bırakamadım. yeni listemi aldım alalı her sabah tartıda 200 gram eksik çıkıyorum..maşalaah deyin bakiiim.ama korkuyom geri alırım diye hiç bişe yiyesim gelmiyo. bulumia olmuyum sonra yaa..hani benim alkışııımmm

bu arada aynalar nerdesin yahuu.takımımızın medar-ı iftiharıı.. görünmüyosun. aslıııı anakraya mı geldin yoksa. ya bende alışverişe çıkacam arkadaş bulamadım kendime. kızlar tanışsak da ankaralılar beraber gezsek tozsak nasıl olur?

2011-03-06 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[2] Kuru kayısı 2 adet 36
[3] Zeytin (yeşil) 10 GRAM 14.4
[4] Menemen 1 PORSİYON 179
[5] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[6] Kızarmış Ekmek 2 DİLİM 70
Toplam : 385.4 kal.

Virtual Makeover - iVillage diye bi site var kızlar fotoğrafınızı ekliyosunuz. değişik saç ve makyaj çeşitlerini üzerinizde deneyebiliyosunuz. ben kendime sarı tonlarının olup olmayacağında kararsızdım ama yakıştırdım. bişelerle meşgul olursam yemek düşünmüyorum yoksa canım hep bişeler çekiyo.

Hanımlar selamlar,sevgiler.Kızlar ben diyete 1 şubatta başladım.O günden beri,diyet günlüğü tutuyorum.Hergün buraya yazar gibi oraya da,ne yediğimi,nelerin beni zorladığını,o gün ne kadar su içtiğimi,ne kadar spor yaptığımı,nelerin beni vazgeçme noktasına getirdiğini ya da yaptığım kaçamakları pişmanlıklarımı yazıyorum.Ve tartıldığım kilo verdiğimi gördüğüm andaki duygularımı.İnşallah hedefime ulaştığımda,bu günlüğü kilo vermekte zorlanan ve bunu ağır bir ruh haliyle yaşayan bir hanıma hediye edicem.Atalarımız ne güzel söylemiş:Damdan düşenin halinde,damdan düşen anlar...

Son düzenleme:

2011-03-06 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] yesil cay 1 adet 0
[2] Çay 1 ADET 5
[3] Salça 1 YEMEK KAŞIĞI 29.4
[4] havuç 1 adet 26
[5] Elma 1 ADET 60
[6] Yürümek (Asfalt) 60 dak 392.64
[7] Kereviz 100 gr 18
[8] Haşlama Tavuk 0.5 PORSİYON 129.5
[9] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[10] Bulgur Pilavı 2 PORSİYON 582
[11] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[12] Kuru kayısı 2 adet 36
[13] Zeytin (yeşil) 10 GRAM 14.4
[14] Menemen 1 PORSİYON 179
[15] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[16] Kızarmış Ekmek 2 DİLİM 70
Toplam : 944.66 kal.

aynısını bende yapyom canım ama dygularımı yazmamıştım. dur bende öle yapiim. kime versem acabaaa...bana laf sokan birine vercem o zaman kadar o da kilo alsın da görsün işşaaalllah.

kızlar merhabaaaaaa ben geldim ii pazarlar herkeseeee
bugun ki menümmm

1 sandiviç light peynirli 1 dilim domates 2 dilim salatalıklı
1 bardak çay

öğle
çeyrek kepek ekmeği pizzası
2 şekerli çay

ara 1 elma

ve 1 parmak kalınlıgında börek yedim

akşamda balık yicem ızgarada

kepek ekmek pizzası nasıl oluyo canım. dışarda mı yedin kendin mi yaptın?

selam kızlar nasılsınız? Ben bgn yediklerimi yazayım.Sbah kahvaltıda 1 haşlanmıs yumurta.3 çatal domates.3 dilim sucuk.1 kk peynir.2 zeytin.Ekmek yok
arada 1 muz
Akşam yemekteyse ızgara köfte 4 tane.2 yk makarna.salata.

pardon 300 kaloriye yakın oluyor diyecektim 400 demişim.

protein ağırlıklı olmuş. karb.h. tan iyi. duyduma göre vücut proteini yakmak için daha çok enerji harcıyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…