• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım bu hesapları yaptığın site hangisi?Bu arada menün çok sağlıklı ve hafif olmuş canım,böyle devam :16:
sende ordan hesaplıyosun sanırım kalori sepeti. senden gördüm kalori hesabı topiğine uğruyom bakıyom. teşkür.
Rica ederim canım benim.Kalori hesabı diyeti gerçekten keyifli ve sağlıklı geliyor bana.Allah irademize sahip olmamızı nasip etsin inşallah.
bu sayede bişeler öğrendik bizde.:61:
Ama Esra okuyamadı :5:

2011-03-05 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[2] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[3] Kızarmış Ekmek 2 DİLİM 70
[4] Mandalina 1 ADET 50
[5] Kiraz reçeli 10 GRAM 28.5
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[7] Domates 1 ADET 14
[8] kaşar peyniri (yağlı) 1 kibrit kut. 124
Toplam : 347.5 kal.
2011-03-05 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Yürümek (Asfalt) 60 dak 394.08
[2] Su 2 ml 0
[3] Kıvırcık Salata 2 PORSİYON 168
[4] Ton Balığı 80 GRAM 96.8
[5] Makarna (haşlama, yağsız, tuzsuz) 2 porsiyon 442
[6] Kuru kayısı 2 adet 36
[7] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[8] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[9] Kızarmış Ekmek 2 DİLİM 70
[10] Mandalina 1 ADET 50
[11] Kiraz reçeli 10 GRAM 28.5
[12] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[13] Domates 1 ADET 14
[14] kaşar peyniri (yağlı) 1 kibrit kut. 124
Toplam : 696.22 kal.

ben cins miyim tersmiyim neyim yahuu:30:herkes haftasonu coşar bende hafta sonu dikkat edebiliyom sadece. hafta içi çalıştım için istediğim gibi beslenemiyom. yolun üzerindeki markete de uğradımmı aç aç bittim işte. ama artık marketten aburcubur almıyom. üstündeki kaloriyi okuyunca onu eritmek için ne kadar yürümem gerektiğini hatırlıyom. geçen cevizli sucuk aldım da kansızlık var pekmezi yiyemiyom belki onun faydası olur diye. ama kalorisini bulamdım üstünde de yazmıyor. bilen varmııı??artık alışveriş sepetimde lıgt süt, yarım yağlı peynir,kereviz,ennn fazla nescafe oluyor kaçamak olarak. kasada kendine dikkat eden bakımlı bir kadın gibi hissediyorum yeni yeni.. önceki gibi kilosuna rağmen çikolata dolduran değil.

selam kızlar şu kilo çizelgesini anlatılana göre yapmaya çalıştım ama bir türlü beceremedim.bizim imza böülümümüz nerede?kontrol panelinden baktım.çizelgeyi kopyala yapışştır yapıyorum olmuyor bu sitedeki geçerli değil diye yazı çıkıyor:59:lütfen biri bn yardım edebilir mi? bu arada pazartesi diyetisyene gidicem.ilk gün kan tahlili ister mi?

kayaes nerelerdesinn görünmedin heç? ya ben adını unuttum ben sana adınla seslensem olur mu?[/QUOTE
canım akşamalrı girmeye çalışıyorum benim bebiş saat 12-1 arası uyuyo.onunla uğraşmaktan fırsat bulamıyorum:50:birde 1 haftadır misafirim vardı.adımı söylememiştim adımla seslensen daha iyi olur tabiki,esra benim adım :61: bu arada ben de senin adını öğrenebilir miyim?

kayaes nerelerdesinn görünmedin heç? ya ben adını unuttum ben sana adınla seslensem olur mu?[/QUOTE
canım akşamalrı girmeye çalışıyorum benim bebiş saat 12-1 arası uyuyo.onunla uğraşmaktan fırsat bulamıyorum:50:birde 1 haftadır misafirim vardı.adımı söylememiştim adımla seslensen daha iyi olur tabiki,esra benim adım :61: bu arada ben de senin adını öğrenebilir miyim?

benim adım gülçin. aa o zaman 2 esra oldu demi? roseberryy de esra değil mi?

selam kızlar şu kilo çizelgesini anlatılana göre yapmaya çalıştım ama bir türlü beceremedim.bizim imza böülümümüz nerede?kontrol panelinden baktım.çizelgeyi kopyala yapışştır yapıyorum olmuyor bu sitedeki geçerli değil diye yazı çıkıyor:59:lütfen biri bn yardım edebilir mi? bu arada pazartesi diyetisyene gidicem.ilk gün kan tahlili ister mi?

ilk gün kan tahlili ister genelde. çizelge konusuna gelince ticker factory ditesini aç sonrasında adım adım beraber yapalım ama çıkmışsın galiba:50:

BUGÜNKÜ MENÜM:
[1] Patates Püresi 100 gr 60
[2] Elma 0.5 ADET 30
[3] Portakal 1 ADET 50
[4] yesil cay 2 adet 0
[5] Biftek (ızgara) 100 GRAM 278
[6] Tuz 50 GRAM 0.005
[7] Salça 1 YEMEK KAŞIĞI 29.4
[8] Turşu 5 GRAM 0.5
[9] Pirinç Pilavı 0.2 PORSİYON 65.2
[10] Ayçiçek Yağı 2 YEMEK KAŞIĞI 168
[11] Kepekli Ekmek 5 DİLİM 275
[12] Sütaş Yağlı Homojenize Yoğurt 100 gr 75
[13] Domates 1 ADET 14
[14] Yumurta Sarısı 1 ADET 65
[15] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[16] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
[17] Zeytin (Siyah) 12 GRAM 24.84
[18] Fındık 10 GRAM 65
Toplam : 1339.945 kal

merhaba kızlar.. bugün çok çok yoğunum.. dün hatırlarsanız adet düzenimin kötülüğünden bahsedip sadece 100 gr verdiğimi yazmıştım.. ama bugün kilo farkımın daha fazla olduğunu gördüm tartıda mutluyum

sabah
diyet kahvaltı ama biraz fazla yedim gibi

ara
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

öğleyin
1 kase kısır+acı biber
1 bardak ş.siz çay

ara
elma

akşam
2 yk prinç pilavı
1 porsiyon fırında tavuk patates
salata ayran

yatmadan önce meyve

bugün 40 dakika tempolu yürüdüm

bugunki menümmmm
sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir yarım karper 2 şekerli çay
ara 1 havuç
öğle çiğ köfte dürüm ( hepsini yemeğim )
1 ayran
ara 1 puding
3 çubuk kreker
ve şimdide mısır ekmeği yoğurtlu

haftasonları okuldayım 10 saat duruyorum açlıktan ne yapacagımı şaşırıyorum

bugunki menümmmm
sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir yarım karper 2 şekerli çay
ara 1 havuç
öğle çiğ köfte dürüm ( hepsini yemeğim )
1 ayran
ara 1 puding
3 çubuk kreker
ve şimdide mısır ekmeği yoğurtlu

haftasonları okuldayım 10 saat duruyorum açlıktan ne yapacagımı şaşırıyorum
napıyon hftasonu kurs mu veriyon?10 saat çok fazla yaa.

ii akşamlarrr kızlarrrrrrrrrr benim kızzçe klavyyeyi bozdu babamız şimdi yapabildi.. sabah herzamanki gibikahvaltım... öğlen yarım muz ikindi bir cicibebe beş bardak su cnm hiç bişey istemedi...

akşam menüm
1 tabak tarhana çorbası
3 ymk kşğ zytinyağlı ıspanak 2 kşk yoğurt ile
1 dilim kepekli ekmek

Tibet'in Gençlik Pınarı

Başlangıçta her hareketin 3 kez yapılması tavsiye ediliyor. Daha sonra her hafta tekrar sayısını 2 şer arttırarak 21 tekrara ulaşıncaya kadar arttırmaya devam edin.Yani 2.hafta her hareketi 5 kez,3. hafta 7 kez, 4. hafta 9 kez ve bu şekilde arttırmaya devam edin 10 hafta sonra her hareketi 21 kere yapabilir duruma geleceksiniz.

Bu 5 hareketi tamamladıktan sonra ılık yada serin suyla duş almanız tavsiye ediliyor. Ama asla soğuk suyla yıkanmayınız.

Birinci hareket:

Faydaları : Dolaşımı geliştirerek varisli damarlar, osteoporoz ve bas ağrılarına iyi geliyor. Her gün yapmak tüm bedeni gençleştiren bir süreci başlatabilir.

Uygulanışı : Kollarınızı iki yana açarak avuç içleriniz yere bakacak şekilde saat yönünde dönün.

İkinci hareket:

Faydaları : Tiroit bezi, böbreküstü bezleri, böbrekler, sindirim organları ve prostat ile rahmi de içine alacak şekilde cinsel organlar ve bezler üzerinde onarıcı bir etkisi var. Arterit, osteoporoz, düzensiz regller, menopoz semptomları, sindirim ve bağırsak sorunları, sırt ağrısı, bacak ve boyunlardaki sertliğe iyi geliyor.

Uygulanışı :

1-Sırtüstü yatarak ellerinizi vücudunuzun yanına koyun.

2-Çenenizi göğsünüze doğru yaklaştırın

3-Bacaklarınızı yere dik olacak şekilde kaldırırken dizlerinizin dik olmasına gayret edin

Üçüncü hareket:

Faydaları : İkinci gibi üçüncü de tiroit bezlerini, böbreküstü bezleri, böbrekleri, sindirim sistemi organlarını ve prostat ile rahmi de içine alarak cinsel organları gençleştiriyor. Menopoza girmiş ve düzensiz veya tembel regl dönemleri geçirme eğilimindeki kadınlar için özellikle iyi.

Uygulanışı :

1-Vücudunuzu dik tutarak dizlerinizin üzerinde durun.Ellerinizi kalçalarınızın altına dayayın

2-Çenenizi göğsünüze yaklaştırın.

3-Başınızı yavaşça mümkün olduğu kadar geriye doğru eğerken,sırtınızı arkaya doğru esnetin.

Dördüncü hareket:

Faydaları : Tiroit bezi, sindirim sistemi, prostat ile rahmi de içine alacak şekilde cinsel organları ve bezleri dolaşım ve lenfatik akış üzerinde canlılık veren bir etkisi var. Karın bölgesini, uylukları, kolları ve omuzları güçlendirir. eğer sinüs tıkanıklığınız varsa bu hareketin burun deliklerinizi açtığını da fark edebilirsiniz.

Uygulanışı :

1-Bacaklarınızı ileriye doğru uzatarak yere oturun.Ayaklarınız hafifçe aralık olsun ve ellerinizi yere koyun

2-Çenenizi göğsünüze doğru eğin.

3-Başınızı mümkün olduğunca arkaya doğru eğin.

4-Kollarınızı düz tutarak ayak tabanlarınızı ve ellerinizi yere basarken dizlerinizi kırın ve gövdenizi yere paralel olacak şekilde havaya kaldırın.Adalelerinizi bir süre kasın ve ardından gevşeyin.

Beşinci hareket:

Faydaları : bağışıklık sistemi üzerinde olumlu etkisi olan dolaşım ve lenfatik akışın geliştirilmesine yardımcı olur. Derin soluk alıp vermeyi, enerji ve canlılığı uyarır. Diğer hareketlerde olduğu gibi özellikle menopoz ve düzensiz regl dönemleri semptomlarını hafifletiyor.

Uygulanışı :

1-Kollarınız dik ve bedeniniz aşağı sarkmış halde ( kobra yılanı ) şeklinde durun. Avuçlarınızı yere koyun. Başınızı yumuşak bir şekilde mümkün olduğu kadar geriye yatırın.

2-Ayaklarınızı ve ellerinizi oynatmadan,kalçanızı yukarıya kaldırın ve vücudunuzla ters v şekli meydana getirin.Çenenizi göğsünüze doğru yaklaştırın.

iyi akşamlar kızlar öncelikle esencim çok sağol sticker için ........

çok şükür halloldu yazılarım,akşam yemeğe dışardaydık herkes yedi yedi ama bennn 60 gr tavuk pirzola ve bol salata ve diet kola saat 21 de 2 porsiyon meyva yemem lazım ama daha yiyemedim oğlanı yıkadm yeni oturdum bugün baya paylaşım olmuş ne güzell

iyi akşamlar kızlar öncelikle esencim çok sağol sticker için ........

çok şükür halloldu yazılarım,akşam yemeğe dışardaydık herkes yedi yedi ama bennn 60 gr tavuk pirzola ve bol salata ve diet kola saat 21 de 2 porsiyon meyva yemem lazım ama daha yiyemedim oğlanı yıkadm yeni oturdum bugün baya paylaşım olmuş ne güzell

nasıl yaptınız bilgisayarını merak ettim.

Back