- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.181
Rica ederim canım benim.Kalori hesabı diyeti gerçekten keyifli ve sağlıklı geliyor bana.Allah irademize sahip olmamızı nasip etsin inşallah.Canım bu hesapları yaptığın site hangisi?Bu arada menün çok sağlıklı ve hafif olmuş canım,böyle devam
sende ordan hesaplıyosun sanırım kalori sepeti. senden gördüm kalori hesabı topiğine uğruyom bakıyom. teşkür.
Ama Esra okuyamadıbu sayede bişeler öğrendik bizde.
2011-03-05 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori2011-03-05 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[2] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[3] Kızarmış Ekmek 2 DİLİM 70
[4] Mandalina 1 ADET 50
[5] Kiraz reçeli 10 GRAM 28.5
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[7] Domates 1 ADET 14
[8] kaşar peyniri (yağlı) 1 kibrit kut. 124
Toplam : 347.5 kal.
kayaes nerelerdesinn görünmedin heç? ya ben adını unuttum ben sana adınla seslensem olur mu?[/QUOTE
canım akşamalrı girmeye çalışıyorum benim bebiş saat 12-1 arası uyuyo.onunla uğraşmaktan fırsat bulamıyorumbirde 1 haftadır misafirim vardı.adımı söylememiştim adımla seslensen daha iyi olur tabiki,esra benim adım bu arada ben de senin adını öğrenebilir miyim?
kayaes nerelerdesinn görünmedin heç? ya ben adını unuttum ben sana adınla seslensem olur mu?[/QUOTE
canım akşamalrı girmeye çalışıyorum benim bebiş saat 12-1 arası uyuyo.onunla uğraşmaktan fırsat bulamıyorumbirde 1 haftadır misafirim vardı.adımı söylememiştim adımla seslensen daha iyi olur tabiki,esra benim adım bu arada ben de senin adını öğrenebilir miyim?
benim adım gülçin. aa o zaman 2 esra oldu demi? roseberryy de esra değil mi?
selam kızlar şu kilo çizelgesini anlatılana göre yapmaya çalıştım ama bir türlü beceremedim.bizim imza böülümümüz nerede?kontrol panelinden baktım.çizelgeyi kopyala yapışştır yapıyorum olmuyor bu sitedeki geçerli değil diye yazı çıkıyorlütfen biri bn yardım edebilir mi? bu arada pazartesi diyetisyene gidicem.ilk gün kan tahlili ister mi?
napıyon hftasonu kurs mu veriyon?10 saat çok fazla yaa.bugunki menümmmm
sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir yarım karper 2 şekerli çay
ara 1 havuç
öğle çiğ köfte dürüm ( hepsini yemeğim )
1 ayran
ara 1 puding
3 çubuk kreker
ve şimdide mısır ekmeği yoğurtlu
haftasonları okuldayım 10 saat duruyorum açlıktan ne yapacagımı şaşırıyorum
iyi akşamlar kızlar öncelikle esencim çok sağol sticker için ........
çok şükür halloldu yazılarım,akşam yemeğe dışardaydık herkes yedi yedi ama bennn 60 gr tavuk pirzola ve bol salata ve diet kola saat 21 de 2 porsiyon meyva yemem lazım ama daha yiyemedim oğlanı yıkadm yeni oturdum bugün baya paylaşım olmuş ne güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?