Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar maalesef laptopımı düzeltemedim yazılar okadar küçük ki yazdığımı okuyamıyorum yanlışlık olursa kusura bakmayın ........

artık her sabah 1 yumurtam var ve ben yumurtanın tok tuttuğuna inanıyorum

sabah

2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı bal yada pekmez
söğüş salata
ara
2 porsiyon meyva

bundan sonra hergün koşubandında 30 dakia 6 km hızla yürürycem eğer oğlum izi verirse
dün gittiğim diyetisyen canın istediği zman istediğin şeylerden yiyebilirsin dedi değişim listesi verdi ordan bakarak yediğim şeyleri dengeliyce
m....

canımcım lütfen değişimlerini zaman zaman yazarmısın. neler yiyebiliyosun mesela.

kahvaltıdan önce 1 mandalina
kahvaltıda
2 dilim ekmek
peynir
domates salatalık
1 tatlı kaşığı reçel

2011-03-05 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[2] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[3] Kızarmış Ekmek 2 DİLİM 70
[4] Mandalina 1 ADET 50
[5] Kiraz reçeli 10 GRAM 28.5
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[7] Domates 1 ADET 14
[8] kaşar peyniri (yağlı) 1 kibrit kut. 124
Toplam : 347.5 kal.

3.3 km yürüdüm k.bandında iyi ter attım şimdide sütlü nescafe yapıyorum ohhh içicem oğlan uyuyor
bir nescafe sefası yapıcam sütüm light ve nescafem kafeinsiz şekersiz sonra 2 meyvem var

Canım bu hesapları yaptığın site hangisi?Bu arada menün çok sağlıklı ve hafif olmuş canım,böyle devam
3.3 km yürüdüm k.bandında iyi ter attım şimdide sütlü nescafe yapıyorum ohhh içicem oğlan uyuyor
bir nescafe sefası yapıcam sütüm light ve nescafem kafeinsiz şekersiz sonra 2 meyvem var
Ohhhh afiyet olsun Esra canım yeni çizelgen,yeni kilona göre ayarladım.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wLP3eky/weight.png

esencim naber nasıl gidiyor,ya yazılarım minnacık oldu ama düzeltemiyorum
Hafta sonu keyfi canım benim.Canım bu arada bize normal görünüyor yazı boyutun,birtek sana küçük görünüyor.Onu da bilgisayarının sağ altında % işareti var,oradan %100 ayarını yap düzelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…