Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar kızarmış ekmeğin glisemik indeksi düşük olduğu için çabuk acıkmamızı engelliyormuş.tavada çeviriverin 2 dakika.aha bana da bu bilgi için teşekkür etmeyi unutmayıın.

teşekkürler canım bu bilgi ve diğer bilgiler için

afiyet olsuun.yağlı kağıda mı serdin.

hayır canım direk tepsiye koydum yağ adına hiç bişey yok

selam kızlar nasılsınız bugün?

slm canım bugün sıkıcı biliyorsunuz haftasonu tek başıma evdeyim sen nasılsın

iyi pazarlar herkese ...

bugün kendimi iyi hissetmediğim için yattım ama oğlum müsade etmedi annemlerdeyim sağolsun annem baktıda uyudum biraz....

kocasız bir pazar, çok kötü ya olsaydı sinemaya giderdik şimdiden çok özledim kocamı

yediklerim:

sabah

2 kepekli ekmek arasına peynir koyup tost yaptım
2 ceviz
yarım domates
2 zeytin
1 bardak süt

ara
1 greyfurt

öğlen yani az önce

1 tabak kıymalı yeşil mercimek yemeği
4-5 kaşık makarna

saatler şaştı ama bişey olmaz ya ben listemdekileri yiyemiyorum artık yiyince patlıycak gibi oluyorum diyetisyenim kızacak ama midem küçüldü sanırım .......

eda aşşağıda gördüm seni naber....

güzel bilgilerin için teşekkürler gülçincim.....

evet ya şu günler insanı sinir ediyor ama sen az hasarla atlatmışsın türk kadınları bir araya gelince ne kadar çok seviyoruz hamur işi yemeyi sonra su içsem yarıyor diyoruz,yarın bende güne gidicem ama öğlen yemeğimi yiyip gidicem ki canımistemesin

slm kızlar napıosunuz neden sıkılıosunuz bakalımmm hadiyin biraz dertleşelimm de topik canlansın yhaaa

Merhaba hanımlar.Ben de bugün biraz keyifsizim;diyetimi kaçırdım gibi geliyor nedense,kalori çok fazla almadım ama,içinde karbonhidrat olunca içime sinmedi pazar günü ondan mı ki :18:
SABAH:
*Yarım içli pide=300 cal
*2 fincan çay(toplam 3 şeker)=50 cal
*1 kk peynir=100 cal
ARA ÖĞÜN:
*Yeşil çay+5 adet fındık=50 cal
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 tabak unlu tavuk çorba=150 cal
*1 dilim kepek ekmeği=55 cal
ARA ÖĞÜN:
*1 tabak çorba=150 cal
AKŞAM:
*1 tabak çorba=150 cal
*Yumurtasız menemen=100 cal
*2 dilim kepek ekmeği=110 cal
*1 bardak gazoz= 90 cal
TOPLAM:1305 cal

Son düzenleme:
bende iyiyim edacım,esen evet çok fazla değil yediklerin arasıra metabolizmayı şaşırtmak lazım bişey olmaz diyete devam bozmak yok,oğlumla oynaşıyorum pazar günlerini oldum olası sevmem en sevdiğim günler cuma-cumartesi allah sağlık versinde hergün bayram .....

Diyeti bozmak yok,14. takımın birbirinden değerli üyeleri ile yola devam Canım sağol

itiraf ediyorummmm iki günde diyetimi bozdum bozdum dün çiğ köfte yaptık arkadaşlarla köfteydi tatlıydı çaydı derken aslında abartmadım ama akşam saat 8-9 civarında olunca dehşet vicdan azbabı:84: bugün eşim evde bi kahvaltı hazırlamıştı ki alllah allah....görmeyin anlatmıyım çok fenaydı veeee biraz öncede yarım tabak mantı yedim uçtum gittim yani hafta sonu yarın hızlı bi şekilde kendime gelmem lazım....

yaaaaaaaaaaaaaa
bana çiğ köfte demeyin ben çok severim ve canım istiyo
ben hani her 5 kilo verdiğimde kendime ödül verecektim ya mantı yiyecem o gün
bu diyetim salı son gün 2 gün dilediğimden isteğim şeyi abartmadan yeniliyo bu diyette ama ben sadece çarşamba günü mantı yiyecem bırakmayacam kendimi. bi daha bu diyetide yapmayacam. bundanda bıkmışım artık.

ben seneye malatyadan dönücem inşallah muhtemelen ankara olucak dönüşümüz gülçin ankarada e sende tatilde olduğunuz bi zamana dek getiririz inşallah halada görüşüyo olursak..... çok güzel çiğ köfte yaparım mutlaka beklerimmmm o zamana kadarda filinta gibi oluruz çatlayana kadar yeriz bacımmmankarada olan başka arkadaşımız varsa onlarda davetlidir tabikii....

unutma bu sözünü gülçin koşşş çiğ köfte var

unutma bu sözünü gülçin koşşş çiğ köfte var

duydum geldim ahandaa. ama kilo verincede çatlayana kadar yemeyelim durduralım bribirimizi.geri şişkoo olmayalım. kaptan sen 23 nisanda ne yapcan aklıma bişey gelmiyor. kaç saattir bakıyom düzgün bişe bulamadım.

kızlar bu topikte bnm selamım neden hiç alınmıo hiç :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…