• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok kız öyle deme kırarsın. yok mu sende bu yüzden kırgınlıklar :14:

çoook işte dedim y hamilemisin diyen de oldu. yaşıma şaşıran da.hele eşimin akrabalarından biri gülçin güzelde kilolu olmasa filan demişti. eltim de arkamdan onun arkası büyük benimkinden filan diyodu birine. aa ne güzel ikimizde kiloluyuz diyen ve aslında kilolu olmayana ama övgü beklediği için bubu söyleyeeen.. oooo hangi birini sayıyım. annemin triplerini saymıyom zaten.çocuklarda beni resimlerinde tombiş çiziyo öle diyim..offf offf ama demeseler ben böyle de güzelim deyip salarım kendimi. insana düşman da gerek dimi.

çoook işte dedim y hamilemisin diyen de oldu. yaşıma şaşıran da.hele eşimin akrabalarından biri gülçin güzelde kilolu olmasa filan demişti. eltim de arkamdan onun arkası büyük benimkinden filan diyodu birine. aa ne güzel ikimizde kiloluyuz diyen ve aslında kilolu olmayana ama övgü beklediği için bubu söyleyeeen.. oooo hangi birini sayıyım. annemin triplerini saymıyom zaten.çocuklarda beni resimlerinde tombiş çiziyo öle diyim..offf offf ama demeseler ben böyle de güzelim deyip salarım kendimi. insana düşman da gerek dimi.

ben sinirlenince üzülünce kendimi yemeğe veriyorumda ondan daha kilo alıyorum o zaman sonra düşünüyorum görecek onlar diyorum ama yediğimle kalıyorum :60:

neyse kızlar ben gidip bir banyo yapayım sporun üzerine iyi gelir öptüm sizi kocaman :9:

aanam zayıf kız 60-61 fln :60::60::60:

yok cnm yanlış anlamam :16::16: ama var ya kafaya koydumu oluooo vallahi oluoo inanın hepniz zayıflayabilirsiniz ama ben bu bir haftada 5 kilo verdiren diyet var yaaa kaptanımın verdiği gibi hiç ama hiç onaylamıorum :47::47:

ben kafaya koyuyom ama uygulamaya geçiremiyom galiba. aslında dikakte etiğimi düşünüyom sporda yapıyom ama genede çoook yavaş gidiyor.

canım aslında bend eonaylamıyorum sağlıklı değil ama benim kilo fazla biraz toparlanmam kendime gelmem lazım yavaş yavş verirsem 2 yıl sürer benim bu yaz koca bulmam lazım :60:

allah iyiliğini versin yaaa :60::60: kızım yaş kaç ki senn :44::44:

ben kafaya koyuyom ama uygulamaya geçiremiyom galiba. aslında dikakte etiğimi düşünüyom sporda yapıyom ama genede çoook yavaş gidiyor.

cnm hiç doktora gittin mi metobolizma testi yaptırdın mııı :44::44:

ateş düşmedide yaş oldu 30. bide ankaraya gitmenin başka çaresi yok. ha yanlış anlama sadece ankaraya gitmek için evlenmek istemiyorum artık zamanının geldide geçtiğini düşünüyorum bide :emir_bebek:

tamam zayıflada benim eşimin arkadaşları hep bekar daha..onlarlayken karşılaşırız ankamall de tesadüfen. bölece oğlan bizim kız biziiimm.ama ne diycem kk dan arkadaşım mı? bak hayallerime benim yaa ne güzel.

maşallah muhabbet koyu allah herkesin gönlüne göre versin az önce bende akşam yemeğimi yedim
5 kaşık yeşil mercimek
1 kepçe çorba
çok az tavuk
3 küçük lahana sarması bol salata

yazınca ne çok yemişim karnımda taş gibi tok

az önce resim eklemeye çalıştım oğluşla benim resmimi ama beceremedim bu konularda çok beceriksizim

maşallah muhabbet koyu allah herkesin gönlüne göre versin az önce bende akşam yemeğimi yedim
5 kaşık yeşil mercimek
1 kepçe çorba
çok az tavuk

az önce resim eklemeye çalıştım oğluşla benim resmimi ama beceremedim bu konularda çok beceriksizim
bende eklemedim ama aşagıda eklentiler yazıyo ordan galiba geçen juli eklemişti ona soralım bakalım. julia senin adın neydi canım? ben gülçin triptofan demek uzun oluyo çinçin diyebiliniz.

allah iyiliğini versin yaaa :60::60: kızım yaş kaç ki senn :44::44:

canım 29 yaşındayım

tamam zayıflada benim eşimin arkadaşları hep bekar daha..onlarlayken karşılaşırız ankamall de tesadüfen. bölece oğlan bizim kız biziiimm.ama ne diycem kk dan arkadaşım mı? bak hayallerime benim yaa ne güzel.

zayıflayınca ben kimseyi beğenmem işte bilmiyorlardı bend epotansiyel var al şişmanken zayıflat senin olsun :60:

5 kaşık yeşil mercimek
1 kepçe çorba
çok az tavuk

canım tşk edrm alalh seninde gönlüne göre versin :9:
resimi nereye yükleyecen profile mi

Back