- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.901
aşkolsun yahu ben varken selam ver bakem nolcek.aha kaptan da benim soruma cevap vermeden kaçtı bende ona küstüüüm.kızlar bu topikte bnm selamım neden hiç alınmıo hiç :44::44:
Selam canım benim
aşkolsun yahu ben varken selam ver bakem nolcek.aha kaptan da benim soruma cevap vermeden kaçtı bende ona küstüüüm.
duydum geldim ahandaa. ama kilo verincede çatlayana kadar yemeyelim durduralım bribirimizi.geri şişkoo olmayalım. kaptan sen 23 nisanda ne yapcan aklıma bişey gelmiyor. kaç saattir bakıyom düzgün bişe bulamadım.
kızlar bu topikte bnm selamım neden hiç alınmıo hiç :44::44:
aşkolsun yahu ben varken selam ver bakem nolcek.aha kaptan da benim soruma cevap vermeden kaçtı bende ona küstüüüm.
ne bilim istenmediğimi bile düşündüm hatta kaptan online olsa ayrılmak istiorum die msj atacaktım
canım bir tane kurdela dansı var onu düşünüyom ama zor yapabilirler mi bilmiyom bi deneyecem ama bunu sadece kızlar oynayabilecek. oğullarım kalıyor bakalım onlarda ayrı bişey mi yaptırıyım. yoksa başka bir oyun mu bulayım bilmiyorum
aşk olsun canım denk gelmemiştir
ay olur mu hiç.bu şuna benzer juli kızın biri herkese çağrı atmış telefonundan kimse geri dönmedi diye intihar etmişşş. sonra anlaşılmış kiii telefonu özel numaradaymış da ondan kimse dönememiş.ne bilim istenmediğimi bile düşündüm hatta kaptan online olsa ayrılmak istiorum die msj atacaktım
ay olur mu hiç.bu şuna benzer juli kızın biri herkese çağrı atmış telefonundan kimse geri dönmedi diye intihar etmişşş. sonra anlaşılmış kiii telefonu özel numaradaymış da ondan kimse dönememiş.yani ben görmedim selamını mesela.
hem sen zayıfsın ya kıskanıyoz biz seni ondan konuşmuyoz dermişiiimmm
hem sen zayıfsın ya kıskanıyoz biz seni ondan konuşmuyoz dermişiiimmm
zayıf deelim bi kerem yanlarda simitlerim var bnm uyuz oluom onlaraaa yaaa siz evlisiniz ama ben daha bekarım ve anne fln olmadımbi de hamile kalsam evlennce duba gibi olurrum kesin kilo almaya elveri,şli vucudum var yaa
kaptancım kurdela oyunu zor gibi kızlar birbirine bağlanıp kalmasıntüm yolların sonunda diye başlayan türkiyem şarkısı var ya onun rondunu yapabilirsin bak. benim zümrem yapcak onu kırmızı beyazlarla.
canım bende bekarım ben ne yapıyım bana bak haline şükret
o zaman sen daha çok spora önem vercen. senin ki bölgesel. eline vileda sopasını al omzuna koy sağa sola dön canım yanlarının gitmesi için
bunu söylemek benimde aklıma geldi ama julia belki yanlış anlayabilir üzerim diye söylemedim. sen benden çok yaşayacaksın valla. şişman psikolojisi heralde aynı şeyi düşünüyoz
anam öle yapıyooo:92:
ne diim havan batsın şehnaz tango seni.ya ne bilim geçen sene onu yapmışlardı erzurumda çok hoşuma gitmemişti. ben doğuda bir ilçede tango yaptırmış biriyim onlar bana çok basit geliyo
yok canım yanlış anlamaz. bir zamanlar o da tombişmiş ama vermişanlar o bizim halimizden. ben onun yerinde olsam buraya hiç uğramam uğrasamda sizi pis şişkolar şişko patatesler diye yazarım. ahh ah zayıflımda ne havalı olcamm..şişkolara laf sokacam hamile misin diyecem. çünkü birileri laf vurmazsa biz gaza gelmiyoz.
ne diim havan batsın şehnaz tango seni.
ne güzel işte annenle birlikte yaparsınız beraber
yok canım yanlış anlamaz. bir zamanlar o da tombişmiş ama vermişanlar o bizim halimizden. ben onun yerinde olsam buraya hiç uğramam uğrasamda sizi pis şişkolar şişko patatesler diye yazarım. ahh ah zayıflımda ne havalı olcamm..şişkolara laf sokacam hamile misin diyecem. çünkü birileri laf vurmazsa biz gaza gelmiyoz.
yok cnm yanlış anlamamama var ya kafaya koydumu oluooo vallahi oluoo inanın hepniz zayıflayabilirsiniz ama ben bu bir haftada 5 kilo verdiren diyet var yaaa kaptanımın verdiği gibi hiç ama hiç onaylamıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?