- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #1.981
akrephoşgeldin bakalım.uğraşma kız kaptanımızla.allah allaaaah.akşam normalde yemezdide gittiği arkadaş sorunlu.aman neslihan keşke üstüne kamera felan taksaydın ısrarları bi gösterseydin bizee.aklım hep sendeydi akşam hee.yine ısraraettimi bayan psikolojik sana.
hii gordum yaristiginizi insallahhhhh eaben kazanir dur ben ona gidimde aeben canim gel seni motive edim sana kocluk yapide su kizi yen diyecanım benim
farkettimki neslihanla uğraşırken kilo veriyorum ben
eee 6. takımdan aebenin kilosuna indiğim için
bu hafta yarış önerdi bana ve kabul ettim bende
yarışı kazanabilmem için neslihanım la uğraşmam lazım
neslihaaaan duy sesimiiii
bezelyeli şekerim beniiiim:))))))
tıkır tıkır gidyo valla kilolarım
şimdi ben bunu tüm takımlar a söylermişim
neslihan kilo verdiriyor diye
halini düşünemiyorum o zaman şekeeer
akın ederler buraya:)))))))
kiz yok akrepe takiliyom hic olmaz olurmuyum sendekız nesli hakkatenmi yoksun 2 hafta yoksa akrep e mi takılıyosun
bende bugün 2 bardak suyumu içtim 2 galete peynir domates
öğlen 4-5 kaşık prasa ve yagurt 1 dogadan form içtim şimdide bi elma yiyim bari
kiz sen de bugunum son felan diyip durma sen bir yolunu bulurdur dalarsin buraya o konuda icim rahat yanii.benimde son günüm dostlar yarından itibaren malesef sadece akşmaları katılımda bulunabilirm.gerçi gündüz girmeye çalışırım.
h.g h.g hepimiz oyleyiz canim hafta sonlari pek katilim olmuyo malum es durumlari gerci benim es mubarek 2 aydir evde ya neyse caktirma bugun gitti bakalim isee gelmezse gerigeldım canlar geldım
haftasonu pek gıremıyorum ama ınanın aklım hep sızlerde oluyor
bugun patateslı borek yapmıstım 1 tane yedım oglen baska bısey yemedım
bırazdanda 1 saat kosmaya cıkacagım
bende bugun regl olmusum cok sısım kızlar oyuzden canım sıkkınn
:1shok:anam ne krepi ne sandvici kiz seni seni cabuk toparla kendini ne guzel gidiyorsun bakuffff kasama kadra guzel gecen rejim aksam vakti bozuldu ya sandwis yedim krep yedim ...... cuma paylasim alanindaki haysem arkadasimizin yazdiklarini okudum yarin sabah kalktimi ilik suyumu icecem aslinda bugun gozum sis benim mikrop kapmis bulanik goruyom sinir eti beni bugun bende yedim....yarin toparliycam ama sozzzzzzz
sevindim canim sen simdi o 500 gr mi verdin ozaman desen iki gunde boyle kacamaksiz yaparsan seni yine baslarda gorebilecegiz sanirimiyi akşamlar kızlar sabah ekmeksiz kahvaltı
öğlen az çorba misafirim vardı onlarla az bişey yedim
akşam sadece az çorba bu kadar bu gün iyiydim yani içimde çok rahat kaçamaksız bi gün geçirdim acıkmadan canım bişeyler çekmeden yatıp uyusam ii olur :bbo: yazılanları okuyamadım kusura bakmayın hepinizi öpüyorum
ne linki kiz hangi linkten bahsediyon senslm kızlar linki tıklayınca baska bi site acılıyo sizdede oluyo mu o??
gunaydin canim yap bakim ne guzel valla bekarsin yat uyuysana ahh ahh bende yatsam uyusam ne guzel olur be su cocuklar beni uyutmuyo hiccgünaydın bugun acılısı ben yapıyım :)
biraz erken oldu ama uykum kaçtı neyse.. moralim bozuldu zaten sabah sabah
kac gündür dogru düzgün yemiyorum midem kücüldü falan diye sevinirken bugun tartıda 68i yine gördüm
nasıl iş anlamadım yahu
bu arada bende dun 1.5 saat tempolu yurudum valla biraktim cocuklari esimede gel dedim beyefendi gelmedii benimle burda tuk kahveleri var ona gitmis yok isim var oylemi dedim ciktim cocuklari gorumceme biraktim yurudum yurudum sonrda gittim kahvenin oraya arbamizin sileceklerini aynalarini kaldirdim geldimm
pretosto yaptim haberide yok soylemedimde benimle gelmezmi gicik oh olsun geldigindede yattim uyudum erkendenn
yani bende guzel gecirdim dunu bir tane pasta yemistim kacamak olarak ama yurudugumde yakmisimdir eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?