- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #2.001
gunaydın kızlar
bende sabah 2 bardak 5ı bıryerde cay ıctım
sonra kahvaltıda sekersız kahve ve ıkı dılım kepek ekmegıne krem peynır surdum yedım sabahları cok acıkıyorum aksam bısey yemıyorumya oyuzden heralde..
bırazdan tv8 ebrunun plates hareketlerını yapcam sonrada belkı nıvea bodyı yaparımhihoyyyt
gelemem belki demiştim ama geldim :)
aksam havuc salatası yedim biraz sonra yeşil çayımı içtim her zaman ki gibi tansiyonum düştü yine ben de o kücük brownieler var ya onlardan attım agzıma bi tanecik
o kadar da olur dimi dimi:sm_confused:
uf hemencecik zayıflamak istiyorum yaa benneyaptımki
bu arada bende dun 1.5 saat tempolu yurudum valla biraktim cocuklari esimede gel dedim beyefendi gelmedii benimle burda tuk kahveleri var ona gitmis yok isim var oylemi dedim ciktim cocuklari gorumceme biraktim yurudum yurudum sonrda gittim kahvenin oraya arbamizin sileceklerini aynalarini kaldirdim geldimm
pretosto yaptim haberide yok soylemedimde benimle gelmezmi gicik oh olsun geldigindede yattim uyudum erkendenn
yani bende guzel gecirdim dunu bir tane pasta yemistim kacamak olarak ama yurudugumde yakmisimdir eminim
gunaydin canim yaa su besi biryerde cayin faydasi varmiki ya bende turkiyeden getirdimde arada iciyom ama ne bilim tadini pek sevmiyom yaondan yapmaya useniyom acikcasii sen faydasini gordunmuki
gunaydin canim yaa su besi biryerde cayin faydasi varmiki ya bende turkiyeden getirdimde arada iciyom ama ne bilim tadini pek sevmiyom yaondan yapmaya useniyom acikcasii sen faydasini gordunmuki
canım ben de kullanıyodum önceden şimdide içiyorum ödem atıyosun cayla sadece bi de sıkılaştırıyomuymus neymiş için de yeşil çay var diye bilmiyorum ama tam..
plates baslıyor kızlar hadı ben kactım
sonra gorusuruzkaydirigubbakcemile2
plates baslıyor kızlar hadı ben kactım
sonra gorusuruzkaydirigubbakcemile2
hadi hadi git sen canimm yap benim belimin agrisindan ben yuruyemiyom bile inanin oyuzden sabahlari yapamam birsey yatagim var cocuklar cikartmislar egilip de kaldiramiyom bile ama oglene geciyo neden bende anlamadim
bende bu gün bi bakayım dedim ebru şallının platesine çok güzelmiş ya daha önce niye farketmemişim diye kızdım kendime bu gün bazı haraketleri yapabildim sadece çünki hiç bi fikrim yoktu plate hakkında çok iyiymiş yarından itibaren bende yapmaya başlıyorumhihoyyyt tam olarak saat kaçta başlıyo
ebru şallıyı görünce göbeğimden tiksindim yok edicem o göbeğiiikötükedihüso
sadece kilo kaybetmekle olmyo egzersiz şartt
ben oğlandan fırsat bulamıyorum kızlar pc yi ele geçirdi iyice kendi kullanmasa bile bizi hiç oturtutmuyoo:bbo:
bu sabah kahvaltıda dünden kalan 2 küçük kurabiye özellikle küçük yapıyorum artık herşeyi
biraz peynir ve domates ebru şallıyı görünce pişman oldum kurabiye yediğime:mymeka:
bol sıcak su
2 tane iğde okadar
öğlen haşlanmış sebze ve tavuk yemeyi düşünüyorum 2 tane mercimek köftesi yesem olurmu:uhm:
anam resmen midemin buyudugunu hissettim o zavalli kucucuk midemi okadar cok zorladimki ah mmidecim benim canim
canlarim gonderdiginiz ozel mesajlari aldim ve begum arkadasimizi sizinde oylarinizla asil uye olarak takima aliyoruz
bu haftaya dahil olacak kendisi
emin olun tanidikca cok cok seveceksinizz tatli bir cadidir kendisi benen iyi olmasin iste iyidirr lülülülülülü
neyse kendiside kurallari kabul ettigine gore sorun yok ayrica kara defterinide hepinizin okumasini istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/3063166-mesaj4.html
bu liki hepinizin gozden gecirmesini istiyorum
begumcum daha oncede soyledim gibi giris parali bir kilo vermen lazim ilk hafta haberin olsun (biraz zor ya )neysee
begüm hosgeldinnnn ben nurayın yazısını okumaya gidiom
[I[/B]]bu arada bende dun 1.5 saat tempolu yurudum valla biraktim cocuklari esimede gel dedim beyefendi gelmedii benimle burda tuk kahveleri var ona gitmis yok isim var oylemi dedim ciktim cocuklari gorumceme biraktim yurudum yurudum sonrda gittim kahvenin oraya arbamizin sileceklerini aynalarini kaldirdim geldimm
pretosto yaptim haberide yok soylemedimde benimle gelmezmi gicik oh olsun geldigindede yattim uyudum erkendenn
yani bende guzel gecirdim dunu bir tane pasta yemistim kacamak olarak ama yurudugumde yakmisimdir eminim [/I]
gunaydın kızlar
sonra kahvaltıda sekersız kahve ve ıkı dılım kepek ekmegıne krem peynır surdum yedım sabahları cok acıkıyorum aksam bısey yemıyorumya oyuzden heralde..
bırazdan tv8 ebrunun plates hareketlerını yapcam sonrada belkı nıvea bodyı yaparımhihoyyyt
neslihancım pilates yapmayı dene sende beline zarar vermez heralde haraketler hiç zorlayıcı değil yani zorda yorucu değil
gunaydın kızlar
faydası olup olmadıgını bılmıyorum canım bende daha 1 haftadır falan ıcıyorum ama faydasını gorenler var bakalım ıcmeye devam edıcem benımde annem yazın turkıyeden getırmıstı kocaman posette durup duruyordu ıcıyım barı dedım bende-tatlicadiarzu-
Günaydın canım.Ben nivea body yapıyorum birde tuğba özay.Ebru nun platesini de indirmiştim ama hoşuma gitmedi yapmadım hala duruyor pc de kayıtlı.Nivea body ihmal etme önemlidir o
canım tugba ozayınkını nerden ındırdın, eger gonderebılıyorsa banada gonderırmısın
bende ıstıyorum onu basen bacak hareketlerı ıcın ıyı dıyorlarhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?