14 şubatı yalnız geçirecekler :(((

AMMMMİİİİİİNNNN CANIMkaydirigubbakcemile3

ama malesef onların hamurunda pişmanlık yok, çünkü okadar kontrollülerki, biri hayatından çıktı mı, direk siliş, "eski padişah öldü,yaşasın yeni padişah" .malesef böyleler. bilmiyorum hiç bi erkekten pişman olduğunu işiten şanslı kul varmı?

ama malesef onların hamurunda pişmanlık yok, çünkü okadar kontrollülerki, biri hayatından çıktı mı, direk siliş, "eski padişah öldü,yaşasın yeni padişah" .malesef böyleler. bilmiyorum hiç bi erkekten pişman olduğunu işiten şanslı kul varmı?

Canım mutlaka pişman olan vardır ama erkekler ya gururlarına yediremezler.:1no2:
Şu da bir gerçek ki gelen gideni aratır:nazar:

Sevgilim olmasına rağmen 14 şubatta yalnız olacağım..
O memleketinde ben memleketimde...
Yalnızlık kıstasınız buysa tabii..
Ahh ahh zaten aylardır görüşemiyoruz, kim bilir ne zaman göreceğim?

Orda bir köy var uazakta gitmesekte görmesekte o köy bizim köyümüz:lepi:
Canım bizim bir köyümüz bile yoksenağlama
Canım şaka bir yana uzaktada olsa senin o gün konuşabileceğin ve sevgililer gününü kutlayabileceğin bir sevgilin var.
:eek:

evet sinemcim bunu istiyorum aratsın, keşke desin...

kime ne faydası olur bilmiyorum ama istiyorum :)))

evet sinemcim bunu istiyorum aratsın, keşke desin...

kime ne faydası olur bilmiyorum ama istiyorum :)))

canım zaten birine faydasının olup olmamasının ne önemi varki öenmli olan senin rahatlaman.ve emin olki birgün mutlaka keşke keşke diyecek onun için için rahat olsun canım

benim içim o açıdan çok rahat, çünkü hiçbi yanlışım yok, sadece sevdim, kimseyi hapsetmeden, bezdirmeden, kapris yapmadan, başkası onları ona yapmaz, eminim, kendi kaybedecek. bende hakedeni bulucam inşallah :dance:

benim içim o açıdan çok rahat, çünkü hiçbi yanlışım yok, sadece sevdim, kimseyi hapsetmeden, bezdirmeden, kapris yapmadan, başkası onları ona yapmaz, eminim, kendi kaybedecek. bende hakedeni bulucam inşallah :dance:

Zaten kendi baştan kaybetmiş bir durum da canım çünkü seni kaybetti. İnşallah sen de seni hakeden birini en kısa zaman da bulursun canım:Saruboceq:

ağzından bal damlıyo canım :))) inşallah hepimiz öyle insanlar buluruz, hayat tek çekilmiyo, ama illa çift olacam diye kimsenin derdi de çekilmiyo :))) hepimiz için hayırlısı olsun :Saruboceq:

ağzından bal damlıyo canım :))) inşallah hepimiz öyle insanlar buluruz, hayat tek çekilmiyo, ama illa çift olacam diye kimsenin derdi de çekilmiyo :))) hepimiz için hayırlısı olsun :Saruboceq:

Haklısın canım hayat tek hiç çekilmiyor:nazar: umarım herkes kendi hakettiğini bulur:1hug:

14 şubat saçmalığından hoşlanmasak ve kutlamasak da
herkesin "aşkının" coşacağı o günde biz de birbrimizden ayrı olacağız

ancak tezkeremizi alınca bana her gün 14 şubat olacak inş.:asigim:

çok özledim seni herşeyimŞeniz

ayy canım benim, allah kavuştursun ama ne demişler beklemek güzeldir gelecekse beklenen, özlemek de güzeldir özlüyorsa özlenen, sonuçta vuslata az kalmış :)))

bu 14 Şubat'ta bende yalnızım..
nişanlım askerde ve ben bu sevgililer gününü onsuz geçircemsenağlama

14 şubat saçmalığından hoşlanmasak ve kutlamasak da
herkesin "aşkının" coşacağı o günde biz de birbrimizden ayrı olacağız

ancak tezkeremizi alınca bana her gün 14 şubat olacak inş.:asigim:

çok özledim seni herşeyimŞeniz

canım erkek arkadaşın askerde anlaşılan..benim de öle nişanlımı bekliorum=(
şafak kaçfisfisfis

şekerler eminim olsada askerde olsa, tek sorunumuz bu olsa diyen bi milyon kişi bulabilirim :))) ama beklemek zordur onuda bilirim, kolay gelsin,, gel teskere gell !!!

4 sene sonra bende bu sene sevgililer gününde yalnız olucam...ayrılalı 7 ay oldu:çok üzgünüm:

hadi ya, demek 4 senelik ilişkin bitti, ciddi bi süre, neden bittiki? anlatmak istermisin???

14 şubatı geçen 14 şubatları düşünmemek için kendimi nerelere atayım çabasıyla geçiricem sanırım :KK43:

X