14 şubatı yalnız geçirecekler :(((

sevgılısı olupta yınede yalnız gecırecek bırı olaraktan bende geldım :KK43:(((

senin sevgilin varsa niye yalnız geçiriyosun kardeşim, git neredeyse, o gelsin, ortada buluşun, yapın bişeyler canımmm...

bakalım kimler yanılacak kızlar :))) düşünsenize 1 ay sonuçta, heran aşık olabilir, heran aşkınıza karşılık bulabilirsiniz, herşey bi oluvermeye bakıyo, olmayınca da olmuyo,

yalnız değilsiniz kızlar ;
kalbim ruhum hep sizinleeeee delikafadulden

bende varım...........
oyuncak ayımla sarılarak yuvamda geçirecem.......
mümkünse ogun ne tv nede çarşıda olmayacam

ay yasmı tutucan bidee boşver sevgilisiz hayat cennet kızzz düşünsene herşeye olmaz diyen biri hesap vermek zorunndasın hep özgürlüğün kısıtlanıyor ... canım boşver onlarsızda hayat geçiyorr .:dance:

onlarsız da hayat geçiyo ama yavan geçiyo be şeker,,, yanii aşk yoksa tabi öyle özgürlüğüm falan denir de aşk dünyanın en tatlı şeyi ayol, yani tabi yas tutalım da demiyorum, ama inşallah ayaklarımızı yerden kesen -karşılıklı- aşkı yaşayalım.

yoksa hep bişey eksik bence

Amin amin .Onlarsızda geçiyo yavan geçiyo belki ,tabi bu özgürlüğün kısıtlanması tatlı şeyler dediklerimizin arasında ama yasda tutamam yok diyee seven gitmez severse sever zaten ama gideceksede dur dememek lazım sevgi emek ister çünkü.

hehhee, benim hep ümidim var bigün biranda şimşekler çakacak, heh dicem şeytanın bacağını kırdık :)))

Arasınlar tabii ama bulacaklarsa çabuk bulsunlar yoksam hiç istemem hıhh bu aradada bi biz yanlız kutlıyacaz galiba gelen yok aglasammı:çok üzgünüm:

önce sen gel güzelim farketmezkiii sende benim gibim 14 şubatı yanlız geçirenlerdensinn :içelim:
şaka olsun diye dedim:::::::))
bende varım...........
bende ogün hiç dışarda olmak istemiyorum ortalıkta güller hediyeler doşaşacak:nazar:

Arasınlar tabii ama bulacaklarsa çabuk bulsunlar yoksam hiç istemem hıhh bu aradada bi biz yanlız kutlıyacaz galiba gelen yok aglasammı:çok üzgünüm:
ağlamak yok belki seneye yanımızda birileri olur:)))

bakalım kimler yanılacak kızlar :))) düşünsenize 1 ay sonuçta, heran aşık olabilir, heran aşkınıza karşılık bulabilirsiniz, herşey bi oluvermeye bakıyo, olmayınca da olmuyo,

ayyy keşke yaaaa... valla benim bu sene kötü geçecek sanırım... hani sevgilim yokken aldırmazdım da ; ayrıldığım bir sevgili olunca ; off aman yaaa... -tatlicadiarzu-

bende varım...........

ya şimdi takvime baktım... cumartesi günüymüş... napıcaz yahu eve mi kapanıcaz... valla ben çıkarım dışarı ; tek başıma da olsa ... hayat bu güzelim ... belki o gün çalar kapımızı şans kaydirigubbakcemile3

ağlamak yok belki seneye yanımızda birileri olur:)))

yok tabii ağlamak ... yerimseniben

X