14 şubatı yalnız geçirecekler :(((

ya cumartesi işte ... sinemaya gidin arkadaşlarınızla... toplaşın... çevrenizdeki herkesin sevgilisi yoktur sanırım... yani şahsen ben öyle yapacağım... :)

yaa böcüküm ama ama sinemalar, sevgililerle dolar taşar o gün :))) sevgilisini kapan sinemaya götürür...

bu topiki de keşfetmişsin bakıyorum minacım, kim derdi ki 14 şubatta yalnız olacaksın demi, ama asıl senin söylemen lazım, arkadaşlar boşverin bu işleri, 14 şubat nedirki falan diye, hepsini tokatlayıp duruyosun ya :)))

bu topiki de keşfetmişsin bakıyorum minacım, kim derdi ki 14 şubatta yalnız olacaksın demi, ama asıl senin söylemen lazım, arkadaşlar boşverin bu işleri, 14 şubat nedirki falan diye, hepsini tokatlayıp duruyosun ya :)))

hepsni tokatlıyorum ama 14 şubatta kendimi tokatlıcam heralde :) napsam nerelere kaçsam, çıktın yokmu diyip duruyolar zaten, gün doğdu millete, konu çıktı !!!

esım asker oldugu ııcn bende yalnızım :KK43:

allah kavuştursun canım...

umutsuz olduğu biranda sevmek ister her insan
birazcık şanslıysan neden olmasın
kendinden emin değilsen sevme
bensiz mutluysan HEP ÖYLE KAL
eğer her gece yattığında
büyülü düşler sana benden bahsediyorsa
hemen tatlı uykundan uyan
çünkü ben hiç uyuyamam
seni düşündüğüm zaman
benki sevmekten hiç usanmam...

canlarım bi tanelerim...
bir kaç gün öncesine kadar ben de yalnız geçireceğimi sanıyordum...
yani sevgilim olup da yanımda olmayanlardanım...
ama 4 günlüğüne yanıma geleceğini söyledi..
14 şubatta da yanımda olacakmış...
çok mutluyum çooooooook....
İnşallah hepiniz benim gibi mutluluklar yaşarsınız, hatta daha fazlasını yaşarsınız...

14 şubatı bende yalnız geçirdimmm 14 şubata bir ay kala erkek arkım tarafından terk edildimm sanırım hediye parasından kaçmak için yaptı bunuu aa niye daha öncee aklıma gelmedii olabilirr vallakaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
evreka niloşummm :)))
topiğime hoşgeldin...öksüz kalmış topiğime renk kattın, hahahahaahhh...
arkadaşlar seneye 14 şubat diye de kıvırabiliriz, yada 14 şubatı yalnız geçirecekler değil, geçirenler falan, ayy gelin ayol neolursanız olun yine gelin :roflol:

yavyuşşş bi sene beklemen gerekicekk amaa bence gerekmicekk cunku seneye bu topik inşallah sahipsiz kalıcakk ayy ne guzel beddua ama böyle bedduaya can kurbann cunku senin seneye bi sevgilin olcakk kuşş

kuşum benim yaa
bedduan bile tatlı... hepimizin inşallah..
sen merak etme ben topiğimi sahipsiz bırakmam, o zaman da ismini "14 şubatı yalnız geçirmek ne demek bilenler" diye değiştirrim falla, kimse tutamaz beni uleeennnnn, benim buralarrr...
evladım bu topik benim:CüvCüv:

dandini dandini danalı bebek
elleri kolları kınalı bebek
huuu huuu huuu huuu....
iyi gecelr annişinin kuzusu:ecrin_bebek:

X