14 şubatı yalnız geçirecekler :(((

hepside nerde kaldın diye çemkiren cinsten değil canım, kimisi alışıyo, dediğinden yarım saat sonra beklemeye başllıyo :)))))))

parkta oturma diye çemkirenmi, aaayyy hiç çekilmez, benimki bitemez bitiremeyiz konuşalım diye çemkirendendi :)))))

parkta oturma diye çemkirenmi, aaayyy hiç çekilmez, benimki bitemez bitiremeyiz konuşalım diye çemkirendendi :)))))

HOŞGELDİN SİNEM
PARKTA OTURMAMI:1shok: ÇOK ACAYİP NEYSE AMAN KIZLAR SORMAYIM BENİM ESKİSİDE BU ARALAR GÖRÜŞÜYOZ PEK Bİ ÖNEMSİYOO ŞİRİN ŞİRİN LAFLAR SİZCE 14 ŞUBAT İÇİNMİ YAPIYO BUNLARII :uhm: AMANNNN ÇEKEMEMMM HAZIR GİTMİŞ RAHATIMM.....:dance:

rahatın iyiyse, istemiyosan boşver şirin şirin yaşasın :))) 14 şubatta yalnız olmayı erkeklerin takacağını sanmam.

offoff kızlarr benimkiyle 1 sene olcak ayrılalı nisanda pişman oldu oh canıma değsin askerde habire bişiler yazıo çıldırıo hayatta öyle cümleler kuramayan insan neler neler yazıo valla...

ama ben yinede yanlız geçiricümm önceden üzüldm biraz ama amaaann şimdi takamıcümm valla kimseiii ....

yaşasın ÖZGÜRLÜK :p:):)

HOŞGELDİN SİNEM
PARKTA OTURMAMI:1shok: ÇOK ACAYİP NEYSE AMAN KIZLAR SORMAYIM BENİM ESKİSİDE BU ARALAR GÖRÜŞÜYOZ PEK Bİ ÖNEMSİYOO ŞİRİN ŞİRİN LAFLAR SİZCE 14 ŞUBAT İÇİNMİ YAPIYO BUNLARII :uhm: AMANNNN ÇEKEMEMMM HAZIR GİTMİŞ RAHATIMM.....:dance:

Sanmam Canım 14 Şubat için yaptığını ayrılma nedeninizi bilmiyorum ama belki pişman olmuştur:nazar: böyle bir olasıllık var mı?

rahatın iyiyse, istemiyosan boşver şirin şirin yaşasın :))) 14 şubatta yalnız olmayı erkeklerin takacağını sanmam.

rahatım tabi :kahve: ... şirinliği sökmüyo bana zaten ...heee doğru diyon hele oo hayatta takmaz o ğünü bile hatırlamaz.... iyidik de gitti bikeree .... napim gitmeseydiiii:))))

offoff kızlarr benimkiyle 1 sene olcak ayrılalı nisanda pişman oldu oh canıma değsin askerde habire bişiler yazıo çıldırıo hayatta öyle cümleler kuramayan insan neler neler yazıo valla...

ama ben yinede yanlız geçiricümm önceden üzüldm biraz ama amaaann şimdi takamıcümm valla kimseiii ....

helel olsun kız aramıza hoşgeldin pişman olmayı ömceden öğrenselerdiii ooooo çoktan suyu geçerlerdiii..sonradan jetonları düşüyooo boşverrrrrrrrrr .:) ohhh rahatım rahattt :))):teytey:

Sanmam Canım 14 Şubat için yaptığını ayrılma nedeninizi bilmiyorum ama belki pişman olmuştur:nazar: böyle bir olasıllık var mı?

pişman olmuşturr zaten ayrılırkende pişmandı ama haklı nedenleri var bende onu haklı görüyorumm . sorun ne ben ne o ama kimbilir belkide diyorum 14 şubat için böyle ama takmazki böyle günlerii doğum günümü bile hatırlamazdı ki kendi dogum gününü bile hatırlamıyoo :KK43:(( sevdaluk ettuk da ne oldu sevmeyeceğum oni dahaa:KK43::1no2:

pişman olmuşturr zaten ayrılırkende pişmandı ama haklı nedenleri var bende onu haklı görüyorumm . sorun ne ben ne o ama kimbilir belkide diyorum 14 şubat için böyle ama takmazki böyle günlerii doğum günümü bile hatırlamazdı ki kendi dogum gününü bile hatırlamıyoo :KK43:(( sevdaluk ettuk da ne oldu sevmeyeceğum oni dahaa:KK43::1no2:

ben de sadece 14 şubat için böyle bir şey yapacağını sanmam...
erkek sonuçta ; hatun olsa neyse ...

olmaz diyorsan ; içinde herşeyi kırıp dökmüşse bakma gözünün yaşına... :jeyyar:

Olaylar değişse belkii ama değişen bişe yok oyüzden olmaz ama sevdum onii çok sevdummm olmaz dahaaa

inşallaaaahh hepsi bin pişman olurrr, darısı hepsinin başına ... kötükedihüso

Sevgilim olmasına rağmen 14 şubatta yalnız olacağım..
O memleketinde ben memleketimde...
Yalnızlık kıstasınız buysa tabii..
Ahh ahh zaten aylardır görüşemiyoruz, kim bilir ne zaman göreceğim?

ayy senin durum da zormuş be, uzaktan uzağa, ama en azından görüşüceksiniz ya o da bişey, keşke herkesin tek derdi uzaklık olsa da bütün nefretini uzaklığa bağlasa olsa bitse ...

benim öyle olsaydı şahsen nerde olsa gider bulur rahat bırakmazdım, ama duygusal uzaklık hepsinden kötü, düşünsene yanında bile uzak !!!

X