- 24 Kasım 2008
- 149
- 3
- 40
ayyy keşke yaaaa... valla benim bu sene kötü geçecek sanırım... hani sevgilim yokken aldırmazdım da ; ayrıldığım bir sevgili olunca ; off aman yaaa... -tatlicadiarzu-
ya şimdi takvime baktım... cumartesi günüymüş... napıcaz yahu eve mi kapanıcaz... valla ben çıkarım dışarı ; tek başıma da olsa ... hayat bu güzelim ... belki o gün çalar kapımızı şans kaydirigubbakcemile3
yok tabii ağlamak ... yerimseniben
bende yeni ayrıldım sayılırrr,,, insan bi bekler demi 14 şubatı sonra ayrılır, o haftalık barışsammı yerimseniben
ama şu 14 şubat budalalarından nefret ediyorum ya gidin evinizde kutlayyınn demi, ne diye aldığınız gülleri gözümüze sokuyolarr??? Olan var olmayan var...
Bide yanlışlıkla yanında erkek varsa yandın,rezillik diz boyu, bütün çiçekçiler yapışır :roflol:
benim eski gelmeyeceğine göre seneye bakıcaz artık:))
bencede buluruz, hatta bulalım, hatta olmadı eskileri falan ısıtıp 14 şubatlık hazırlayalım, o da olmadı o günlük sanal sevgili yapalım, o da mı olmadı kendimize netten çiçek gönderelim :)))
ben sevgilisiz daha rahatım hesap verme derdi yokbencede buluruz, hatta bulalım, hatta olmadı eskileri falan ısıtıp 14 şubatlık hazırlayalım, o da olmadı o günlük sanal sevgili yapalım, o da mı olmadı kendimize netten çiçek gönderelim :)))
bende aynı şekilde iyiki gitmiş diyecem gerçi benimki o konularda romantikti özel birşeyler yaprdı neyseay yok eskiler yeterince yetti yenisini istemem ... 14 şubat ohhh iyiki sevgilim yokmuş diyip kutluyucam ... :dance: baktım olmadı çok canım çekersede çiçekçiden kendime çiçek isterimm ohhhh hayat ne güzel iştee :sm_cool:
valla aşk devam ederken iyi oluyorda ayrılınca fena yıkılıyorsun
kızlar siz arada sevgilisinden ayrılanlar klübüne de uğrayın :)))