14 şubatı yalnız geçirecekler :(((

bende yeni ayrıldım sayılırrr,,, insan bi bekler demi 14 şubatı sonra ayrılır, o haftalık barışsammı yerimseniben

ama şu 14 şubat budalalarından nefret ediyorum ya gidin evinizde kutlayyınn demi, ne diye aldığınız gülleri gözümüze sokuyolarr??? olan var olmayan var...

bide yanlışlıkla yanında erkek varsa yandın,rezillik diz boyu, bütün çiçekçiler yapışır :roflol:

haklısın yaa kırmızı gülü allahtanki fazla sevemem yoksa öldürürdüm çiçekçileri

bencede buluruz, hatta bulalım, hatta olmadı eskileri falan ısıtıp 14 şubatlık hazırlayalım, o da olmadı o günlük sanal sevgili yapalım, o da mı olmadı kendimize netten çiçek gönderelim :)))

bencede buluruz, hatta bulalım, hatta olmadı eskileri falan ısıtıp 14 şubatlık hazırlayalım, o da olmadı o günlük sanal sevgili yapalım, o da mı olmadı kendimize netten çiçek gönderelim :)))

ay yok eskiler yeterince yetti yenisini istemem ... 14 şubat ohhh iyiki sevgilim yokmuş diyip kutluyucam ... :dance: baktım olmadı çok canım çekersede çiçekçiden kendime çiçek isterimm ohhhh hayat ne güzel iştee :sm_cool:

amaan demi yani, çiçek almaktan başka bi işe yaradıkları yok, onu bizde alırız :smiley-cool:

ayy benim eski 2 yıl boyunca bana sadece 1 kere çiçek aldı... onda da %1000 suçluydu ...
neyse ya almasın çiçek filan ; kendisi gelse adam gibi ; şöyleee kapıma sürünerek ... :))

ben sevgilisiz daha rahatım hesap verme derdi yok

bende aynı şekilde iyiki gitmiş diyecem gerçi benimki o konularda romantikti özel birşeyler yaprdı neyse

aaa kızlaar bizim topik burayamı taşınmış neee,bende aranızdayımm biliosunuzki en kalıcı üyelerden biri olarakkk

ben zaten sevgilime aşık değildim, yalnızlıktan daralmıştım, öyle çıktım, onun için değil çiçek almak dünyayı ayağıma serse bişey yerine geçmiyodu, ama aşkla bi ilişki nasıl olur onu görmek isterim yani açıkçası...

valla aşk devam ederken iyi oluyorda ayrılınca fena yıkılıyorsun

valla aşk devam ederken iyi oluyorda ayrılınca fena yıkılıyorsun

yıkılmadım ayaktayım dertlerimle baş başayımmm :)) kimin umrunda hayatımda olmaması .... seviyoduk seviyoduk da ayrulduk napalım kader dedik geçtiii ... rahatım artık oda yok sorunda yok....

hay yaşa sen ) gidene baybay gelene hayhay...
bende sevdim sevdim söylemedim, söylememeliydim, kader deyip geçemedim, delip geçmesini bekledim, sonunda geçti galiba, onu unutmaya başkasıyla çalıştım, daha büyük dert oldu, aynı sonuca vardım, kimse yok sorun yok !!!

kızlar siz arada sevgilisinden ayrılanlar klübüne de uğrayın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…