14 şubatı yalnız geçirecekler :(((

Çenebaz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
10.923
12
14 şubatı yalnız geçirecek arkadaşlar,gelin birbirimizi teselli edelim :))))))

ozaman gelsin ona göre her an seyir nöbet görev çıkabilir bakalım

Daha 1 ay var hiç belli olmaz bakarsınız yalnızlar eşlenir, eşler yalnızlaşır kimbilir....

Kısmet, hayırlısı olsun diyelim.....

Bende malesef her 14 şubat gibi yalnızım((((:

gülelim canım halimize... öyle ağlamakla olmuyor ki ... yerimseniben

Daha 1 ay var hiç belli olmaz bakarsınız yalnızlar eşlenir, eşler yalnızlaşır kimbilir....

Kısmet, hayırlısı olsun diyelim.....

öyle tabii de... eşliler yalnız kalmasın yaaa... :1no2:

gülelim:))) zaten benim için bişey farketmedi her 14 şubat yalnızım

bende yanlızım aday adayım bılem yok...
bazen yasanan ilişkilere bakıyorumda..aman ıyıkı yok sevgılım dıyorum...agrımaz basımımı agrıtayım dıye...
bazende bır yanım eksık gıbı oluyor........
hayırlısı olsun ne dıyelım...

amann bende yanlızım ...
bazen istiyorum olmasını böyle çevrede insanları görunce..
bazen biton dert diorum..
yok yani...
ama hiç belli olmaz bi işler birbirimizin abisi kardeşi fln ailecek mi geçirsek ne yapsakkk kızlarrr:):):) (şaka yapıorm hemen hayıflayanlar olmasın

bende yalnızım bende yaşasın yalnızlık laelaelaelaelae
:içelim:

beeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn...........

sanki önceki yıllarda yalnız değildim de noldu, özel bir gün olarak kutlamamıştık hiç, zaten ben o tarz şeylere önem veren biri değilimdir pek..
ama yalnız olmak üzüyor insanı...
gerçi ilişki falan istemiyorum artık, yaşadıklarım ve çevremdeki ilişkileri gördükçe de aşka inancımı yitiriyorum zaten...ileriye ya da eski sevgilime dönük bir ümidim yok, ama insan üzülüyor yine de..

bende varim...ha bide 2gün öncesinden dogum günüm var..allahta onu ailemle gecirecegim ama 14 subat malesef yanlizim

canım ya benim hala umudm var umut olmasa yaşanmaz hayat bize nelerin getireceği hiç bilmeyiz belki sevgilimizden ayrılmamızda bir hayır vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…