• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡☆ 14 ŞuBaT MuTLu HaMiLeLiKLeR GeTiRSiN ☆♡

Umarim 2019 güzel günlere gebe olarak gelir. Herkes gönlünde ki dua'ya amin diyerek başlar. Çaresiz değildir hiç kimse bir olursak birlikte olursak güzel paylaşımlar ve guzel Yarınlar bizimle olacak. Bazen dert ortağı bazen mutlu haberler paylaşarak umudumuzu her daim devam ettirip o bebek bi gün olacak ELHAMDULİLLAH deyip bekleyeceğiz.

Tek kalınca insan kafasında milyonlarca soru işareti oluşur, can sıkar ömür de zamanda geçmez...

İnsan hayal ettikçe yaşamaya , hayata tutunur...

Dert dediğin herkeste var , önemli olan aynı dertlere sahip insanların bir arada olup destek olabilmesi...

Zamanla mekanın bazen önemi olur.
Sevdiğin insanla aynı zaman ve mekandaysan hayat güllük gulustanlik olur
Ama
Sevmediğin kişilerle aynı ortamda olmak fazlasıyla can sıkar sabretmek gerekir.

2 buçuk. Ben 2 yıl vajinismus tedavisi gördüm. İyileşeli 7 ay oldu. Bebek için çalışmalarımızın bu 4. ayı. Sabırla bekliyorum :)
Hayırlı haberler alırsın ins. Cnm eğer bu ayda tutmazsa ovulasyon testi al derim oda yardimci oluyor yumurtlama günü için ☺

2 buçuk. Ben 2 yıl vajinismus tedavisi gördüm. İyileşeli 7 ay oldu. Bebek için çalışmalarımızın bu 4. ayı. Sabırla bekliyorum :)
Hayırlı haberler alırsın ins. Cnm eğer bu ayda tutmazsa ovulasyon testi al derim oda yardimci oluyor yumurtlama günü için ☺

Canım bu ay doktorum yumurtlama takibi yaptırdı. Ve o günü değerlendirdik. Umudum oldu ama yine de hayal kırıklığı yaşamamak için belirti falan aramıyorum. Bekliyorum :)

En iyisini yapıyorsun emin ol kendini dinlediğin zaman vücut acayip yanıtlıyor
Canım bu ay doktorum yumurtlama takibi yaptırdı. Ve o günü değerlendirdik. Umudum oldu ama yine de hayal kırıklığı yaşamamak için belirti falan aramıyorum. Bekliyorum :)
Fazla bişey kalmamış zaten ☺

Hiç ummadığn anda güzel haberler alırsın ya bu aralar hiç birşey ummuyorum hayattan ☆

Eğer hamilelik düşünüyorsanız ilk önce hangi gün yumurtladiginiz önemli bunun içinde ya Dr dan takip yada kendimiz ovulasyon ile kendinizi etmeliyiz.

Ovu. Testler int. Üzerinden uygun fiyata satılmakta zaten. Geriye regl gününün geçmesi ve Ovu kullanmak gerekiyor.

Yine de 1 yılı aşkın bebek sahibi olamiyorsaniz bi Dr gorunmenizde fayda var.

Kendinizi asla dinlemeyin çünkü vücut aşırı derece de yaniltabiliyor. Stres de hormonları fazlasıyla etkiliyor bunlardan uzak durmak gerekiyor.

Back