14 Şubat Mucizesi - Buyrun Yorumlayım Kızlar Ne Yapmalıyım

Çocuk biraz çakala benziyor sanki ilk buluşmada söylediği şeyler, attığı mesaj dan bunu çıkarım. Bana kalırsa boşver sen bunu canım

itici geldi bana da. normal değil yani bu tarz konuşması. niyetinden şüphe ederdim ben de olsam.:44:

Çocuk biraz çakala benziyor sanki ilk buluşmada söylediği şeyler, attığı mesaj dan bunu çıkarım. Bana kalırsa boşver sen bunu canım

Aynen ya sanki takılacak gönlünü ağlendirecek kız arıyor

itici geldi bana da. normal değil yani bu tarz konuşması. niyetinden şüphe ederdim ben de olsam.:44:

Niyetinden fazlası ile şüphe etmeye başladım

o yaşta insan evlenmeyi düşünür bu ne düşünüo pess

Bence sen ona iyi bir ders vermelisin. seni bir daha aradığında sana ısınamadım tarzı konuş.

Demin aradı cnm kayağa gidiomuş

Dedim iyi yolculuklar hiç pas vermedim inanamıorum 32 yaşında ama adam çok çocukça ciddi değil

Şimdi benim anlamadığım siz daha bir ilişkiye başlamadınız ne diye sana haber veriyor ki:44:

Çünkü dengesiz ben bunu çıkardım burdan yani ben daha olgunum onun yanında resmen ben olgun kaldım

50 yaşında dayısı ve 17 yaşında sevgilisi cabası

Dayısının sevgilisi 17 yaşındaymış bu nasıl bir aile

evet dayısının sevgilisi 17 yaşındaymış

Ve dayısı beni telefona istemiş oda verdi çok şaşırdım emrivaki yaptı

Dayısı dioki eminim çok güzelsin Benim yiğenim çirkinlerle takılmaz

Dedim biz takılmıyoruz ve yiğeninizi tanımıyorum daha

Aile boyu rezalet ne diyim şaşkınlıkla okuyorum yazdıklarını takılmak falan 50 yaşındaki bir adamın kullandığı kelimelere bak. Şu buluşmaya ayrınıtılı bir anlatsana merak ettim

Aile boyu rezalet ne diyim şaşkınlıkla okuyorum yazdıklarını takılmak falan 50 yaşındaki bir adamın kullandığı kelimelere bak. Şu buluşmaya ayrınıtılı bir anlatsana merak ettim

Canım bu beni iş yerime yakın bi yerden aldı

Arabada giderken sohbet ettik sonra cafeye giriyorduk dediki UGG giymişsin ben hiç sevmem bende dedim ama ben seviyorum

Sonra cafede baya sohbet muhabbet hep yaşadıgı hayatı eski sevgililerini anlatıo işte gezmeyi çok sevdiğini sölüo ben sessiz ve şaşkın dinliorum daysının resimlerini gösterdi

Çılgın bedişteki necmi dedi gibi

deidki 2 mankenle evlendi boşandı şimdi 17 yaşında sevgilisi var dedi

Bende ne biçim hayat hiç normal değil dedim oda bencede normal değil dedi anlattı baya işte dayısı aradı bana verdi teli

sonra bana dedi sen anlat ben dedim anlatcak pek bi şi yok ben ev kızıyım işten eve evden işe

sonra kalkalım dedi kalktık ben otobüsle gitcem dedim olurmu dedi ben bırakırım dedi eve yakın bi yerde indim ama çok ciddiyetsizdi çok rahat sanki takılacak kız arıyor

UGG ne demek canım :44:

ya hep böyleleri beni buluoo saç çeklin çok hoş dedi bende biliorum dedim

Ay bune ya....
Dakka bir gol bir Ilk buluşmada belli etti kendini..bence aradığında hemen açma sonraki aramalarında açarsın..duymamışım , yanımda değildi tel falan de..umursama...sonrada arayıp sormasın bidaha..bune yaww

zırt orda zırt burdaysa heryerde vardır bitane takıldığı kız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…