- 8 Şubat 2011
- 64
- 2
- 96
- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
Canım tabiki düşüncende haklısın eskisini unutmadan yeni bir ilişkiye başlanmaz
Fakat onun imkansız oldugunu bildiğimiz için EBANK a bir şans verip en azından birbirimizi tanımamız için zamana yayabiliriz
Biz ne yapıyorsak bu havaya sokmakla yapıyoruz .. bayanlar erkekler biz gibi değil malesef. Günde kaç kere bir kıza kahve ısmarlamışlardır..
Bu erkekler için gayet sıradan bir teklif kanma hemen...
Bir kız aramış diye arkasına düşen capkının tekidir..
Çok fazla hayale kapılma arkadaşım çok ama çok daha fazla üzülürsün. Böyle tesadüfler her zaman olabilir ama illa birşeyler olacağı anlamına gelmez...
Tüm hayal kırıklıkları insanı başka bir hayal kırıklığına sürükler...
Ben o kadar tesadükfler yaşadım ki aynı film gibiydi bende çok hayale kapıldım çok üzüldüm o yüzden ne aramasını bekle ne de fazla hayale kapılma...
Düşünme bile.
Canım tabiki düşüncende haklısın eskisini unutmadan yeni bir ilişkiye başlanmaz
Fakat onun imkansız oldugunu bildiğimiz için EBANK a bir şans verip en azından birbirimizi tanımamız için zamana yayabiliriz
Biz ne yapıyorsak bu havaya sokmakla yapıyoruz .. bayanlar erkekler biz gibi değil malesef. Günde kaç kere bir kıza kahve ısmarlamışlardır..
Bu erkekler için gayet sıradan bir teklif kanma hemen...
Bir kız aramış diye arkasına düşen capkının tekidir..
Çok fazla hayale kapılma arkadaşım çok ama çok daha fazla üzülürsün. Böyle tesadüfler her zaman olabilir ama illa birşeyler olacağı anlamına gelmez...
Tüm hayal kırıklıkları insanı başka bir hayal kırıklığına sürükler...
Ben o kadar tesadükfler yaşadım ki aynı film gibiydi bende çok hayale kapıldım çok üzüldüm o yüzden ne aramasını bekle ne de fazla hayale kapılma...
Düşünme bile.
Ne kadar karamsar negatif bir bakış açısı,kusura bakmayın ama okurken çok rahatsız oldum ben. siz eğer kendi hayatınızda da bu felsefeyi uyguluyorsanız sahiden kendinize, hayatınıza çok haksızlık ediyorsunuz demektir...
canım yanlış anlama tek bir şey sormak istiyorum; tamam eskisiyle bir daha asla olmaz diyorsun(en azından aklın böyle söylüyor ve doğru olanı da bu),,peki kalbin ne diyor? kalbinde eskisine karşı hiçbir iz yok mu?
eğer cevabın unuttum ise tamamdır.
Canım Kalbim kesinlikle tam unutmuş değil sonuçta 1 aydır onun için gece gündüz üzülüyorum
Ama bizimkisi imkansız bir aşk unutmak zorundayım
anlıyorum canım benim. o zaman bak ne yap biliyor musun; bu çocukla illa ki görüşmek istiyorsan ona karşı dürüst ol ve yeni bir ilişkiden çıktığını hala tam anlamıyla unutamadığını söyle. bir süre arkadaş olarak görüşün. belki bu süre zarfında tamamen eskisini unutursun(yani inşallah) EBANK ıda iyice bir tanımış olursun hem. Ama dediğim gibi çocuğa karşı dürüst ol ve yeni bir ilişkiden çıktığını belirt.
umarım hakkında hayırlısı ne ise o olur.
Sana başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Üniversitede birini aşık olmuştum iki yılımı heba ettim. O da beni seviyordu ama ilişkimiz nedenleri seninkine benzemese de bitti. Hem de severek ayrıldık. Senin eski sevgilin gibi çekti gitti. Çok acı çektim. staja başlamıştım. Staj yaptığım fabrikada bir mühendis ile tanıştım çok ilgili alakalıydı. Bütün staj dosyamı nerdeyse o hazırlamıştıstaj dosyamdan okulda tam puan almıştım. Bir kaç kere çıktık kahve içtik. o yaşadığım acının üstüne bu çocukla tanışmak o kadar iyi geldi ki. Bu çocukla da ilişkimiz sevgili boyutuna gitmedi aslında ben götrümedim. Zamanla aramayarak görüşmeye kestik. Bunun sonucunda ben kendime gelmiştim arkama bile bakmadan memleketime döndüm. Bir yıl sonra aramaya başladı ama benim yeni bir sevgilim var ve nişanlanmak üzereyim inan yeniden araması bile beni heyecanlandırmamıştı.
Sana bunu anlatmamın sebebi yeni başlayacağın bu arkadaşlıktan ciddi bir ilişki doğmasa bile inan kafanı dağıtırsın yeter ki sen kendini fazla kaptırma
EBANK Abank Zbank önemli değil , için ısındıysa herkes bir şansı hakeder
Sevindim çok senin adına gerçekten canım...
Umarım bu kez mutlu olursunn
cok sevindim canım ben ya inşallah çok mutlu olursun çok güzel bir tesadüf olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?