• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Şubat Mucizesi - Buyrun Yorumlayım Kızlar Ne Yapmalıyım

Kızlar Merhaba

Bugün itibari ile ona msj attım cumartesi müsait oldugumu kahve içebileceğimizi belirttim

Çok kibar bir şekilde cumartesi şehirdışında olacağını eğer olursa yarın akşam iyi olacağını söyledi

Bende kabul ettim yarın akşam buluşuyoruz hadi hayırlısı

Kızlar Merhaba

Bugün itibari ile ona msj attım cumartesi müsait oldugumu kahve içebileceğimizi belirttim

Çok kibar bir şekilde cumartesi şehirdışında olacağını eğer olursa yarın akşam iyi olacağını söyledi

Bende kabul ettim yarın akşam buluşuyoruz hadi hayırlısı

waowwwwww süppperrrrrr şekerimmmm ayyy hadi hayırlısı kıssss:52::52::52::52: gelişmeler bekliyor olcağımmmmm:emir_bebek:

waaov müthişşş..bak sana hayallerimi sölüyorum..bence sen bunla kahve çay derken baya iyi anlşcaksın zamanla belki arkdaşlığınız ilerlicek vee bu durum ayrıldığın nişanlın tarafından duyulcak ..ve ayrıldığın nişanlın ölcek bitcek seni arıcaak ama senin için herşeyy artık çok geç olcak..we üzülme sırası uykusuz geceler sırası ona geçcek...:36:

Beyefendi çok hızlıymış yarın akşam:27:
Belki de şehir dışında olacağı yalandır daha çabuk buluşmak için uydurmuş olabilir:44:

waowwwwww süppperrrrrr şekerimmmm ayyy hadi hayırlısı kıssss:52::52::52::52: gelişmeler bekliyor olcağımmmmm:emir_bebek:

waaov müthişşş..bak sana hayallerimi sölüyorum..bence sen bunla kahve çay derken baya iyi anlşcaksın zamanla belki arkdaşlığınız ilerlicek vee bu durum ayrıldığın nişanlın tarafından duyulcak ..ve ayrıldığın nişanlın ölcek bitcek seni arıcaak ama senin için herşeyy artık çok geç olcak..we üzülme sırası uykusuz geceler sırası ona geçcek...:36:

Canlarım fikirleriniz için çok tşk

Çok Heyacanlandım yarın akşamı iple çekiyor olacağım

:32::32::32::32::32::32:bütün kızlar toplandık toplandık toplandık sorduk neden yıprandık yıprandık biz onalrdan hoşlandık hoşlandık :60::60::60::60: sen çok mutlu olcan şekerimmmmm eminim hakediyosunda :69::69:

Beyefendi çok hızlıymış yarın akşam:27:
Belki de şehir dışında olacağı yalandır daha çabuk buluşmak için uydurmuş olabilir:44:

Aslında bir bakıma iyi oldu bende bi an önce buluşup üzerimden buluşma heyecanı geçsin istiyorum

Merhaba, eski konunu biliyorum hatta yazmistim hatirlarsan
daha cok bir zaman gecmedi ve hala unutmakta gucluk cekiyorsun yada cekiyordun
bu yuzdenki icindeki boslugu doldurmak icin sakin acele etme derim
daha bir ay olmus..
mesafeni koru dersem haddimi asmam umarim
bunu dememin nedeni sadece boslukta olunca ask acisi cekince
insan asik olmasada kör olabiliyor..
ve gorustukten sonra o seni arasin
hatta ikinci gorusmeniz olursa kabul etme daha ileri bir tarihe at
herseyi sen daha iyi bilirsin ama hani su 14 subat sendromu var ya
o gun ozellikle daha duygusal oluyor genc kizlar
yanlis anlamazsin umarim :)

Merhaba, eski konunu biliyorum hatta yazmistim hatirlarsan
daha cok bir zaman gecmedi ve hala unutmakta gucluk cekiyorsun yada cekiyordun
bu yuzdenki icindeki boslugu doldurmak icin sakin acele etme derim
daha bir ay olmus..
mesafeni koru dersem haddimi asmam umarim
bunu dememin nedeni sadece boslukta olunca ask acisi cekince
insan asik olmasada kör olabiliyor..
ve gorustukten sonra o seni arasin
hatta ikinci gorusmeniz olursa kabul etme daha ileri bir tarihe at
herseyi sen daha iyi bilirsin ama hani su 14 subat sendromu var ya
o gun ozellikle daha duygusal oluyor genc kizlar
yanlis anlamazsin umarim :)

Kesinlikle haklısın cnm fikirlerin için nasihatlarını dinleyeceğim

Öbür konunu hatırlıyorum. Bence duygularından emin ol ve iyice düşün bu konuda. Kendine biraz zaman ver. Bu kişiyle de görüş ama illa ki bir şeylere başlamak niyetiyle değil, sonradan daha çok acı çekmeyesin.

Ayşe Mrb Çok şaşırdım beni hatırladın mı dedi

Hayır Kimsiniz dedim.

Ayşe Soyismini öğrenebilirmiyim dedi
Söyledim

Vee çok şaşırdı ben o günden beri ismini ve seni unutmadım dedi Günde bir sürü işlem yapıyorum ama sen aklımdasın

Ben Can Dedi

Şok oldum bu o çocuktu ama benim telefonuma nasıl gelmişti

Ama ben çok şaşkınım telefonuma nasıl geldi numarası acaba kredi çekerken banka tarafından mı verildi de kayıt ettim :82:

Noldu nasıl oldu bilmiyorum ama böyle bir şey oldu kızlar:37:

Ve benim ilişkim daha yeni bitti yanlış bir karar vermek istemiyorum belli ki Can benden hoşlanmış :69:

Gerçekçi bir yorum yapılmış önceki sayfalarda "karamsarlık" addedilmiş... Kadınların kalp kırıklıklarına gerçekçiliği karamsarlık sanmak sebep olmuyor mu zaten?.. Hatta bir arkadaşımız "Böyle kötümser baktıysan kendine yazık etmişsindir" demiş... Oysa belki de belalardan korundu o şekilde davranarak... Genç kızların başına ne gelse toz pembe bakmaktan gelmiyor mu? Kalp daima "küt küt" atar, akılsa arada sırada "ses verir"... İş onu duymakta...

Önceki konularınızı bilmiyorum ama zor bir ayrılık süreci atlattığınızı söylemişsiniz... Bundan sonrası için mutluluklar dileyelim...

Gelelim bu seferki hadiseye...

Genç yaşta mal mülk sahibi olan hanımlar dikkat çekiyor... Öyle ki bir kez karşılaştığınız bir adam Can Bey gibi "O günden beri ismini ve seni unutmadım. Günde bir sürü işlem yapıyorum ama sen aklımdasın" dediğinde neyin peşinde olduğunu anlamak güçleşiyor... Hoş, çulsuz da olsanız damdan düşer gibi "O günden beri seni unutamadım" denmesi saçma olurdu... Neden mi?
Yahu unutamadın madem toplu kandil mesajı gelmese neden ses vermiyorsun? İş güç sahibi koca adamsın...

Unutamadın madem soy ismini neden soruyorsun... Direkt "Soyadınız da ... değil mi?" diye neden sen sormuyorsun be adam? "Başka Ayşe, Fatma ise de gücendirmeyeyim, onda şansımı deneyeyim" der gibi soyisim sormuş...

Sizden bir ışık görmeden bir kandil mesajı üzerine "Bir sürü işlem yapıyorum ama hep aklımdasın" demesi de "14 şubat mucizesi" falan değil düpedüz hadsizlik... Ne çirkin şey o öyle arsız zamparalar gibi... Belki yanınızda sevgiliniz, belki hayatınızda biri var... Bu cümleleri ilk kez içtenlikle söyleyen adam evvela hoşlandığı kızın bir sevdiği var mı öğrenir... Önüne gelene bunları söyleyense dert etmez, "Onun sevgilisi varsa diğerine söylerim" der, böyle rahat davranır...

Bankacı tanıdıklarım var... Kimi bayan müşterilerin telefonlarını alıp kaydediyorlar... Hele bir tanesi var ki evlilikten döndü bu şekilde tanıştığı bir kızla... "Belli ki Can benden hoşlanmış" diyorsunuz evet bu bir ihtimal ama ihtimal bol...

Gelelim en tatsız ihtimale... Bu güne dek 13-14-15-16 şubatta netten, telefondan mesaj almadığım olmadı... Bu mesajlar eski sevgililerden de değil... Vaktiyle en yakın sırdaşım olan adamlar hatta ilkokul arkadaşlarımdan bile seslenenler oldu daima... Aşk mesajları değil, çaresizlik... 14 şubat dayatması nedeniyle yalnızlık, mutsuzluk, umutsuzluk -en az kadınlar kadar- erkekleri de vuruyor... Deniyorlar şanslarını... "Ya tutarsa" hesabı... O nedenle bu tarihlerde yapılan "ilan- aşk"lara prim vermek pek de makul bir tavır değil...

Mesajlardan anlıyoruz ki burada acılarınıza ortak olmuş hanımlar var... Sizin ayrılık hüznünden kurtulup mutlu olmanız için hep iyi tarafından bakmanızı öğütlüyorlar... Bunu sizin iyiliğiniz, mutluluğunuz için yapıyorlar ama sevdiklerimize salık verdiğimiz durumlara çok dikkat etmeliyiz... Çocuklarımıza mutlu olsunlar diye çikolata alırız fakat son kullanma tarihlerine, içindekilere bakmayı da ihmal etmeyiz çocuğa bir zararı dokunmasın diye... Sırf paketleri ışıl ışıl diye her bulduğumuzu yedirmeyiz... Çikolatanın paketini, içeriğini incelemek "karamsarlık" değil tedbirdir...

Dikkatli olun lütfen, gönül meselelerinde çivi bazen çiviyi bazen de kalbi söker alır... Görüyorum ki bir gönül acısı daha kaldıracak gücünüz yok...

Tüm bu sebeplerden buluşmanız dört dörtlük geçse bile bunları da dikkate almanızı öneririm...

Gerçekçi bir yorum yapılmış önceki sayfalarda "karamsarlık" addedilmiş... Kadınların kalp kırıklıklarına gerçekçiliği karamsarlık sanmak sebep olmuyor mu zaten?.. Hatta bir arkadaşımız "Böyle kötümser baktıysan kendine yazık etmişsindir" demiş... Oysa belki de belalardan korundu o şekilde davranarak... Genç kızların başına ne gelse toz pembe bakmaktan gelmiyor mu? Kalp daima "küt küt" atar, akılsa arada sırada "ses verir"... İş onu duymakta...

Önceki konularınızı bilmiyorum ama zor bir ayrılık süreci atlattığınızı söylemişsiniz... Bundan sonrası için mutluluklar dileyelim...

Genç yaşta mal mülk sahibi olan hanımlar dikkat çekiyor... Öyle ki bir kez karşılaştığınız bir adam Can Bey gibi "O günden beri ismini ve seni unutmadım. Günde bir sürü işlem yapıyorum ama sen aklımdasın" dediğinde neyin peşinde olduğunu anlamak güçleşiyor... Hoş, çulsuz da olsanız damdan düşer gibi "O günden beri seni unutamadım" denmesi saçma olurdu... Neden mi?
Yahu unutamadın madem toplu kandil mesajı gelmese neden ses vermiyorsun? İş güç sahibi koca adamsın...

Unutamadın madem soy ismini neden soruyorsun... Direkt "Soyadınız da ... değil mi?" diye neden sen sormuyorsun be adam? "Başka Ayşe, Fatma ise de gücendirmeyeyim, onda şansımı deneyeyim" der gibi soyisim sormuş...

Sizden bir ışık görmeden bir kandil mesajı üzerine "Bir sürü işlem yapıyorum ama hep aklımdasın" demesi de "14 şubat mucizesi" falan değil düpedüz hadsizlik... Ne çirkin şey o öyle arsız zamparalar gibi... Belki yanınızda sevgiliniz, belki hayatınızda biri var... Bu cümleleri ilk kez içtenlikle söyleyen adam evvela hoşlandığı kızın bir sevdiği var mı öğrenir... Önüne gelene bunları söyleyense dert etmez, "Onun sevgilisi varsa diğerine söylerim" der, böyle rahat davranır...

Bankacı tanıdıklarım var... Kimi bayan müşterilerin telefonlarını alıp kaydediyorlar... Hele bir tanesi var ki evlilikten döndü bu şekilde tanıştığı bir kızla... "Belli ki Can benden hoşlanmış" diyorsunuz evet bu bir ihtimal ama ihtimal bol...

Gelelim en tatsız ihtimale... Bu güne dek 13-14-15-16 şubatta netten, telefondan mesaj almadığım olmadı... Bu mesajlar eski sevgililerden de değil... Vaktiyle en yakın sırdaşım olan adamlar hatta ilkokul arkadaşlarımdan bile seslenenler oldu daima... Aşk mesajları değil, çaresizlik... 14 şubat dayatması nedeniyle yalnızlık, mutsuzluk, umutsuzluk -en az kadınlar kadar- erkekleri de vuruyor... Deniyorlar şanslarını... "Ya tutarsa" hesabı... O nedenle bu tarihlerde yapılan "ilan- aşk"lara prim vermek pek de makul bir tavır değil...

Mesajlardan anlıyoruz ki burada acılarınıza ortak olmuş hanımlar var... Sizin ayrılık hüznünden kurtulup mutlu olmanız için hep iyi tarafından bakmanızı öğütlüyorlar... Bunu sizin iyiliğiniz, mutluluğunuz için yapıyorlar ama sevdiklerimize salık verdiğimiz durumlara çok dikkat etmeliyiz... Çocuklarımıza mutlu olsunlar diye çikolata alırız fakat son kullanma tarihlerine, içindekilere bakmayı da ihmal etmeyiz çocuğa bir zararı dokunmasın diye... Sırf paketleri ışıl ışıl diye her bulduğumuzu yedirmeyiz... Çikolatanın paketini, içeriğini incelemek "karamsarlık" değil tedbirdir...

Dikkatli olun lütfen, gönül meselelerinde çivi bazen çiviyi bazen de kalbi söker alır... Görüyorum ki bir gönül acısı daha kaldıracak gücünüz yok...

Tüm bu sebeplerden buluşmanız dört dörtlük geçse bile bunları da dikkate almanızı öneririm...

Konuma yaptıgınız yorum için 1000 lerce kez teşekkür ediyorum

Ve yazdıklarınızı okurken cok ama cok hak verdim size ben boşlukta oldugum için bana iyi sözler söylenmesi hoşuma gidiyor ama ona ne kadar güvenebilirim hiç bilmiyorum sadece bu akşam onunla kahve içip ölçüp tartcam bu arada dün öğrendimki yaşı 32 imiş ben ise 23 yaşındayım sanırım zaten burdan bi uyuşmazlık var gibi ne olacak bilmiyorum ama içime bir umutsuzluk hakim oldu ve hatta tedirginlik ama gidip 1 kerede olsa görüşmek istiyorum hayırlısı olsun

Yorumunuz için tekrar tşk

Seni canı gönülden tebrik ediyorum. Daha önce başka konularda yorumlarını okumuştum ve çok farklı bakış açın var. Olaylara yorumların çok mantıklı. Şu konuda yorumunu okurken evet ben bunu hiç bu yönden düşünmemiştim dedim. Konu sahibinin de bu yorumu dikkate almasını öneririm:68:

Son düzenleme:
Kızlar merhaba

İlk buluşma gerçekleşti ve kocaman bi tedirginlik aldı içimi

Çocuk çok rahat ve özgürlüğüne düşkün yani evden hamama gidiyorum diye dayısı ile çıkıp soluğu bodrumda almışlar o kadar rahat yaşayan bir tip ve çok eleştirici

İlk buluşmada dediği şey seni ilk gördüğümde kaşların daha kalındı (: Kuaförün inceltmiş oldu

Bilmiyorum çok sempatik ve sıcak kanlı ama dediğim gibi 32 yaşında birisi gibi değil sanki ciddi düşünmüyor takılmaya kız arıyor gibi falan filan

Dün gece bana msj atmış kızlardan bahsetmiş sonra her erkek gibi kızlarla uyumak güzel gibi bir cümle kurmuş

Bende sana kızlarla bol şans dedim

Oda Amin demiş ama şansa ihtiyacımmı var demiş cvp bile vermedim kapadım telimi

Bide bana buluşmada çok güzelsin saç şeklin yüzüne ve sana çok yakışmış falan filan dedi

Ama ben ısınamadan soğudum :44:

Back