14 Şubat Mucizesi - Buyrun Yorumlayım Kızlar Ne Yapmalıyım

yaowwwwssss

Hayırlısı be Gülüm :)
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
2.279
390
173

Kızlar Merhaba

Eski Konularımı biliyorsunuz Kapanma derdine 15/01/2011 gecesi biten bir ilişkim vardır Ve çok acı çekiyorum çok üzülüyordum Sonuçta 3.5 senemiz iyi kötü birlikte geçmişti Bugün ilişkim biteli tam 1 ay oldu ve onu düşünmeden uyuduğum hiç bir gecem tabiki olmadı ama artık imkansızdı bizimkisi herkes aynı şeyi söylüyordu
Pişman olup gelse bile asla barışma diyorlardı ve bende zaten pişman olsa bile bi daha ona nasıl güvenirim diye düşünüyordum

Derkennnnnnnnnnnnnnnnn Dün garip bir şey oldu ve sizden yorum bekliyorum kızlar

Kısaca anlatayım dicem ama uzun olacak başlıyorum

3 ay önce ev almıştım ev aldıgım zaman tapu dairesine gittiğimde kredi çektiğim için bankanın avukatı gelip tapuyu onaylayacaktı her neyse tapu dairesinde yaklaşık 2 saat beklettiler Bankanın avukatı gelecek yolda bilemem ne diye çok sıkılmıştım ve sonunda gelmişti ve tabi benim o zamanlar sevgilim oldugu için çok dikkatimi çekmemişti
Ama çok yakışıklı ve sempatik birisiydi tahminen yaşı 27 falandı yani öyle gösteriyordu
Her neyse bana çok yardımcı olmuştu yaklaşık yarım saat işlemler sürmüştü ve biraz muhabbet etmiştik işlemler bitene kadar yaşımın çok genç oldugunu bu yaşta ev aldıgım için şanslı oldugumu falan söylemişti
Derken işlemler bitti ve ayrılırken çok yağmur yağdığı için iş yerime bırakmayı teklif etti Bende kibar bi şekilde teşekkür ederek aracım var çok sağolun dedim ve ayrıldık
Sonrasında Allah Sahibine bağışlasın çok kibar ve iyi birisi diye düşünmüştüm

Her neyse gelelim Dün e :44:

Kandil oldugu için telefon rehberimdeki herkese toplu Msj attım ve Msj'ın sonuna sadece ismimi yazdım

Derken bana gelen bir msj ve msjda sadece bankanın ismi yazıyor atıyorum EBANK diyelim

Msj Şu ; Sizinde Kandiliniz Mübarek olsun ama Hangi Ayşe Tanıyamadım ?

Bende Cvp Yazdım ;Pardon ama ben telefon rehberimdeki herkese toplu msn attıgım için sizede gitmiş ve ne gariptir ki bende EBANK diye kayıtlısınız ve malesef kim oldugunuza dair hiç bir fikrim yok dedim

Veee EBANK Arıyorr

Hemen Açtım çünkü çok garip bir olaydı ve karşımdaki ses

Ayşe Mrb Çok şaşırdım beni hatırladın mı dedi

Hayır Kimsiniz dedim.

Ayşe Soyismini öğrenebilirmiyim dedi

Söyledim

Vee çok şaşırdı ben o günden beri ismini ve seni unutmadım dedi Günde bir sürü işlem yapıyorum ama sen aklımdasın

Ben Can Dedi

Şok oldum bu o çocuktu ama benim telefonuma nasıl gelmişti

Tabi onada dedim nasıl olur numaranız bende EBANK Diye kayıtlı nasıl oldu acaba dedim

Oda şubeden vermişlerdir diye fikir yürüttü

Neyse biraz sohbet ettik hal hatır sordu.Vee eğer mümkünse sana kahve ısmarlamak isterimilk fırsatta bir gün dedi

Bende tabiki dedim ben size haber veririm dedim

Oda haber bekliyorum mutlaka ve Lütfen telefonumu EBANK diye değil Can diye kayıt edermisin dedi

Görüşürüz dedi ve kapattık

Ama ben çok şaşkınım telefonuma nasıl geldi numarası acaba kredi çekerken banka tarafından mı verildi de kayıt ettim :82:

Noldu nasıl oldu bilmiyorum ama böyle bir şey oldu kızlar

Ve benim ilişkim daha yeni bitti yanlış bir karar vermek istemiyorum belli ki Can benden hoşlanmış

Şu an boşlukta olabilirim sizce nasıl davranayım kızlar

Son düzenleme:

canım benim öncelikle süper bişi bu ama diğer sewgilini tam anlamıyla kalbinden atmadan bişilere başlama üzülebilirsn belki dediğin gibi şuan boşluktasın tatlım kendine zaman vermelisin

yupiiiiiiiii yaowwwwssss'umm tek birşeyy var ewet AŞK TESADÜFLERİ SEVER

ben sana demiştimm ben sana demiştimmm hehehehe herşeyy yoluna giriyo bakk

yanlış anlama ama bana bu telefon numarası işi biraz karışık geldi. yani başka birşeyler var gibi içinde. bence hiç zaman harcama sen de çocuktan etkilendiysen biraz, otur bir kahve iç muhabbet et. ne kaybedersin ki zamandan başka??? bazen bekletmek kaybetmeye neden olur tatlım.

canım benim öncelikle süper bişi bu ama diğer sewgilini tam anlamıyla kalbinden atmadan bişilere başlama üzülebilirsn belki dediğin gibi şuan boşluktasın tatlım kendine zaman vermelisin

yupiiiiiiiii yaowwwwssss'umm tek birşeyy var ewet AŞK TESADÜFLERİ SEVER

ben sana demiştimm ben sana demiştimmm hehehehe herşeyy yoluna giriyo bakk

Sizi çok seviyorum iyiki varsınız Desteğiniz için Çok Teşekkürler

hadi bakalım tatlım hayırlısı olsun neden olmasın ki.ayrdılğın kişiyi unutman ve acılarının dinmesi için yeni bir aşka yelken açman lazım.bu sana iyi gelir umarım.

ben bir ilişkiden hemen çıkıp başka bir ilişkiye başlayanlara hep kızmışımdır.
eskisini unutmadan yeni ufuklara yelken açmak bana ters geliyor.
ama senden yana bir sorun yoksa, yani eski sevgilini unuttuğuna gerçekten eminsen yine karar senin.
benim fikrimi soracak olursan da duygularını iyice bir sorgula..
canla gerçekten ondan hoşlandığın için mi görüşmek istiyorsun yoksa diğerini unutmak için mi?

canım çok sevindim. eski ilişkini zaten bitirmiştin. yeni biri yni bi heyecan sana yepyeni bi hayat sunacaktır. bi kahve içip onu tanımaya çalışabilirsin. hemen ilişki olacak diye bişey yok sonuçta. seviyeli bi arkadaşlıkla başlar gider. ayrıca katılıyorum arkadaşlara, aşk tesadüfleri sever

hadi bakalım tatlım hayırlısı olsun neden olmasın ki.ayrdılğın kişiyi unutman ve acılarının dinmesi için yeni bir aşka yelken açman lazım.bu sana iyi gelir umarım.

Bakalım bende öyle düşünüyorum bir kahve içeyim Nasıl biri hiç bilmiyorum

Canım benim bitanem yorumun için sağol bakalım neler olacak görcez ben su an ilişkiye başlayamam ama tanımak için fırsat verebilirim

canımcımmm 14 şubatta olması tabiki süper bi rastlantı ama dediğim gibi ex aşkını unutmadan tam anlamıyla olmaz benceunutmaya karar verdin bu doğru çay içmekte bişi yok belkide seni buu zor günlerden çıkaracak çocuk budur

yarencimee katılıyorum.. zaman harcamak kayıptır bu hayatta... o yüzden bir kahveden br sey olmaz diorum bende tatlım.. bir sıcak kahve su güzel kış gününde ne tatlı olur emin ol...

Eski konularını okumuştum. Bence bu gelişme süper. Bu çocuk sana ilaç gibi gelecektir. Sonuçta sen de onu beğenmişsin. Yeni bir ilişki yeni bir hayat demektir. Umarım herşey istediğin gibi olur. Gelişmeleri mutlaka yaz şimdiden olacakları merak ediyorum.

Ben şuna inanmıyorum. Eski sevgilini unutmadan olmaz diyenlere sesleniyorum bence bal gibi de olur. Sonuçta sen de beğenmişsin. ömür boyu yas mı tutacaksın. Bir arkadaşlığınız başlasın bakalım belki karşılıklı anlaşamayacaksınız bitecek. Önyargılı olmamak gerekir. Hayat kısa

Yorum Yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum Desteğinizle beni çok mutlu ettiniz

Bende bir kahve içip onu tanımaya karar verdim zaten ilk görüşme herşeyi belirler Çünkü onu hiç tanımıyorum bakalım nasıl birisi

O zaman cumartesi için kahve teklifini kabul ettiğimi belirteceğim

mutlaka git bir çay iç biraz konuşun vs..

Son düzenleme:
eğer eski sewgilisini hala deli gibi sewiyosa nasıl olcak bende onu merak ediyorum tabiki önüne çıkan ona iyi gelicek birisiyle oturup kahve içmesi güzel bişey hazır hissetmesi lazım yaowwwssssscuğum beni anladı dime tatlımmm

merhaba
aranızda yeniyim dolayısıyla eski ilişkin neden bitti bilmiyorum konuyu okuyamamıştım ama kaldığım yerden yorum yapmak isterim.
elbette ki yeni bir heyecan çok güzeldir tanışmanız senin hem eski ilişkini unutmanı sağlayacak hem de seni biraz daha kendini düşünmeye itecektir. ama yeni tanıştığınız için hızlı davranmamanı öneririm. irdeleyerek devam et çünkü eski ilişkinden dolayı ne istediğini ve ne istemediğini artık daha iyi biliyorsundur. iyice tanı eğer gerçekten seni mutlu edecek biriyse neden olmasın değilmi bazı şeyler biter ama hayat devam eder. herşeyin istediğin gibi olmasını dilerim.
bu arada evin hayırlı uğurlu olsun...

Biz ne yapıyorsak bu havaya sokmakla yapıyoruz .. bayanlar erkekler biz gibi değil malesef. Günde kaç kere bir kıza kahve ısmarlamışlardır..

Bu erkekler için gayet sıradan bir teklif kanma hemen...

Bir kız aramış diye arkasına düşen capkının tekidir..

Çok fazla hayale kapılma arkadaşım çok ama çok daha fazla üzülürsün. Böyle tesadüfler her zaman olabilir ama illa birşeyler olacağı anlamına gelmez...

Tüm hayal kırıklıkları insanı başka bir hayal kırıklığına sürükler...

Ben o kadar tesadükfler yaşadım ki aynı film gibiydi bende çok hayale kapıldım çok üzüldüm o yüzden ne aramasını bekle ne de fazla hayale kapılma...

Düşünme bile.

Son düzenleme:

Canım tabiki düşüncende haklısın eskisini unutmadan yeni bir ilişkiye başlanmaz

Fakat onun imkansız oldugunu bildiğimiz için EBANK a bir şans verip en azından birbirimizi tanımamız için zamana yayabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…